Τα άστρα μίλησαν: Τα επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο!

Προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές!
Τα άστρα μίλησαν: Τα επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο!



Το πλανητικό προσκήνιο υπόσχεται πολλά σήμερα! Μη είσαι στον κόσμο σου. Προσγειώσου στην πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες σε περιμένουν να τις εκμεταλλευτείς!

ΚΡΙΟΣ: Περνάς δύσκολα τον τελευταίο καιρό και γι΄αυτό υπεύθυνη είσαι μόνο εσύ! Γι΄αυτό μάθε από τα λάθη σου και κάνε σωστές κινήσεις από εδώ και πέρα. Μην ρίχνεις τις ευθύνες αλλού, δεν είναι δίκαιο!
Tip: Μην παρατάς τους στόχους σου. Κάνε ένα πλάνο!

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να το θεωρείς δύσκολο να σταθείς πάλι στα πόδια σου μετά από όλη αυτή την αναμπουμπούλα που πέρασες. Νομίζεις ότι έχεις ξεχάσει τα βήματα αλλά πρέπει να μπεις στο χορό! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο! Το πήρες το μάθημά σου; 
Tip: Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις μια ιδιαίτερη χαρά σήμερα και θέλεις να μεταδώσεις αυτή την ενέργεια σε όλους. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και κάνε ότι νιώθεις. Η ημέρα σου θα κυλήσει ευχάριστα! Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλία για ένα επαγγελματικό ζήτημα που έχεις αφήσει ανοιχτό.
Tip: Να είσαι ο εαυτός σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με κάποιον που έχεις καιρό. Όσο οδυνηρό και αν είναι πρέπει να το κάνεις γιατί έτσι μόνο θα κόψεις όλους τους δεσμούς με το παρελθόν σου και θα μπορέσεις να προχωρήσεις. Κάνε βήματα για εξέλιξη.
Tip: Μην μένεις πίσω!

ΛΕΩΝ: Σήμερα είναι μια ημέρα που μπορείς να κάνεις μια ανασκόπηση όλων αυτών που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου! Άδραξε ότι ευκαιρία σου παρουσιαστεί...και ας μην είναι αυτό που περίμενες!
Tip: Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί μια αυθόρμητη κατάσταση να σε οδηγήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα κάνε δημιουργικά πράγματα. Το μυαλό σου χρειάζεται να βρίσκεται σε εγρήγορση! Μην μένεις στάσιμη. Διάβασε ένα βιβλίο, άκου κλασσική μουσική. Ακόνισε το μυαλό σου.
Tip: Μην προσπαθήσεις να λύσεις τον ερωτικό γρίφο γιατί δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Δώσε χρόνο στην κατάσταση να εξελιχτεί από μόνη της.

ΖΥΓΟΣ: Αυτή την περίοδο το έχεις ρίξει έξω. Γνωρίζεις πολύ κόσμο και θέλεις να ζήσεις νέες εμπειρίες. Συνέχισε αυτό που κάνεις γιατί σε κάνει και ξεχνιέσαι μπαίνεις σε μια άλλη φάση. Είσαι ανοιχτή σε νέες ευκαιρίες και θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου.
Tip: Είσαι σε καλό δρόμο! Keep walking!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα τα πράγματα κυλούν πιο χαλαρά. Γι΄αυτό μην πιέζεις τις καταστάσεις. Άφησέ τις να εξελιχτούν μόνες τους. Μην είσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Άφησέ τον να κάνει λάθη για να μάθει!
Tip: Μην πιέζεις τίποτα, για να γίνει όποτε θέλεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: H φαντασία σου οργιάζει και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Το μυαλό σου παράγει ιδέες που πρέπει asap να υλοποιήσει. Βρες έναν τρόπο να εξελιχτείς. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι.
Tip: Μην αφήνεις τα ερωτικά σου να σε επηρεάζουν τόσο πολύ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι κάτι που χρειάζεσαι. Σου δίνει θετική ενέργεια αυτή η επαφή. Είχες παραμελήσει τις προσωπικές σου ανάγκες τώρα τελευταία επειδή είχες υποχρεώσεις επαγγελματικές.
Tip: Εnjoy yourself!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα έχεις super ενέργεια και είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου! Κάνε ότι είναι απαραίτητο και μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Είναι η στιγμή να αναλάβεις νέα πράγματα. 
Tip: Μην χάσεις την υπομονή σου με την πρώτη δυσκολία!

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει "δεν μπορώ", υπάρχει "δεν θέλω"! Αυτό βάλε καλά στο μυαλό σου. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων. Πάρε τα πάνω σου! Βρες τον τρόπο να προχωρήσεις μπροστά και μην κοιτάς στα κλεφτά το παρελθόν σου.Ότι είναι να έρθει, θα έρθει και ας είναι και από το παρελθόν! 
Tip: Μην περιμένεις τίποτα, ωστόσο! Όλα θα γίνουν από μόνα τους!

Με ποιο ζώδιο θα κάνεις καταπληκτικό sex και πώς!