Oι προβλέψεις της ημέρας: Aιγόκεροι και Τοξότες προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε!

Ζυγοί και Καρκίνοι έρχονται ευκαιρίες από το πουθενά!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Aιγόκεροι και Τοξότες προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε!



Διανύουμε τον Αύγουστο και περνάμε στην τελευταία φάση αναμπουμπούλας και ταραχής! Θα επικρατήσει ένα χάος σε ερωτικά και επαγγελματικά αλλά μετά την Πανσέληνο στις 14 Αυγούστου όλα θα στρώσουν!

KΡΙΟΣ: Αξιοποίησε την ενέργεια που σου δίνουν τα άστρα. Μην κάνεις περιττές κινήσεις. Να σκέφτεσαι πρώτα πριν πράξεις! Χρειάζεται να το δεις από μια άλλη οπτική γωνία! Κάνε κάτι διαφορετικό αφού βλέπεις ότι η παλιά σου τακτική δεν πιάνει!
Tip: Ανάλαβε λιγότερα πράγματα να κάνεις. Δεν τα προλαβαίνεις όλα!

ΤΑΥΡΟΣ: Προστάτεψε τον εαυτό σου σήμερα. Ενδέχεται να ακούσεις δυσάρεστα πράγματα που πρέπει να διαχειριστείς όπως πρέπει. Διατήρησε την ψυχραιμία σου. Στην τελική απομονώσου κάπου και βάλε σε τάξη τις σκέψεις σου πριν πάρεις αποφάσεις!
Tip: Αναγνώρισε τις αδυναμίες σου και κινήσου όπως πρέπει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αναλαμβάνεις καινούρια project και τα πας μια χαρά. Είσαι στο ζενίθ της δημιουργίας σου και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να τα δώσεις όλα προκειμένου να προχωρήσεις στο επόμενο επαγγελματικό βήμα!
Tip: Πάρε τον έλεγχο της κατάστασης και δώσε τα όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναζήτησε προστασία από κάποιον φίλο σου! Διότι σήμερα οι καταστάσεις είναι λίγο πέρα από τις δυνάμεις σου και χρειάζεσαι μια μικρή βοήθεια προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό! Δημιουργείς εντάσεις από εκεί που δεν υπάρχουν!
Tip: Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για καλό!

ΛΕΩΝ: Εντάσεις θα υπάρξουν σήμερα και πρέπει να είσαι cool. Τίποτα δεν είναι τόσο σοβαρό για να δώσεις παραπάνω αξία και χρόνο. Μην τσακωθείς με κανέναν, δεν υπάρχει λόγος. Θα δώσεις παραπάνω έκταση και δεν χρειάζεται.
Tip: Μην είσαι εγωίστρια, δεν θα σου βγει σε καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσεις να σε κυριεύσει η μιζέρια. Είσαι σε καλό δρόμο. Ζήσε το καλοκαίρι σου όπως θέλεις. Μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει. Δεν πειράζει αν οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως θέλεις. Βρες κάτι άλλο να κάνεις που θα σε συναρπάσει!
Tip: Άλλαξε τακτική και θα δεις ότι όλα θα αλλάξουν!

ΖΥΓΟΣ: Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να λύσεις τα θέματά σου! Μην σταματήσεις μέχρι να τα καταφέρεις! Να έχεις αυτοπεποίθηση και να εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου! Μην αναλώνεσαι στα προβλήματα των άλλων και κάνε focus στα δικά σου!
Tip: Άλλαξε την κατάσταση από μόνη σου. Κάνε την πιο χαλαρή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τόσο καιρό που κρατιόσουν τι κατάλαβες; Μίλα ξεκάθαρα! Διευκρίνισε ότι σε ενοχλεί και διεκδίκησε τα θέλω σου! Πρέπει σήμερα να είσαι δυναμική! Σταμάτα να ανησυχείς για τις επιπτώσεις και κάνε αυτό που πρέπει!
Tip: Η δράση φέρνει αντίδραση. Να είσαι ετοιμοπόλεμη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν φοβάσαι να εκφραστείς και όλοι κρέμονται από τι γνώμη θα εκφέρεις. Έχεις πολύ επιρροή σήμερα και το έχεις πολύ στις συμβουλές. Πάρε τον έλεγχο της συζήτησης και προσπάθησε να κερδίσεις τις εντυπώσεις! 
Tip: Είτε είσαι πετυχημένη, είτε όχι δεν θα χάσεις και τίποτα αν δοκιμάσεις την τύχη σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράσου ελεύθερα και μην φοβάσαι τις αντιδράσεις των άλλων. Διότι πρέπει να πεις την αλήθεια όσο και αν πονάει τους άλλους. Είναι καλύτερα από το να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά. 
Tip: Με το που αλλάξεις τακτική, όλα θα γίνουν όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα νιώθεις ότι έχεις πολύ δύναμη. Ότι και αν σου ζητηθεί μπορείς να το κάνεις. Γι΄αυτό και μπορείς να ασχοληθείς με ζητήματα που είχες αφήσει στην άκρη για καιρό. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για αν λύσεις ότι σε απασχολεί!
Tip: Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τόση ενέργεια να πάει χαμένη!

ΙΧΘΥΣ: Κράτησε ότι σε απασχολεί για εσένα. Δεν ενδιαφέρει κανέναν και δεν θα σου δώσει κανείς τη σημασία που χρειάζεσαι!  Μάθε να μην σε επηρεάζει το οτιδήποτε βλέπεις και ακούς!
Tip: Μην αφήνεις τις αρνητικές καταστάσεις να φεύγουν έτσι απλά από τη ζωή σου χωρίς να έχεις πάρει τα μαθήματά σου!

Με ποιο ζώδιο θα κάνεις καταπληκτικό sex και πώς!