Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Τόλμη και γοητεία για τα ζώδια

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη;



Κριός

Μπορεί να πιάνεις όλα τα θέματα από τα κέρατα, αλλά για να το καταφέρεις αυτό, ειδικά σήμερα θα πρέπει να ρίξεις το βάρος σου στην ασφάλεια σου. Είτε αυτό λέγεται σπίτι (δηλαδή το καταφύγιο σου) είτε αυτοπεποίθηση. Η υπομονή και η κατανόηση είναι τα μέσα που θα χρειαστείς. Όσο πιο αυτάρκης και φαίνεσαι –ή είσαι- τόσο περισσότερο έλκεις τους άλλους γύρω σου.Στα ερωτικά η ευφορία και ο ενθουσιασμός σου αρκούν και για τους υπόλοιπους του ζωδιακού. Οι σημερινές όψεις είναι ευνοϊκές για συναντήσεις με νέα άτομα που θα έχουν κάτι νέο να σε διδάξουν. Κι όχι απαραίτητα το abc! Tip: Η έμπνευση είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Εκμεταλλεύσου το!

Ταύρος

Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, τι άλλο μπορεί να απασχολεί έναν γνήσιο εκπρόσωπο του ζωδίου σου; Μα φυσικά τα υλικά αγαθά! Όχι, δεν σε κατακεραυνώνουμε. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δώσεις λίγη μεγαλύτερη σημασία στο σπίτι. Σκέψου τρόπους να το κάνεις πιο άνετο ώστε να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στο δάσος. Ναι, έχεις την τάση να κοιτάς το δέντρο μόνο. Βέβαια, μην ξεχνάς ότι η αρμονία και η τάξη σε βοηθάνε να ισορροπείς συναισθηματικά. Όσο κι αν το αντικείμενο του πόθου σου επιδεικνύει συμπεριφορές που κάθε άλλο παρά σου αρέσουν, εσύ φρόντισε να μην μπεις στο δασκαλίστικο τριπάκι κάνοντας παρατηρήσεις. Τακτ, ηρεμία κι ευγένεια. Κι όλα περαστικά είναι! Tip: Όπως λένε και οι γιαγιάδες «κοίτα τα πάνω πάνω». Με άλλα λόγια, μην κάθεσαι να διυλίζεις τον κώνωπα!

Δίδυμοι

Κι όταν οι άλλοι γίνονται σαν κι εσένα; Τι κάνεις τότε; Η σταθερότητα και η στιβαρότητα στις πράξεις σου –που είναι στοιχεία της φύσης σου- καλό θα είναι σήμερα να βγουν στην επιφάνεια. Πάνω πάνω…στον αφρό! Όσο πεισματάρηδες κι αμετακίνητοι εμφανίζονται άτομα του περιβάλλοντος σου, τόσο εσύ θα πρέπει με τον κατάλληλο τρόπο αφενός να τους ταρακουνήσεις κι αφετέρου να τους δώσεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Αχ αυτή η κόλαση του απύθμενου ενθουσιασμού, ε; Αλίμονο σε αυτούς που δεν την ζουν, ε; Πόσο τους λυπάσαι, ε; Ωραία, σήμερα τα ακριβώς αντίθετα! Ρίξε τους τόνους, αφουγκράσου τα προβλήματα και τις ανησυχίες των άλλων και διακριτικά φέρε τους στα νερά σου. Ε, δεν είναι και τόσο δύσκολο για σένα! Tip: Η ευγένεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν!

Καρκίνος

Η τρυφερότητα είναι στο βασικό μενού της ημέρας. Φρόντισε το σπίτι σου, τους φίλους σου, τους συνεργάτες σου. Άλλωστε, έχεις τόσο πολύ επενδύσει σε αυτούς, που θα είναι κρίμα σήμερα να μην το δείξεις. Κατά τα άλλα, προετοιμάσου για υψηλούς τόνους. Φωνές και καυγαδάκια αναμένονται.Ακολούθως και στην ερωτική σου ζωή. Ναι, πως τολμάνε να μην ενδιαφέρονται για εσένα και να μην σε αγαπάνε όπως εσύ θέλεις! Μεταξύ μας αυτό είναι παιδιάστικο κι εγωιστικό! Εκτόνωσε τις κόντρες στο κρεββάτι και να θυμάσαι ότι ο έρωτας δεν είναι ένα παιχνίδι ανταγωνισμού. Tip:  Δεν είναι ανάγκη να ζητάς επιβεβαίωση συνέχεια. Χαλάρωσε κι αφέσου.

