6 πολύ καλοί λόγοι για να συνεργαστείς με Λέoντα!

Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Πρόσλαβέ τον τώρα!
6 πολύ καλοί λόγοι για να συνεργαστείς με Λέoντα!



Oι Λέοντες δεν έχουν σχέση με κανένα άλλο ζώδιο. Είναι αποφασιστικοί, παθιασμένοι και μερικές φορές τρελοί. Αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιου είδους τρέλα στο εργασιακό κομμάτι, έτσι δεν είναι;
Εάν έχεις δουλέψει ποτέ με κάποιον Λέοντα θα έχεις διαπιστώσει πως είναι εργασιομανής και τελειομανής. 

1. Είναι κυρίαρχος
Ένας Λέοντας έχει γεννηθεί κυρίαρχος. Ξέρει πως να είναι ηγέτης και μπορεί να σε διδάξει να είσαι και εσύ! Είναι ικανός να αναλάβει νέα πράγματα και να τα φέρει εις πέρας με επιτυχία. Θα κάνει τα πάντα για να πετύχει αυτό που έχει βάλει στόχο ακόμα και αν χρειαστεί να μην κοιμηθεί για μια εβδομάδα.

2. Είναι παθιασμένος και συναισθηματικός
Μπορεί να είναι ηγέτης, είναι όμως και συμπονετικός είτε το δείχνουν είτε όχι.
Θέλει όλοι γύρω του να είναι χαρούμενοι και κάνει τα πάντα για να το πετύχει! Μπορεί να μην είναι πολύ εκδηλωτικός αλλά όμως ενδιαφέρεται για όλους και είναι πολύ ευαίσθητος.

3. Δεν φοβάται να μιλήσει όταν χρειαστεί
Ένας Λέοντας θέλει να ακούγεται. Ξέρει πότε τον λογαριάζουν και πότε του φέρονται δίκαια και όπως πρέπει. Γι΄αυτό και δεν θα διστάσει να μιλήσει όποτε νιώσει ότι αδικείται αυτός ή κάποιος άλλος. Θα εκφέρει τη γνώμη του χωρίς φόβο. 

4. Είναι απίστευτα φιλόδοξοι
Ένας Λέοντας μπορεί να ασχολείται με χίλια project ταυτόχρονα, να είναι focus σε όλα και να τα πραγματοποιεί με επιτυχία. Νιώθουν πάθος για τη ζωή και θέλουν να καταφέρουν μεγάλα πράγματα. 

5. Δίνουν προσοχή στα πάντα
Ο Λέοντας είναι τελειομανής. Όχι μόνο στη δουλειά του αλλά σε όλα γενικότερα. Θέλει να είναι όμορφος και να τραβάει τα βλέμματα...και το πετυχαίνει πάντα! 
Βλέπει πάντα τα θετικά ακόμα και στις πιο αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να του συμβούν. 

6. Του αρέσει να ρισκάρει
Δεν φοβάται να πάρει ρίσκο όταν χρειάζεται και δεν φοβάται τις συνέπειες μιας λάθος απόφασης που θα πάρει. Ότι και αν γίνει ξέρει πως η ζωή συνεχίζεται! 
Εάν ψάχνεις για κάποιον που παίρνει αποφάσεις και τις πραγματοποιεί σωστά, τότε να ξέρεις πως ένας Λέοντας μπορεί.
Του αρέσει να παίρνει τη ζωή στα χέρια του και να φτιάχνει τα πράγματα όπως θέλει αυτός. 

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!