Οι προβλέψεις της ημέρας: Τοξότες και Υδροχόοι move on up!

Ζυγοί και Αιγόκεροι μην ανοίγεστε σε όλους!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Τοξότες και Υδροχόοι  move on up!



Το πλανητικό προσκήνιο κρύβει παγίδες. Τις βάζει παντού και δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Πρόσεξε τις επιπόλαιες κινήσεις! Μην αντιδράς αυθόρμητα. Σκέψου καλά τι θα κάνεις πριν πάρεις αποφάσεις!

KΡΙΟΣ: Σήμερα το ημερόλογιο σου είναι γεμάτο με υποχρεώσεις. Όμως μήπως πρέπει να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα; Όλο και κάτι θα περισσεύει. Γι΄αυτό και επειδή ο χρόνος σου είναι πολύτιμος, μην τον σπαταλάς άσκοπα.
Tip: Κάνε δημιουργικά πράγματα που θα σου δώσουν την ενέργεια που ζητάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις λίγο παραπάνω γενναιόδωρη σήμερα και κάνεις αυθόρμητα καλές πράξεις για όλους. Αλλά μετρίασε λίγο αυτό το συναίσθημα. Μην αφήνεις να σε συνεπαίρνει και να κάνεις παραπάνω πράγματα που δεν είναι απαραίτητα.
Tip: Μια ημέρα σαν και αυτή το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαθέσεις όλη σου την ενέργεια στον σύντροφο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Nιώθεις λίγο μπερδεμένη σήμερα. Πάρε το χρόνο σου και ξεκαθάρισε τι θέλεις. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά, δεν υπάρχει λόγος. Χαλάρωσε και πάρε τα πράγματα ένα- ένα! Μην βιάζεσαι να τα λύσεις όλα με τη μια!
Tip: Μάλλον η καρδιά σου ξέρει περισσότερα από το μυαλό σου...στην προκειμένη περίπτωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθεις μια ανεξήγητη ασφάλεια και ανοίγεις τα φτερά σου για νέα πράγματα. Επιτέλους γιατί πολύ είχες περιοριστεί και δεν έκανες αυτά που επιθυμούσες! Βρες τρόπο να φέρεις την αγάπη στη ζωή σου. Κάτι κάνεις λάθος.
Tip: Φτιάξε και αυτό το κομμάτι στη ζωή σου και θα είσαι τέλεια μετά!

ΛΕΩΝ: Ήρθε η στιγμή να πάρεις πιο σοβαρά τη δουλειά σου. Το ταλέντο το έχεις, όρεξη έχεις όμως; Ανάκτησε δυνάμεις, πάρε τα πάνω σου και ανάλαβε δράση. Δες τι μέσα διαθέτεις και φτιάξε ένα πλάνο με τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις.
Tip: Ανέβασε το level σε ότι κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παίρνεις για δεδομένο το γεγονός ότι τα μηνύματα που θέλεις να δώσεις σε κάποιον θα τα πάρει. Πρέπει να πεις στον ίδιο ότι θέλεις και να μην τον αφήνεις να μαντεύει από μόνος του τι και πως. Μίλα ξεκάθαρα και ανάλαβε την ευθύνη των πράξεων σου.
Tip: Κανείς δεν είναι μάντης.

ΖΥΓΟΣ: Τι και αν ότι περίμενες να πάει καλά δεν πήγε. Δεν πρέπει να πτοείσαι από τίποτα. Έχεις την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσεις και αυτή τη φορά να πετύχεις. Γι΄αυτό κάνε έξυπνες κινήσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!
Tip: Move on up!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι ασυνήθιστο που μπορεί να σου συμβεί θα σου φτιάξει τη διάθεση απρόσμενα. Ψάξε την ευτυχία στα πιο απλά πράγματα. Αν δεν μπορείς να εστιάσεις κάπου τότε φτιάξε την κατάσταση όπως θέλεις εσύ. Μπορείς να κάνεις τα πάντα αν το θελήσεις. Είσαι μια χαμαιλέων των καταστάσεων. 
Tip: Βρες τρόπους για να κάνεις την ημέρα σου τέλεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις δράση! Μπες στο προσκήνιο και κάνε ότι πρέπει να κάνεις. Μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα χέρια. Kάνε τα όνειρα σου πραγματικότητα και μην φοβάσαι την αποτυχία.
Tip: Αν δεν ρισκάρεις και δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ανοίγεσαι με όλους. Δεν μπορείς να τους κάνεις όλους φίλους σου και να τους εμπιστεύεσαι για τα πάντα. Κράτα ίσες αποστάσεις! Απόλαυσε ανέμελες στιγμές με λίγους και καλούς!
Tip: Μοιράσου κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νιώθεις ευάλωτη όταν πρόκειται να ασχοληθείς με θέματα αγάπης. Δεν έχεις ξεπεράσει το παρελθόν σου και είναι ολοφάνερο. Όμως πρέπει να δεις τι θα κάνεις. Ή θα κάνεις κινήσεις για να φτιάξεις μια κατάσταση ή θα το βάλεις στην άκρη.
Tip: Slow down και σκέψου ώριμα!

ΙΧΘΥΣ: Τη μια θέλεις να πετάξεις στα σύννεφα και την άλλη θέλεις να κάτσεις στη Γη και να γίνεις ρεαλίστρια. Τελικά θα μείνεις στο ενδιάμεσο. Θα ξεφεύγεις για λίγο και μετά θα επανέρχεσαι στην πραγματικότητα με άλλο mood! Έτσι είσαι εσύ, θα αλλάξεις τώρα; 
Tip: Είσαι η ψυχή της παρέας!

Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις!