Τι λένε τα άστρα σήμερα;

Λιονταράκι, ζεις περίπλοκες καταστάσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί.
Τι λένε τα άστρα σήμερα;



ΚΡΙΟΣ: Aπρόσμενα νέα θα έχεις σήμερα από κάποιον που βρίσκεται μακρυά σου! Ίσως είναι και μια καλή αφορμή να πας ένα ταξίδι και να επισκεπτείς κάποιον που έχεις καιρό να δεις. Μην δεσμευτείς όμως σε αυτή την ιδέα γιατί μπορεί στο τέλος να μην μπορείς να την υλοποιήσεις!
Tip: Περίμενε μερικές μέρες και δες πως θα εξελιχτούν τα πράγματα και έπειτα αποφασίζεις για το τι να κάνεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Μια επαγγελματική ευκαιρία θα συ έρθει από το πουθενά σήμερα. Θα μπορέσεις τελικά να αυξήσεις τα έσοδά σου. Όμως πρόσεξε καλά ποιος σου προτείνει τι και αν αυτή η ευκαιρία σε συμφέρει.Είναι δική σου η απόφαση.
Tip: Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όποια και αν είναι η ψυχολογική σου κατάσταση σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε ανεβάσουν. Μην ανησυχείς για τίποτα, πέρνα καλά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Να έχεις υπομονή! Πριν ανακατευτείς κάπου ερωτικά πρέπει να ξέρεις τι σου γίνεται!
Tip: Μπορεί όλα να μην είναι όπως φαίνονται!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθεις άγχος για κάποια ερωτική σου υπόθεση, η οποία δεν εξελίχτηκε όπως ήθελες. Θα σου έρθει μια ξαφνική θέληση να κάνεις πράγματα που είχες καιρό. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο. Απελευθέρωσε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις. 
Tip: Πήγαινε έναν περίπατο ή δες μια ταινία που θα σε κάνει να ξεχαστείς!

ΛΕΩΝ: Ζεις περίπλοκες καταστάσεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Αντιθέτως πρέπει να σε κάνει να προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι. Ξεκαθάρισε αρχικά τα συναισθήματά σου και έπειτα πάρε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι!
Tip: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον σε έχουν κάνει να θέλεις να ξεφύγεις από τα πάντα και να το ρίξεις στη δουλειά. Αυτό φυσικά μόνο σε καλό μπορεί να σου βγει. Γι΄αυτό μην ανησυχείς για τίποτα!Προσπάθησε μόνο να είσαι ειλικρινής και απόφυγε τα ψέματα!
Tip: Κάθε εμπόδιο για καλό!

ΖΥΓΟΣ: Μην περιμένεις και πολλά πράγματα να γίνουν σήμερα. Κάνε υπομονή και δώσε λίγο χρόνο στις καταστάσεις για να εξελιχτούν. Δεν υπάρχει λόγος , άλλωστε να βιάζεσαι.
Αν θέλεις να πεις κάτι σημαντικό σε κάποιον ανάλαβε πρωτοβουλία και μην χάνεις καιρό. Πήγαινε βρες τον και συζήτησε μαζί του.
Tip: Η αναμονή αυτή θα σε βοηθήσει να σκεφτείς βαθύτερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πάρεις κάποια νέα που πιθανότατα να σε αναστατώσουν. Αφορούν τα οικονομικά σου θέματα. Μην πανικοβληθείς όμως! Δεν είναι όλα όπως φαίνονται! Τσέκαρε τα data που έχεις και έπειτα κρίνε τι πρέπει να κάνεις!
Tip: Πάνω από όλα ψυχραιμία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σου έχουν έρθει συναισθήματα που ένιωθες στο παρελθόν, τότε πριν σε πιάσει η καλοκαιρινή τρέλα. Μην προσπαθήσεις να αποφύγεις ότι νιώθεις γιατί είναι κάτι που δεν φεύγει έτσι απλά. Γίνε λίγο αυθόρμητη και προσπάθησε να φανερώσεις τα αισθήματά σου σε αυτόν που σε ενδιαφέρει!
Tip: Εξωτερίκευσε ότι νιώθεις και θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγες από τη ρουτίνα σου επιτέλους! Κάνε την ανατροπή. Αντίδρασε μια φορά έξω από τα καθιερωμένα. Μην τα κάνεις όλα βάση προγράμματος! Κάνε ότι νιώθεις και ας νομίζεις ότι είναι λάθος γιατί μπορεί να σου βγει σε καλό!
Tip: Κάνε ένα πείραμα!Άλλαξε τακτική και θα δεις πως θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα μετά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένας φίλος σου σε χρειάζεται και πρέπει να είσαι δίπλα του! Μίλα μαζί του και νιώσε ότι νιώθει πριν τον κρίνεις. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το διάστημα είναι ανατρεπτικό για τα ερωτικά σου. Τα επαγγελματικά από την άλλη έχουν μπει σε έναν καλό δρόμο!
Tip: Άλλαξε τρόπο σκέψης!

ΙΧΘΥΣ: Νιώθεις έντονα το αίσθημα της ανεξαρτησίας και θέλεις να κάνεις διαφορετικά πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει. Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για νέα ξεκινήματα είτε είναι στη δουλειά σου είτε είναι στα ερωτικά σου. Νέες ερωτικές ευκαιρίες φαίνονται από τον ορίζοντα!
Tip: Πριν αντιδράσεις στις καταστάσεις, σκέψου καλά τις κινήσεις σου!

Τα ίδια σε όλες λέει! Οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