Αστρολογικές προβλέψεις: Κριοί και Δίδυμοι έχετε αστείρευτη ενέργεια!

Καρκίνοι και Ιχθύες η ζωή σας τα φέρνει όλα όπως θέλετε!
Αστρολογικές προβλέψεις: Κριοί και Δίδυμοι έχετε αστείρευτη ενέργεια!



Το πλανητικό προσκήνιο εκπέμπει θετικά vibes σε όλους από ό,τι φαίνεται σήμερα. Να χαρείς κάθε στιγμή και να κάνεις διαφορετικά πράγματα! Τα εμπόδια εξαφανίζονται από παντού και όλα είναι ανοιχτά. 

KΡΙΟΣ: Έχεις αναπτυγμένη την 6η αίσθηση σήμερα και ξέρεις τι θέλει ο καθένας χωρίς να το εκφράσει. Είσαι πιο μπροστά από όλους. Ίσως σου προταθεί ένα καινούριο project στην δουλειά, που πολύ θα χαρείς να αναλάβεις και να δείξεις τις ικανότητές σου. 
Tip: Mην αφήσεις τίποτα να σε πάει πίσω!

ΤΑΥΡΟΣ: Σκέφτεσαι να κάνεις νέα πράγματα. Μια καλή φίλη σου δίνει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Είναι να μην σου δώσει εσένα κάποιος ώθηση και μετά θα θέλεις να τα κάνεις όλα.
Tip: Σκέψου καλά πριν ενεργήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι σε πολύ καλή φάση και όλοι θα αρχίσουν να σου ζητάνε χάρες. Αν κάνεις την αρχή τότε να ξέρεις πως μετά δεν θα υπάρχει επιστροφή. Γι΄αυτό κάνε τα δικά σου και αν σου περισσεύει χρόνος κάνε και καμιά καλή πράξη. 
Tip: Κάνε πράγματα με τον σύντροφό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή είναι η τυχερή σου ημέρα! Όλα πάνε καλά. Καριέρα, αγάπη, λεφτά και υγεία! Θέλεις κάτι άλλο; Κάνε ελεύθερα τα μελλοντικά σου σχέδια. Θα νιώσεις πολύ θετική και αισιόδοξη για το μέλλον σου! 
Tip: Πάρε και κανένα ρίσκο τώρα που έχεις την ευκαιρία!

ΛΕΩΝ: Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μια επένδυση. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και πράξε. Το μυαλό σου είναι λίγο μπερδεμένο, αλλά ξεκαθάρισε τι θέλεις να κάνεις και προσπάθησε να το πετύχεις!
Tip: Να μείνεις συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Άφησε τα ερωτικά ζητήματα για πιο μετά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποια οικονομικά θέματα θέλουν την προσοχή σου. Συζήτησε τα με κάποιον που εμπιστεύεσαι και πάρε την συμβουλή του. Όλα λύνονται αρκεί να φερθείς ψύχραιμα. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις ότι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.
Tip: Απόλαυσε ανέμελες στιγμές στο σπίτι σου!

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις απίστευτη ενέργεια σήμερα και θέλεις να κάνεις τα πάντα. Εκμεταλλεύσου αυτή την διάθεση και άνοιξε τους ορίζοντές σου. Όλα τα σημάδια σου δείχνουν να επανεξετάσεις τους στόχους που έχεις θέσει στην καριέρα σου. Είναι αυτοί που πραγματικά θέλεις; Αν όχι θέσε νέους στόχους που θα σε ικανοποιήσουν.
Tip: Ακολούθα το ένστικτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις μπει στο σωστό δρόμο αυτή την περίοδο. Σκέφτεσαι πρακτικά και οι λύσεις σου έρχονται πιο εύκολα. Μην αποπροσανατολιστείς ξανά. Μείνε προσηλωμένη σε αυτό που θέλεις να κάνεις. Είσαι κοντά. Μην δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε ένα φλερτ που έχει αναπτυχθεί τώρα τελευταία γιατί δεν θα ευδοκιμήσει!
Tip: Κeep going!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις μπει σε νέες περιπέτειες! Εκεί που θέλεις να παρατήσεις τις ακραίες δραστηριότητες και να χαλαρώσεις όλο και κάτι γίνεται που σε εξιτάρει και ξαναρχίζεις πάλι τα ίδια. Γι΄αυτό απόφυγε να κάνεις δηλώσεις που δεν εννοείς!
Tip: Eξέτασε τη ζωή σου καλά και δες αν είσαι happy!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη. Εκμεταλλεύσου το θετικά και πάρε τον σύντροφό σου και κάνε κάτι ρομαντικό. Αν είσαι μόνη σου πήγαινε δες μια ρομαντική ταινία με τις φίλες σου και αφέσου στα συναισθήματά σου. Ίσως κάτι από το παρελθόν σου ξαναγυρίσει αλλά εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν γυρίσεις πίσω στα παλιά!
Tip: Ωστόσο είσαι και δημιουργική! Πήγαινε σε καμία έκθεση φωτογραφίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διανύεις μια περίοδο όπου τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Μπορεί να νιώθεις λίγο περίεργα γιατί σου συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα, αλλά δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να μπεις στο κλίμα.
Tip: Πήγαινε με τη ροή των πραγμάτων!

ΙΧΘΥΣ: Το μυαλό σου είναι σε εγρήγορση και συνέχεια σου έρχονται δημιουργικές ιδέες. Η καριέρα σου και τα οικονομικά σου θέματα βρίσκονται σε μια καλή εξέλιξη. Συνεχίζεις να τραβάς τη τύχη προς το μέρος σου! Ευχάριστες εκπλήξεις θα σου τύχουν αυτό τον μήνα. 
Tip: Η ζωή στα φέρνει όπως θέλεις! 

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!