Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Παρθένοι ανοιχτείτε στον ορίζοντα!

Υδροχόοι και Ζυγοί μην περιορίζετε τις ικανότητές σας!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Παρθένοι ανοιχτείτε στον ορίζοντα!



Τα άστρα σου δίνουν αστείρευτη ενέργεια για να μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε κακοτοπιά αλλά και να για να διαχειριστείς σωστά τις ερωτικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Το σύμπαν είναι γενναιόδωρο και σου δίνει ευκαιρίες από το πουθενά!

ΚΡΙΟΣ: Δώσε βάση στο ένστικτό σου και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να επιλύσεις ότι σε απασχολεί. Στην τελική μην δίνεις και τόση σημασία. Κάποια θέματα θα λυθούν από μόνα τους. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι θα επωφεληθείς ακόμα και από δύσκολες καταστάσεις;
Tip: Όλα είναι θετικά! Μην τα γυρνάς σε αρνητικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Το μόνο σίγουρο είναι ότι σήμερα θα υπάρξουν παρεξηγήσεις στη δουλειά και με τον σύντροφό σου. Γι΄αυτό πρόσεξε τι λες και πως τα λες διότι κάτι δεν πάει καλά με την επικοινωνία. Δεν το έχεις καθόλου. Άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες τελικά. 
Tip: Ότι και αν γίνει σήμερα keep calm!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις πολλά στο μυαλό σου και δεν ξέρεις που να εστιάσεις. Μην αγχώνεσαι όμως. Χαλάρωσε και βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη. Μην θεωρήσεις κανέναν άλλο υπεύθυνο για τα δικά σου λάθη. Αγχώνεσαι πολύ και κάνεις επιπολαιότητες.
Tip: Πάρε το χρόνο σου για να επανέλθεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να περάσεις τέλεια με τον σύντροφό σου. Απόλαυσε την κάθε στιγμή και απόβαλε οποιαδήποτε έννοια έχεις. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τη ζαχαρένια σου για τίποτα. Σταμάτα τη γκρίνια και αφιέρωσε το χρόνο σου σε εσένα και μόνο!
Tip: Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να ζήσει ανέμελα!

ΛΕΩΝ: Έχεις το αίσθημα ότι κάτι έχεις αμελήσει και ότι δεν ήσουν σωστή στις υποχρεώσεις σου. Ότι και αν είναι πάντως μπορείς να το διορθώσεις. Μείνε ήρεμη. Δεν υπάρχει λόγος να χάνεις την ψυχραιμία σου. Τα άστρα σε ευνοούν όσο δεν πάει!
Tip: Relax! Μόνο αυτό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα χαλάσεις πολύ χρόνο σε άσκοπα πράγματα και τα νεύρα σου δεν θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά μην χάνεις την ψυχραιμία σου σε ασήμαντα πράγματα. Έχεις να διαχειριστείς πολύ πιο σοβαρά. Γι΄αυτό δώσε προσοχή εκεί και βρες άμεσα λύση.
Tip: Mην αφήσεις μια κατάσταση να φτάσει το απροχώρητο.

ΖΥΓΟΣ: Κάνε όλη τη χαμαλοδουλειά τώρα για να κάτσεις μετά και να απολαύσεις ανέμελες στιγμές με τον σύντροφό σου και με τους φίλους σου. Είναι ολοφάνερο ότι ανυπομονείς να κάτσεις και να μην έχεις έννοιες αλλά όσο αναβάλλεις να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου τόσο θα καθυστερείς να ξεγνοιάσεις!
Tip: Πάρε τα ηνία των καταστάσεων και γίνε αποφασιστική!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως σήμερα δεχτείς κάποια απρόσμενη επίσκεψη που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη έκπληξη για εσένα. Ωστόσο όμως όλο και κάτι θα κερδίσεις από αυτή τη στιγμή όσο σουρεάλ και αν είναι. 
Tip: Μην δίνεις σημασία σε ότι βλέπεις και ακούς τα άστρα τα έχουν διαστρεβλώσει λίγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιμένεις να ακούσεις κάτι θετικό για να σου αλλάξει λίγο η διάθεση. Όμως αν δεν κουνήσεις και εσύ το δάχτυλο σου δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Κάνεις λάθη και περιμένεις οι άλλοι να κάνουν το πρώτο βήμα. Δεν εξιλεώνεσαι μόνο όταν μετανιώσεις για κάτι που έχεις κάνει. Πρέπει να κάνεις και κάποια πράξη που να αποδεικνύει την μεταμέλεια σου!
Tip: Άλλαξε τακτική! Γίνε λίγο μετριόφρων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις οικονομικά προβλήματα και αυτό σε κάνει να αντιδράς ακραία. Κάνε focus στο τι κάνεις λάθος και βρες μια διέξοδο. Έχεις ευκαιρίες να ανακάμψεις. Κάνε το σωστά. 
Tip: Φτιάξε ένα πλάνο και βάλ' το σε λειτουργία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σου έχουν πέσει όλα μαζί και δεν είσαι σε φάση. Εσύ θέλεις να είσαι non stop σε χαλαρό mood και δεν θέλεις να έχεις καμία υποχρέωση. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς στην κατάσταση και να μπεις σε αυτή την καθημερινότητα που όλοι έχουμε!
Tip: Όλα είναι στο μυαλό! Φτιάξε τη ζωή σου όπως θέλεις εσύ! Δεν υπάρχει κανένα όριο!

ΙΧΘΥΣ: Αυτό το διάστημα αποδεικνύεται από τα καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Είσαι στα πάνω σου είσαι στα ωραία σου και τίποτα δεν σε πτοεί (και έτσι πρέπει βασικά). Ότι και αν γίνει, ότι και αν ακούσεις να δίνεις τη σημασία που του πρέπει. Μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα και μην δίνεις αξία εκεί που δεν πρέπει.
Tip: Μείνε όπως είσαι μην αλλάξεις τίποτα!

Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις!