10 πράγματα που μόνο αν είσαι Παρθένος μπορείς να καταλάβεις!

Όταν λες ότι θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο, το εννοείς...δεν αστειεύεσαι!
10 πράγματα που μόνο αν είσαι Παρθένος μπορείς να καταλάβεις!



Τι και αν λένε ότι ο Παρθένος είναι σχολαστικός, τελειομανής, εργατικός, γκρινιάρης και εστιάζει στις λεπτομέρειες...υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βγεις μαζί του και να περάσεις καλά!
Έχει μεθοδικότητα, οργάνωση , ηγετικές τάσεις και με ότι καταπιάνεται απλά πετυχαίνει! 
Πέρα όμως από αυτά τα καλά στοιχεία ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα που μόνο αν είσαι του ίδιου ζωδίου μπορείς να καταλάβεις! Οι υπόλοιποι απλά τα βρίσκουν αλλόκοτα!

1. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί θέλεις να πληρώνεις το νοίκι σου 5 ημέρες πριν την προθεσμία που σου έχει βάλει ο ιδιοκτήτης.

2. Όταν δεν σου αρέσει κάτι, έχεις εμπεριστατωμένη άποψη για να στηρίξεις το επιχείρημά σου, η οποία δεν είναι και μικρή. Εδώ μιλάμε για ανάλυση στην ανάλυση με full λεπτομέρειες!

3. Είσαι τελειομανής! Δε αφήνεις τίποτα στην τύχη του. Λίγο να αφεθείς και να κάνεις κάτι αυθόρμητο και μετά θα κάνεις τα πάντα για να διορθώσεις και να χαλάσεις τη στιγμή!

4. Θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια! Καθαρίζεις non stop οτιδήποτε. Έχεις ψύχωση με την τάξη και την καθαριότητα!
Δεν θα δει κανείς π.χ. την βούρτσα που χτενίζεσαι γεμάτη με τρίχες.

5. Το τελευταίο πρόβλημα που είχες με τον σύντροφό σου ήταν αυτό που δημιούργησες μόνη σου από το πουθενά. Μπορεί στην αρχή να μην είχε βάση αλλά έπειτα βρήκες λόγους (που φυσικά δεν στέκουν) για να το στηρίξεις!

6. Σπαταλάς περισσότερο χρόνο στο να φτιάχνεις λίστες και πρόγραμμα για το τι πρέπει να κάνεις, παρά με τους φίλους σου! Αλλά αν καταφέρεις να δεις κάποιον θα είναι εντός προγράμματος!

7. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς αν κάνεις κάποιο λάθος στη δουλειά σου γιατί απλά δεν γίνεται! Είσαι τελειομανής και αποκλείεται να σου έχει ξεφύγει κάτι. Ακόμα και αν γίνει αυτό καταλάθος όμως εσύ θα δικαιολογηθείς με μια γραπτή αναφορά 500 λέξεων!

Όλοι ξέρουν πόσο υπερβολική είσαι!

8. Έτσι απλά ανακοινώνεις στους φίλους σου τα μελλοντικά σου σχέδια (που είναι μακρυά από την πραγματικότητα)και εκείνοι γελάνε γιατί δεν το πιστεύουν ενώ εσύ το εννοείς. 

9. Κάνεις καλές πράξεις και τους βοηθάς όλους. Είσαι η πρώτη που θα τρέξει για κάποιον που έχει ανάγκη αλλά...με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρεις πίσω. Δηλαδή το "κάνε καλό και ρίξτο στο γιαλό" δεν ισχύει για εσένα.

Διότι κάτι να σε χαλάσει σε κάποιον που έτυχε να βοηθήσεις, κάτι να σου πει που δεν σου άρεσε και έχεις μετανιώσει επιτόπου ότι καλό έχεις κάνει!

10. Έχεις καλούς τρόπους και θέλεις και οι άλλοι να έχουν. Βασικά δεν θέλεις απλά, το απαιτείς κιόλας είτε με το βλέμμα σου είτε θα το πεις ευθέως

Διάσημοι Παρθένοι με τους οποίους και μοιράζεσαι τις ίδιες παραξενιές και συνήθειες: Σον Κόνερι, Ρίτσαρντ Γκιρ, Χιου Γκραντ, Κιάνου Ριβς, Μάϊκλ Κίτον, Τσάρλι Σιν, Τιμ Μπάρτον,  Μάϊκλ Τζάκσον, Φρέντι Μέρκιουρι, Καρλ Λάγκερφελντ, Πρίγκιπας Χάρι, Σοφία Λόρεν, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Καρβέλας, Κώστας Σπυρόπουλος, Βαγγέλης Περρής, Τόνι Δημητρίου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Ντέμης Νικολαϊδης