Οι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ιχθύες είστε στα καλύτερα σας. Επιτέλους!

Ταύροι και Σκορπιοί μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ιχθύες είστε στα καλύτερα σας. Επιτέλους!



Αντλήσου με υπομονή και επιμονή και προσπάθησε να μείνεις αλώβητη από τις ατυχείς στιγμές που πρόκειται να συμβούν!
KΡΙΟΣ: Έχεις μπει σε άλλο mood. Η αλήθεια είναι ότι είχες καιρό να νιώσεις έτσι και το ευχαριστιέσαι όσο δεν πάει. Όμως come back to reality! Προσγειώσου ομαλά πριν το κάνουν οι υποχρεώσεις σου που τρέχουν.
Tip: Αν ετοιμάζεσαι να πας ταξίδι, θα σου συμβούν αναπάντεχα γεγονότα αλλά μην πτοηθείς!

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα τελευταία τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και αυτό δεν είναι καλό. Διότι δημιουργείς καταστάσεις από το πουθενά και χαλάς τη ζαχαρένια σου για ψιλοπράγματα. Δώσε βάση μόνο στα σημαντικά! Τα άστρα σου εκπέμπουν sos! Μην αναλώνεσαι σε μη ουσιαστικά πράγματα!
Tip: Δες το αλλιώς τώρα που σε παίρνει ακόμα γιατί μετά δεν θα μπορείς να αλλάξεις τίποτα από αυτά που σε χαλάνε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Διότι το πιο πιθανό είναι να μην βγάλεις κανένα νόημα και αυτά που θέλεις να αλλάξουν να μείνουν στάσιμα. 
Tip: Κάνε υπομονή και όλα θα φτιάξουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην δίνεις σημασία σε τίποτα. Κάνε focus μόνο σε αυτά που έχεις να κάνεις. Μείνε ήρεμη και μην σκέφτεσαι τίποτα που μπορεί να σε χαλάσει και να σου αποσπάσει την προσοχή τώρα που επείγουν άλλα πράγματα!
Tip: Βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου!

ΛΕΩΝ: Αν είσαι μόνη πιθανότατα να συναντήσεις κάποιον και να ενθουσιαστείς. Μπορεί να νιώσεις ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα. Όμως μην παρα-ενθουσιάζεσαι! Πρέπει να είσαι προσεκτική. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου! 
Tip1: Μην πέφτεις με τα μούτρα επειδή έχεις συναισθηματική ανάγκη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να μην σχεδιάσεις τίποτα. Η ημέρα σου είναι απρόβλεπτη γι΄αυτό και άσε τα πράγματα να κυλήσουν αυθόρμητα! Αν όμως έχεις να κάνεις σοβαρά πράγματα που δεν παίρνουν αναβολή, τότε καλό είναι να ξεκαθαρίσεις στους φίλους σου ότι δεν έχεις περιθώριο για βόλτες.
Tip: Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχεις δυσκολία στην επικοινωνία. Γι΄αυτό έχε υπομονή! Γι΄αυτό αν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον καλύτερα να πας και να του το πεις face to face!
Tip: Μην νευριάσεις δεν υπάρχει λόγος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι σε μια demi φάση! Δεν γίνεται και κάτι συγκλονιστικό και βαριέσαι, αλλά από την άλλη είσαι και ήρεμη! Αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή όμως γι΄αυτό απόλαυσε τις στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας γιατί προβλέπεται να έρθουν μέρες τρέλας!
Tip: Έλεγξε λίγο τα οικονομικά σου θέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το σπίτι σου νιώθεις ότι σε πλακώνει. Θέλεις να βγεις έξω και να ξεδώσεις! Όμως οι υποχρεώσεις σου σε κρατάνε μέσα. Πρέπει να δώσεις βάση σε ότι έχεις να κάνεις και να μην είσαι επιπόλαιη. 
Tip: Κάνε ένα μικρό διάλειμμα και συνέχισε μετά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου και έπειτα αποφάσισε τι πρέπει να κάνεις. Να είσαι ρεαλίστρια και όλα θα ξεκαθαρίσουν! Δώσε λίγο χρόνο στις καταστάσεις που αντιμετωπίζεις και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. 
Tip: Απόφυγε τις επιπολαιότητες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σου έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά. Αποφασίζεις στα ξαφνικά να φύγεις κάπου με τους φίλους σου. Κάνεις εξόδους τελευταία στιγμή και περνάς τέλεια! Η ζωή σου αυτό τον καιρό είναι απρόβλεπτη και αυτό είναι κάτι που σε εξιτάρει και το ζητάς να το έχεις σε μόνιμη βάση.
Tip: Κάνε ότι σου έρθει στο μυαλό!

ΙΧΘΥΣ: Η ζωή σου, από τότε που αποφάσισες να αλλάξεις ρότα, έχει πάρει άλλη τροπή. Ενθουσιάζεσαι με τα πάντα και είσαι ανοιχτή σε όλους. Επιτέλους πήρες τα ηνία της ζωής σου και δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Δεν σε χαλάει τίποτα και είσαι η χαρά της ζωής!
Tip: Μείνε έτσι, μην αλλάξεις τίποτα!