Τι λένε τα άστρα;

Φέρνει ερωτικές ευκαιρίες ή ερωτικά θέματα που βρίσκοταν σε αναμονή τώρα βρίσκουν το δρόμο τους και εξελίσσονται όπως πρέπει!
Τι λένε τα άστρα;



 

ΚΡΙΟΣ:  "Κάτσε στα αυγά σου". Πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τι θα κάνεις με ένα ερωτικό σου ζήτημα. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και εσύ τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Περίμενε να κοπάσει λίγο το πράγμα και έπειτα πράξε όπως πρέπει. Μην είσαι προκλητική με αυτά που κάνεις γιατί εκνευρίζεις θανάσιμα τον σύντροφό σου!
Tip: Μην αφήνεις στην τύχη τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ: Πάνω από όλα δείξε ψυχραιμία! Στη ζωή σου επικρατεί μια περίεργη αναμπουμπούλα και έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής σου! Όμως σκέψου ότι περνάς μια δοκιμασία. Θα τα καταφέρεις να βγεις αλώβητη από όλο αυτό; Ανάκτησε δυνάμεις και μην δίνεις σημασία σε όλα. Προσποιήσου ότι όλα είναι καλά!
Tip: Περίμενε να κοπάσει λίγο η ένταση και μετά πάρε αποφάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα ενδείκνυται για να βρεθείς με φίλους και να περάσεις ευχάριστες στιγμές. Απόφυγε να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν αρνητική ενέργεια γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε επηρεάσουν και δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο! 
Tip: Κάνε ότι σε ευχαριστεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις καταφέρει να κάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μην μπορούν να σε εμπιστευτούν. Προσπάθησε να τους κερδίσεις πάλι. Έχεις τον τρόπο, δεν χρειάζεσαι υποδείξεις σε κάτι τέτοιο. Μην εκπλαγείς αν ακούσεις διάφορα κουτσομπολιά που σε αφορούν.Βασικά μην δώσεις καμία σημασία. Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα.
Tip:Κάνε πράγματα για να διασκεδάσεις!

ΛΕΩΝ: Θέλεις να κάνεις κάτι δημιουργικό σημερα; Σκέψου ποιες δραστηριότητες μπορούν να σου προσφέρουν ευχαρίστηση και suspence συνάμα. Μην ξεφύγεις όμως πολύ από την πραγματικότητα! Πρέπει να μείνεις προσγειωμένη στην πραγματικότητα! Αν και είναι λίγο δύσκολο να μείνεις focus σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, τουλάχιστον προσπάθησε να τα συνδυάσεις όλα μαζί ~>επαγγελματικά και ερωτικά και υποχρεώσεις και διασκέδαση!
Tip: Αν έχεις θέληση και όρεξη όλα μπορείς να τα καταφέρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παίρνεις τίποτα για δεδομένο αυτή τη χρονική στιγμή. Όλα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Πρέπει ψυχολογικά να είσαι έτοιμη να διαχειριστείς ότι απρόοπτο σου συμβεί. Αλλά μην ανησυχείς γιατί τα άστρα σου δίνουν ενέργεια ικανή να αντιμετωπίσεις τα πάντα!
Tip: Keep calm!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις διαπιστώσει πως ότι και αν κάνεις συναντάς δυσκολίες στο δρόμο σου. Μήπως φταίει ο τρόπος που το χειρίζεσαι. Χρησιμοποίησε λίγη διπλωματία και δεν θα χάσεις. Κάνε δημόσιες σχέσεις. Πρέπει να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Μην τα παρατάς! Έχεις ευκαιρίες. Βρες και τον τρόπο!
Tip: Zήτα στήριξη από τους φίλους σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Nιώθεις περίεργα και μπερδεμένη! Οι καταστάσεις των τελευταίων ημερών σε τάραξαν! Πολύ ένταση επικράτησε στη ζωή σου και είναι λογικό να είσαι κυκλοθυμική. Όμως σήμερα θα επέλθει η ηρεμία και πάλι στη ζωή σου. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!
Tip: Λεφτά σου έρχονται από το πουθενά! Ίσως παλιά χρωστούμενα από κάποιον;

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Σήμερα προβλέπεται η μέρα περιπετειώδης! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου έρχεται και θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη! Όμως πρόσεξε τις κινήσεις σου. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική γιατί βρίσκεσαι στο στόχαστρο και αν δώσεις αφορμή θα γίνεις το επίκεντρο αρνητικών σχολίων από τος γύρω σου. Έχεις δώσει και εσύ δικαίωμα. Τώρα βλέπεις ποιες είναι οι επιπτώσεις!
Tip: Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις κάτι, αλλά τα περιθώρια στενεύουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τις τελευταίες ημέρες ζεις μια δεύτερη εφηβεία...και έτσι θα συνεχιστεί. Τέλεια; Πάρε τα πάνω και δείξε σε όλους ποια στα αλήθεια είσαι! Όλοι θα ξετρελαθούν! Γι΄αυτό ανάκτησε αυτοπεποίθηση και μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό!
Tip: Ασχολήσου με κάποια αθλητική δραστηριότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως σήμερα ξεσπάσεις για όλα όσα νιώθεις μέσα στην εβδομάδα! Οι καταστάσεις δεν εξελίχτηκαν όπως περίμενες και αυτό σε έκανε έξαλλη! Όμως τώρα έρχονται δυο δυναμικές ημέρες που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία!
Tip: Το θέμα είναι πάντα να πετυχαίνεις και το σωστό timing!

IΧΘΥΣ: Μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά, ψαράκι. Έχεις την τάση πάντα να φέρνεις τα πράγματα στα άκρα. όμως τώρα προσπάθησε να το αποφύγεις! Πρέπει να βάλεις τη λογική σου να κυριαρχήσει για μια φορά και να λειτουργήσεις όπως σου λέει. Άφησε το συναισθηματικό ντελίριο στην άκρη και αντίδρασε διαφορετικά, ώριμα, γυναικεία!
Tip: Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν. 

Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις!