Oι προβλέψεις της ημέρας: Tαύροι και Δίδυμοι είστε στα καλύτερά σας!

Παρθένοι και Ιχθύες μην πέφτετε ψυχολογικά!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Tαύροι και Δίδυμοι είστε στα καλύτερά σας!



Τα άστρα σήμερα ευνοούν όλους όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και τους δίνουν τις λύσεις που χρειάζονται! Αυτό που χρειάζεται όμως είναι η σωστή αντιμετώπιση και να μην αφήσεις να πάει χαμένη καμία ευκαιρία που οδηγεί στη λύση αυτών που σε απασχολούν!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα η ημέρα σου επιφυλάσσει εκπλήξεις! Να είσαι έτοιμη να τις δεχτείς. Από την άλλη να είσαι προσεκτική γιατί από τι φαίνεται κάποιοι θέλουν να ρίξουν τις ευθύνες όλες πάνω σου προκειμένου να βγουν "καθαροί". Γι΄αυτό δώσε ιδιαίτερη προσοχή!
Tip: Στάσου στο ύψος των περιστάσεων!

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθείς να λύσεις όλα τα προβλήματα που σου τυχαίνουν μόνη σου, αλλά δεν γίνεται! Το καταλαβαίνεις έτσι; Εμπιστεύσου κάποια φίλη σου. Θα είναι πιο αντικειμενική από εσένα και θα σου δώσει τη λύση που ζητάς!
Tip: Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο. 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις ανοίξει τα φτερά σου και θέλεις να πετάξεις! Θέλεις να κάνεις νέα πράγματα. Τίποτα δεν σε κρατάει. Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ό,τι ονειρευόσουν! Ήρθε η στιγμή που θα κάνεις τη μεγάλη αλλαγή!
Tip: Γενικά δεν έχεις παράπονο τα άστρα σε ευνοούν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν γίνεται να ζυγίζεις τα πράγματα σε όλες τις καταστάσεις. Κάτι θα σου ξεφύγει. Και τι έγινε; Αυτό είναι το ωραίο στη ζωή, να αφήνεις και κάτι να γίνεται αυθόρμητα. 
Άφησε τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους!
Τip:  Μην σκέφτεσαι τίποτα και απόλαυσε τη κάθε στιγμή!

ΛΕΩΝ: Have fun, είναι η λέξη κλειδί για την σημερινή σου ημέρα. Μην δώσεις βάση πουθενά και απόλαυσε την ημέρα σου σαν να είναι η τελευταία! Γιατί όσο πιο πολύ το διασκεδάζεις τόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίζεις και τις δυσάρεστες καταστάσεις!
Tip: Ένα χαμόγελο αρκεί για να αντιμετωπίσεις τα πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην σε παίρνει από κάτω. Ανάλαβε τις ευθύνες και προσπάθησε να αλλάξεις ότι ενοχλεί τον σύντροφό σου. Τα όρια στενεύουν γι΄αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου! Δεν θα μπορείς να είσαι αμετανόητη για πάντα. Κάνε κάτι να αλλάξεις!
Tip:Mην εξαντλείς την υπομονή των δικών σου ανθρώπων!

ΖΥΓΟΣ: Μια υπέροχη ημέρα σου ξημερώθηκε! Νιώσε την θετική ενέργεια και πράξε με την σοφία που έχεις αποκτήσει τον τελευταίο καιρό! Παράμεινε θετική, αισιόδοξη και με αυτοπεποίθηση!
Tip: Το περιπετειώδες πνεύμα σου ξύπνησε πάλι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλεις εσύ τίποτα δεν σου στέκεται εμπόδιο στα σχέδια σου! Τα ξεπερνάς όλα και πετυχαίνεις ότι θελήσεις! Γι΄αυτό όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί αυτό το διάστημα μην την αφήσεις να πάει χαμένη! Ακόμα και ρίσκο να πάρεις δεν θα χάσεις!
Tip: Κάνε ότι πρέπει να κάνεις και μην χάνεις χρόνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αρνείσαι αυτά που νιώθεις! Αν αφεθείς στις καταστάσεις όπως είναι θα συνειδητοποιήσεις επιτέλους τι θέλεις και θα βρεις και τον τρόπο να το αποκτήσεις! 
Tip: Μην αντιστέκεσαι στο πεπρωμένο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική όμως γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και μετά δεν θα μπορείς να διαχειριστείς τα πράγματα. Για να θεραπευτείς από αυτό που νιώθεις θα πρέπει να δεχτείς τις καταστάσεις και έπειτα να κάνεις ότι χρειαστεί για να τις γυρίσεις υπέρ σου!
Tip: Χρειάζεται να έχεις υπομονή και επιμονή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πήγαινε τα πράγματα στα άκρα σήμερα. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Αν θέλεις κάτι απλά επιδίωξέ το! Μην περιμένεις από τους άλλους να σε βοηθήσουν σε κάτι που εσύ η ίδια έχεις ανάγκη!
Tip: Τα άστρα σου δίνουν την ώθηση που χρειάζεσαι!

ΙΧΘΥΣ: Σταμάτα να γκρινιάζεις γι΄αυτό που σου συμβαίνει και άλλαξέ το! Όσο μη διαχειρίσιμη και αν σου φαίνεται η κατάσταση που περνάς τώρα, μετά από καιρό το πιθανότερο είναι να γελάς. Γι΄αυτό μην δίνεις τόση σημασία σε όλα. Μην αφήνεις να σε επηρεάζει τίποτα και κανείς!
Tip: Όλα είναι στο χέρι σου αρκεί να το πιστέψεις!

Προβλέπεται ένα μακρύ και καυτό καλοκαίρι! Τα ερωτικά άστρα του Αυγούστου