Λέων

Λοιπόν, αντίθετα με το κλίμα της οικονομικής δυσπραγίας, εσύ λιονταράκι μου, θα είσαι ο μόνος ευνοημένος αν βγεις στην αγορά. Η θεά τύχη είναι με το μέρος σου. Έχε τα μάτια σου ανοικτά για καλές ευκαιρίες σε είδη σπιτιού και ρούχα. Φανέρωσε επιτέλους τη δημιουργικότητα σου! Αφού μπορείς ακόμα κι από τον άνθρακα να βγάλεις θησαυρό.Γενικά το πάρε δώσε είναι το θέμα της ημέρας. Αλλά, η αλλοτινή σου διάθεση να δώσει, τώρα έχει μειωθεί. Τα θέλεις όλα. Δεν χαρίζεις ούτε εκατοστό από τα κεκτημένα σου. Όπως, βέβαια, και η άλλη πλευρά. Για να αποφευχθούν οι παράπλευρες απώλειες, επένδυσε σε λίγο ποιοτικό χρόνο σε μια δραστηριότητα που αγαπάτε αμφότεροι. Tip: Η ισχύς εν τη ενώσει!

Παρθένος

Αμάν, πια βρε παιδάκι μου! Πότε θα σταματήσεις να είσαι καζάνι που βράζει επειδή απορροφάς τα πάντα-θετικά κι αρνητικά; Όσα καταπίεζες τόσο καιρό, σήμερα βγάζουν το κεφαλάκι τους σαν άλλα τερατάκια από την ντουλάπα του μυαλού σου, απειλώντας να ανατινάξουν την αυτοκυριαρχία σου. Θου Κύριε! Μην χαθείς μέσα στον πανικό. Δες το σαν μια ευκαιρία να δεις και μια άλλη οπτική και να φέρεις ισορροπία στο τραινάκι του τρόμου της συναισθηματικής σου ζωής.Έτσι, σήμερα στα ερωτικά έχεις δύο επιλογές. Η πρώτη να υποδυθείς το ακριβοθώρητο αντικείμενο του πόθου. Και η δεύτερη να θέσεις στόχους πολύ ψηλότερους από τις δυνατότητες σου. Σαφώς, το καλύτερο θα είναι να εκμεταλλευτείς την πρακτικότητα του πνεύματος σου και να κερδίσεις στο παιχνίδι της αγάπης χωρίς ανόητα τερτίπια. Τip: Τι εννοείς «εγώ, τερτίπια;»… Μεταξύ μας είμαστε, όσο πιο απλά τόσο πιο καλά. Θυμήσου πόσο πιο απλά είναι τα πράγματα για τα παιδάκια του δημοτικού; Ε, αυτό!

Ζυγός

Αν συνήθως είσαι ένας οδηγός πόλης με σημειωμένα στην ατζέντα σου τα πιο καυτά πάρτι και μέρη, σήμερα ένα παραπάνω. Τα άστρα επιτάσσουν περισσότερη κοινωνικότητα στις συναναστροφές σου. Πόση πια; Μην αφήσεις τις ευκαιρίες για αυθόρμητες εξόδους και περιπέτεια. Μίλα, εκτονώσου, επικοινώνησε! Το μότο σου πρέπει να είναι «τώρα ή ποτέ», τουλάχιστον για σήμερα.Στα ερωτικά, πάλι, όσο κι αν δεν αποδέχεσαι την ήττα μέχρι να έχεις εξαντλήσει κάθε περιθώριο, σήμερα είναι η μέρα να επαληθεύσεις αυτήν σου την τακτική. Δηλαδή, έχεις τόση ενέργεια που είναι κρίμα να πάει χαμένη. Προς Θεού, όχι με στιλ «βουρ στο ψητό», αλλά με έναν πιο σοφιστικέ και χαλαρό τρόπο! Tip: Δεύτερη ζωή δεν έχει!

Σκορπιός

Ω, ναι! Σήμερα θα σε απασχολήσουν οι μετοχές σου, και γενικότερα τα οικονομικά σου ζητήματα. Με απλά λόγια, τα άστρα ευνοούν τα μακροπρόθεσμα σχέδια ώστε να εξασφαλίσεις την οικονομική σου ασφάλεια, αλλά και της οικογένειας σου. Στις συναλλαγές με τους άλλους καλό θα είναι να διατηρήσεις μια πιο συγκρατημένη προσέγγιση, και να αφιερώσεις το βράδυ σου με ένα άτομο που αγαπάς.Οι συναστρίες της ημέρας σου προσφέρουν ένα απροσδόκητο δώρο. Μπορείς να έχεις όλα όσα θες αρκεί να μπορείς να τα αντέξεις. Όσο κι αν μπεις στον πειρασμό να κάνεις μια τολμηρή κίνηση στα ερωτικά σου, καλό είναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι όταν είσαι στο φόρτε σου, ενίοτε υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου. Σίγουρα το αντικείμενο του πόθου σου είναι αυτό που λέμε hot stuff. Αλλά καλό θα είναι να κουλάρεις πριν κάνεις κίνηση! Tip: Έλα, γίνε ο μαγευτικός σκορπιός με την θρυλική σεξουαλικότητα και ζωώδη μαγνητισμό που όλοι θα σκότωναν να είχαν το 1/100!

