Αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;

Blue Monday: Πόσο επηρεάζεται το κάθε ζώδιο;
Αστρολογικές προβλέψεις: Πώς θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο;



Η τρίτη Δευτέρα του χρόνου λένε  ότι είναι η πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου. Αλλά η σημερινή ημέρα έχει ξεκινήσει δυναμικά γιατί η Πανσέληνος έχει ξεκινήσει να επιδρά θετικά από χτες. Σήμερα θα νιώθεις το οτιδήποτε στο μέγιστο. Θα το ζεις αληθινά και βαθιά. Ίσως νιώσεις μια κυκλοθυμία στην διάθεσή σου, η οποία  δικαιολογείται από την ολική έκλειψη Σελήνης. Αλλά μην την αφήσεις να κυριαρχήσει αρνητικά μέσα σου. 

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ: Πίστευε και μη, ερεύνα! Οι άνθρωποι παρανοούν ο ένας τον άλλον πιο συχνά από ό, τι συνειδητοποιούν. Ορισμένοι κυνικοί ακόμα υποστηρίζουν ότι, όταν δύο άτομα που πιστεύουν ότι είναι σε πλήρη συμφωνία , είναι πιθανώς επειδή κανείς από τους δύο δεν καταλαβαίνει τι εννοεί ο άλλος! Η ηρεμία, που έχει έρθει πρόσφατα σε ένα ευαίσθητο τομέα της ζωής σου,  κρέμεται σε λεπτές ισορροπίες. Tip: Για να μην  τη διακινδυνέψεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις περισσότερη πίστη και χρόνο σε μια διαδικασία συνεργασίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Φοβάσαι για την συσσωρευμένη πίεση που σε διακατέχει, πότε θα σκάσει και για τις πιθανές παράπλευρες απώλειες. Όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου πολύ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Τip: Χρειάζεται να δώσεις περισσότερη σημασία σε κάποια σχέδια, όπως για παράδειγμα να αφήσεις κατά μέρους δουλειές που δεν προχωράνε και δεν σε ικανοποιούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά! Ομολογουμένως είσαι στα καλύτερα κι αυτό σου πάει πολύ! Σήμερα θα ήταν μια καλή ιδέα να πάρεις όσο το περισσότερο φρέσκο ​​αέρα γίνεται και να αποτραβηχτείς από καταστάσεις και μοτίβα σχέσεων που έστω και στιγμιαία νιώθεις ότι σου κόβουν τον αέρα. Σημείωση: Οι μικρές αγορές και η περιποίηση του εαυτού σου μπορούν να δράσουν ως δικλείδες ασφαλείας. Η ζωή συνεχίζεται εκεί που δεν το περιμένεις. Στα μικρά και τα ανεπαίσθητα. Tip: Δεν λένε κι άδικα ότι η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολούθησε το ένστικτο σου! Μέρος της ηττοπαθούς ψυχολογίας σου, είναι ότι πολλές φορές δεν είσαι ευχαριστημένη με το περιβάλλον σου. Όσο σημαντικό είναι για σένα να περιβάλλεσαι από κειμήλια και πράγματα που αγαπάς, εξίσου σημαντικό είναι να μπορείς να νιώθεις άνετα σαν το σπίτι σου όπου κι αν περνάς το χρόνο σου-είτε αυτό είναι το γραφείο είτε το σπίτι του συντρόφου σου. Το καλύτερο για να μείνουν μακριά οι κρίσεις-οικονομικές, συνειδησιακές, ταυτότητας, με το άλλο σου μισό αλλά και όσους σχετίζεσαι, είναι να παραμείνεις εντός των ασφαλών σου ορίων. Ή μήπως να βγεις έξω από αυτά; Η επιλογή είναι στο χέρι σου! Tip: Φτάσε όπου σου είπαν ότι δεν μπορείς. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση.

ΛΕΩΝ: Στην κορυφή του κόσμου! Ή τουλάχιστον έτσι θα ήθελες να αισθάνεσαι! Αλλά από μια σκοπιά ισχύει. Βλέπεις, η ένταση ανάμεσα σε οικεία σου πρόσωπα βρίσκει τη λύση της, ή καλύτερα τη διαιτησία της στο πρόσωπο σου. Όσο κι αν οι γύρω σου φαίνεται να παρανοούν ήρθε η ώρα να λειτουργήσεις σαν το βασιλιά της ζούγκλας.  Έτσι, σε ρόλο του ειρηνοποιού και τη διαίσθηση σου σε άριστη κατάσταση, είσαι η μόνη που μπορεί να προσεγγίσει την ουσία των προβλημάτων χωρίς παράπλευρες απώλειες.  Tip: Μην περιμένεις θαύματα. Ό,τι κι να πεις ή κάνεις, θα έχει αποτέλεσμα μόνο μετά την επόμενη εβδομάδα, δείχνοντας σε όλους ότι στη ζωή δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια από τις σπάνιες περιόδους του χρόνου που καλείσαι να ανταπεξέρθεις στους πολλαπλούς ρόλους και προκλήσεις της καθημερινότητα σου κι εσύ τα καταφέρνεις περίφημα, χωρίς την παραμικρή ενοχή για ακόμα και το πιο μικρό ζήτημα. Ένα από τα καλά νέα είναι ότι τα σχέδια και τα πλάνα που αφορούν τα οικονομικά σου ευνοούνται. Tip: Πόνταρε σε συνεργασίες με ανοιχτά μυαλά και φρόντισε να σταθεροποιήσεις το κριτικό πνεύμα που σε διακατέχει.

ΖΥΓΟΣ: Σε ρόλο ζογκλέρ! Πολλοί θα ήθελαν να έχουν τη μοναδική σου ικανότητα να καταφέρνεις να ακροβατείς μεταξύ πολλών πραγμάτων και καταστάσεων ταυτόχρονα. Μονάχα φρόντισε να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα για λίγο τίποτα, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ εύκολο για τους άλλους να πατάνε τα κουμπιά σου, και να νιώθεις ότι όλο και κάτι θα πρέπει να κάνεις. Ξέρεις, όμως, κάτι και τίποτα να μην κάνεις δεν θα καταρρεύσει ο κόσμος. Tip: Tο σύμπαν σου χτυπάει το κουδουνάκι να ρίξεις ταχύτητες και να ασχοληθείς για λίγο μόνο με εσένα και κανέναν άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος! Από τη μία αισθάνεσαι έτοιμη να σκαρφαλώσεις στην πιο απόκρημνη κορυφή του κόσμου κι από την άλλη απλά θέλεις να μείνεις μόνη σου με τα σχέδια σου. Με μότο «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» οι φόβοι, οι ανασφάλειες και η ανάγκη σου για εδώ και τώρα δράση σε κατακλύζουν. Tip: Όσο και αν έχεις συνηθίσει τους προσωπικού σους δαίμονες, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βρεις το θάρρος να τους αντιμετωπίσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλέον νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις όλα-ή μήπως καλύτερα να τα σαρώσεις;- μιας και δεν αντέχεις λεπτό όλα γύρω σου να μοιάζουν κολλημένα σε μια κινούμενη άμμο. Είναι μια καλή ευκαιρία για μικρές αλλαγές τόσο στην καθημερινή σου ρουτίνα όσο και στην διατροφή σου ακόμα.  Ενώ, η ευκαιρία που έψαχνες να εξαφανιστείς για λίγο καιρό σου χτυπάει την πόρτα, καθώς ένα αγαπημένο σου άτομα από μακριά σε περιμένει. Αλλά που! Πνίγεσαι από τις δουλειές. Tip: Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Reset τώρα! Ναι, καιρός είναι να πάρεις λίγο μπρος. Όμως, θα πρέπει πρώτα να γίνει ξεκάθαρο το όραμα και ο σκοπός σου. Το περιβάλλον γύρω σου ασχολείται με πράγματα στα οποία δεν είναι επαρκής. Το δύσκολο κομμάτι εδώ είναι ότι η προσέγγισή σου θα μπορούσε να σε φέρει σε σύγκρουση με κάποιον που νομίζει ότι θα μπορούσε να το κάνει καλύτερα(κι αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν το κάνει;). Οπότε, για άλλη μια φορά καλείσαι να βάλλεις σε μια κατάσταση την αταξία των γύρω σου, κινδυνεύοντας να χαρακτηριστείς το λιγότερο απόλυτη. Tip: Ξέρεις, τα πεπραγμένα δεν αλλάζουν, αλλάζουν όμως οι άνθρωποι. Σημασία έχεις να βρεις τα σωστά κουμπιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα πάντα ρει. Τελευταία μαθαίνεις ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ενώ, παραδόξως αυτές οι μέρες είναι από τις λίγες φορές που όχι απλά πρέπει, αλλά επιβάλλεται να ακολουθήσεις το ένστικτό σου εξετάζοντας μακροπρόθεσμα καλύτερα τα συμφέροντά σου. Έχει έρθει η στιγμή να προχωρήσεις. Το κλειδί είναι η αυξημένη προσαρμοστικότητα, και να μην αφήνεις να γίνονται ερήμην σου αλλαγές, καθώς στην πορεία θα το μετανιώσεις αφού δεν θα μπορείς να τις ανατρέψεις. Tip: Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Μην προσκολλάσαι σε μια.

ΙΧΘΥΣ: Ζητείται τζίνι. Έχει αρχίσει κι αναρωτιέσαι μήπως η εύνοια του τελευταίου καιρού γυρίσει μπούμερανγκ. Ενώ, όλα θα μπορούσαν να είναι παιχνιδάκι και ναι, βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν κάποια από τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα . Ωστόσο, αυτά τα ίδια όνειρα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, και δέσε καλά τη ζώνη σου γιατί το σύννεφα έχουν γίνει αραιοκατοικημένα πλέον. Tip: Σύντομα  θα μπορείς να χαράξεις το δρόμο σου σε πιο ήρεμα νερά. Και ξαφνικά σου έρχονται όλα όσα ζητούσες.