Tι λένε τα άστρα σήμερα; Υδροχόε βάλε τις ιδέες σου σε τάξη

Σκορπιέ, να είσαι ο εαυτός σου
Tι λένε τα άστρα σήμερα; Υδροχόε βάλε τις ιδέες σου σε τάξη



Τα άστρα σήμερα δίνουν θετική ενέργεια σε όλους. Είναι κάτι που χρειάζεσαι διότι οι καταστάσεις εξελίσσονται απρόβλεπτα και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις διαφορετικά! Μόνο με θετική ενέργεια θα πας μπροστά. Και άλλωστε ότι σκέφτεσαι βαθιά γίνεται κιόλας!

ΚΡΙΟΣ: Aναθεωρείς απόψεις και καταστάσεις. Σκέφτεσαι λίγο διαφορετικά και ρισκάρεις να χάσεις ότι φοβάσαι. Το πας στα άκρα για να δεις πως θα εξελιχτεί μια κατάσταση. Θέλεις να πάρεις και το χρόνο σου συνάμα! Γενικότερα επικρατεί μια τρέλα στο μυαλό σου αλλά και μια τάση να δοκιμάσεις νέα πράγματα.
Tip: Aν και είσαι στην τσίτα έχεις όρεξη να είσαι με φίλους και να διασκεδάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπάθησε να συγκεντρωθείς σε αυτό που σου συμβαίνει και να σκεφτείς λογικά! Μην είσαι παρορμητική! Σε αυτό που περνάς τώρα θα πρέπει να κυριαρχήσει η λογική. Μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν! Πρέπει να ελέγξεις την κατάσταση και να σταθείς αντάξια των προσδοκιών σου!
Tip: Δώσε χρόνο στην κατάσταση που περνάς και στήριξε ότι απόφαση και αν πάρεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Aπρόβλεπτες καταστάσεις συμβαίνουν σήμερα και δεν ξέρεις τι κινήσεις να κάνεις. Να έχεις από κοντά τους φίλους σου γιατί θα τους χρειαστείς. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να μείνεις focus σε ότι χρειάζεται και βασικά το θέμα είναι να ξέρεις τι σου γίνεται! 
Tip: Μην μπλέκεσαι χωρίς λόγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια ανατροπή στα ερωτικά σου μπορεί να σου χαλάσει τη διάθεση αλλά δεν πρέπει να την αφήσεις. Πρέπει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Κατά τα άλλα το έχεις ρίξει έξω και καλά κάνεις. Απλά να προσέχεις να είσαι οκ στις υποχρεώσεις σου. 
Tip: Ότι έχεις να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο!

ΛΕΩΝ: Θέλεις περιπέτεια στη ζωή σου και κάνεις τα πάντα για να φέρεις το supsence στη ζωή σου. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και κάνε ότι σου έρθει. Η ζωή είναι μικρή ~> αυτό να είναι το μοτο σου! Να έχεις θετική ενέργεια!
Tip: Δώσε προτεραιότητα στις δικές σου επιθυμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έρθεις σε επαφή με άτομα που έχεις καιρό να δεις και θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Θα ξεχαστείς από τα δικά σου και θα είσαι ευχάριστη. Ενδέχεται να πάρεις και κάποια καλά νέα. Πρόσεξε μόλις επανέλθεις στην πραγματικότητα πάλι να μην πέσεις ψυχολογικά!
Tip: Μην γίνεις εσύ η αιτία και φέρεις το χάος πάλι στη ζωή σου! Πρόσεξε τι σκέφτεσαι!

ΖΥΓΟΣ: Kάποια νέα ίσως σε ταράξουν αλλά όχι για πολύ. Γιατί μόλις συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς είναι θα συνέλθεις επί τόπου! Κάνε δημόσιες σχέσεις. Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για τέτοιες κινήσεις! Να είσαι προετοιμασμένη και focus σε αυτά που πρέπει να κάνεις.
Tip: Επαγγελματικές ευκαιρίες σου παρουσιάζονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όλοι έρχονται και σου ζητάνε πράγματα σήμερα. Σε θεωρούν κατάλληλη για να τους βοηθήσεις. Αν δεν έχεις χρόνο κάνε ότι μπορείς αλλιώς αν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα τότε να είσαι ευγενική! Αν δεις ότι πήζεις μην χάσεις την ψυχραιμία σου, δες το αλλιώς!
Tip: Να είσαι ο εαυτός σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Welcome back!Ξαναγυρνάς σιγά σιγά στην κοινωνική συ ζωή. Αρκετά έμεινες εκτός! Είσαι καλεσμένη παντού και είσαι μέσα σε όλα! Θέλεις να παρευρεθείς παντού και να τους δεις όλους! Μετά από μια μικρή αποχή κάνεις ένα δυνατό comeback! Τip: Μην ξεχνάς να έχεις μέτρο σε όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις πολλά στο μυαλό σου τώρα τελευταία και θέλεις ένα διάλειμμα από όλα αυτά. Αν μπορείς απόφυγε να κάνεις οποιαδήποτε υποχρέωση έτσι ώστε να απομονωθείς στο χώρο σου και να βάλεις σε τάξη το τι πρέπει να κάνεις.
Tip: Πήγαινε έναν περίπατο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλε τις ιδέες σου σε τάξη. Σκέψου γίνεται κάποια πράξη; Αν ναι τότε φτιάξε ένα πλάνο και ανάλαβε δράση! Μην χάνεις χρόνο. Έχεις καλές ιδέες, μην τις αφήνεις να χαθούν επειδή δεν έχει διάθεση να ασχοληθείς περαιτέρω!
Tip: Kάνε κάτι ουσιαστικό για εσένα!

ΙΧΘΥΣ: Υπάρχει μια αναστάτωση γενικότερη αλλά δεν πρέπει να αφήσεις να σε επηρεάζει στην καθημερινότητά σου! Είσαι σε άλλο mood και γι'αυτό κάνε τα δικά σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και θα δεις πως θα εξελιχτούν όλα όπως θέλεις!
Tip: Μην νευριάζεις με το παραμικρό!

Τα ίδια σε όλες λέει! Οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