Τοξότης

Τα βέλη πίσω στη φαρέτρα. Τσέκαρε το περιβάλλον σου. Σήμερα κάτι ή κάποιος θα προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους σου. Ίσως είναι ένα σημάδι ότι αυτό θα έπρεπε να κάνεις. Δες το σαν μια ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να απολαύσεις τα μικρές χαρές της ζωής. Πάντα χωρίς υπερβολές, ε; Τι εννοείς το οικογενειακό παγωτό δεν είναι υπερβολή;

Σήμερα η δύναμη της γοητείας σου και του μυαλού συ συναγωνίζονται άνετα τη δύναμη του λόγου σου. Οι πλανήτες σε ενθαρρύνουν να πεις και να κάνεις πράγματα που απέφευγες σε σχέση με το άλλο σου μισό. Σαφώς καλό θα είναι και μετά να θυμάσαι τι είπες/έκανες/υποσχέθηκες, για να μην καταλήξεις σαν τον ψεύτη βοσκό! Tip: Σήμερα γίνε αυτός που θα ήθελες να είσαι. Κι αν βαριέσαι, απλά υποδύσου τον αγαπημένο σου χαρακτήρα του σινεμά.

Αιγόκερως

Αχ, ταλαίπωρο κατσίκι! Πρώτα θα παγώσει η κόλαση κι εσύ μετά θα σταματήσεις να σκέφτεσαι τις δουλειές σου. Βέβαια, η μέρα το ευνοεί! Χα! Πιάστηκες εξ απήνης; Συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου σε ένα δημιουργικό project που είχες στο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό. Καλές οι ιδέες,  αλλά οι πράξεις μετράνε. Όση περισσότερη υπομονή δείξεις σήμερα, τόσο πιο επιτυχημένη η έκβαση του σχεδίου σου! Η πίστη σου κινεί και βουνά και είναι η κύρια υπεύθυνη για τα θαύματα της ζωής σου. Έτσι, χρησιμοποίησε την, στοχεύοντας στην κατεύθυνση που θέλεις. Μας ευχαριστείς αύριο! Tip: Αφού είσαι ένα διαφορετικό μοναδικό πλάσμα, γιατί συμπεριφέρεσαι σαν ένα…εκτόπλασμα;

Υδροχόος

Για σήμερα καλό θα είναι να αφήσεις τις φιλοσοφίες σου στην άκρη. Τουλάχιστον αν δεν έχεις βάσιμη επιχειρηματολογία. Το κοινό σου δεν είναι τόσο εύπιστο πια. Θα χρειαστείς τρομερά αποθέματα ενέργειας να αλλάξεις την άποψη κάποιου για κάτι. Μια καλή λύση είναι να πάρεις τα βουνά. Κυριολεκτικά. Έλα σε επαφή με τη φύση. Ηρέμησε! Δεν είσαι 5 χρονών να έχεις πάντα δίκιο!Τα ίδια ισχύουν και στα ερωτικά. Ο σημαντικός άλλος της ζωής σου δεν έχει διάθεση να ακούει ευλαβικά ό,τι κι αν έχεις να πεις. Μην ανταγωνιστείς ποιος είναι καλύτερος σε τι, όσο κι αν μπαίνεις σε πειρασμό, Απόφυγε τις εντάσεις και χαλαρώστε μαζί.Tip:  Βουνά, θάλασσες, λίμνες, ποτάμια, πάρκα, ό,τι είναι πιο κοντά. Βγάλε από τον οργανισμό σου την αρνητικότητα. Έλα σε επαφή με τη φύση!

Ιχθύες

Πρίμα τα πανιά! Η θάλασσα της ζωής σου σήμερα μπορεί να χαρακτηριστεί ως λάδι ή με ένα ούριο αεράκι. Έχεις αυτοπεποίθηση και το εγώ σου είναι στα καλύτερα του. Δώσε έμφαση σε μακροπρόθεσμα σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις.Το πε και η Madonna “Papa don’t preach”. Σήμερα θα έχεις την τάση να ζητάς ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου και να νιώθεις μεγάλη την ανάγκη να συμφωνεί ο άλλος με τα θέλω σου. Κατά πάσα πιθανότητα αν συνεχίσεις έτσι, θα βρεθείς στη σχάρα, ψαράκι μου μικρό. Μην λιβανίζεις τον άλλο με τα ίδια και τα ίδια. Σκέψου ότι σε κανέναν δεν αρέσει να του υποδεικνύουν τι να κάνει. Tip:  Με το στανιό, δεν γίνεται τίποτα. Χαλαρά, δώσε ελευθερία στον άλλο-κι ας βράζεις μέσα σου!

Ποιος είπε ότι το σεξ δεν είναι το Α και το Ω σε μια σχέση; Πες μας το ζώδιο του, και δες ΕΔΩ πως θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!