Τι λένε τα άστρα σήμερα; Ζυγοί και Λέοντες είστε στα πάνω σας

Λιονταράκι ασκείς επιρροή σε όλους! Είσαι πηγή θετικής ενέργειας και σε θέλουν όλοι στην παρέα τους.
Τι λένε τα άστρα σήμερα; Ζυγοί και Λέοντες είστε στα πάνω σας



ΚΡΙΟΣ: Κάνε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σου. Πήγαινε διακοπές με φίλους και κάνε νέες δραστηριότητες. Θα πάρεις τα πάνω σου αλλιώς. Όλα θα τα κάνεις εσύ. Μην βασίζεσαι στους άλλους!
Tip: Χαμογέλα, όλα πάνε καλά!

ΤΑΥΡΟΣ: Το τελευταίο διάστημα δεν είσαι στα καλύτερα σου. Όλο και κάτι σε απασχολεί συνέχεια. Δεν μπορείς να μείνεις σε ησυχία. Ψάχνεσαι συνέχεια και βρίσκεις λόγους για φασαρία. 
Tip: Χαλάρωσε και πάρε το χρόνο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο! Δεν κράτησε πολύ η αρνητική περίοδος! Πάρε ενέργεια από όλα τα θετικά που σου συμβαίνουν και κάνε ότι πρέπει για να λύσεις τις εκκρεμότητες που έχεις!
Tip: Υπάρχει μια ανυπέρβλητη ενέργεια γύρω σου! Εκμεταλλεύσου την κατάσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να απελευθερώσεις τον εαυτό σου σήμερα και να αφεθείς στις καταστάσεις! Γέλα και ζήσε την κάθε στιγμή σου! Θα διαπιστώσεις πόσο κοινωνική είσαι και θα ξετρελαθείς. Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους!
Tip: Κάνε τρέλες, κάνε ότι σου βγει!

ΛΕΩΝ: Ασκείς επιρροή σε όλους! Είσαι πηγή θετικής ενέργειας και σε θέλουν όλοι στην παρέα τους. Μείνε έτσι! Μην αφήσεις τίποτα να σε απογοητεύσει ή να σε ρίξει ψυχολογικά. 
Tip: Κeep walking!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλε στην άκρη όλα τα αρνητικά που σε επηρεάζουν. Γέλα και λίγο! Μην δίνεις σημασία πουθενά. Μπορείς μια φορά να το κάνεις; Μην είσαι επιθετική σε όποιον σου πάει κόντρα και δεν σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις! Δώσε προσοχή στα λεγόμενα ενός φίλου, θέλει το καλό σου! 
Tip: Χαμογέλα και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ημέρα είναι τρομερή! Η προσέγγιση που κάνεις σε ότι θέμα σε απασχολεί είναι αυτή που πρέπει για να σε βοηθήσει να το επιλύσεις. Νιώθεις μια ανεξήγητη ελευθερία και είσαι ανοιχτή σε όλα! Καλά κάνεις! 
Tip: Ή τώρα ή ποτέ θα γίνουν οι αλλαγές που χρειάζεσαι στη ζωή σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρε μια μέρα off και χαλάρωσε μακρυά από όλους και από όλα! Το χρειάζεσαι όσο τίποτα αυτή τη στιγμή. Θέλεις χρόνο να αποξενωθείς και να σκεφτείς τις κινήσεις σου από εδώ και πέρα!
Tip: Αν δουλεύεις πολύ προσπάθησε να κάνεις μεγάλα διαλείμματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνειδητοποιείς σιγά σιγά ότι δεν είσαι η προτεραιότητα των άλλων και αυτό σε πειράζει! Αν θέλεις να μιλήσεις γι΄αυτό κάν'το με το σωστό τρόπο. Μην γκρινιάξεις και μην δείξεις αδυναμία γιατί θα την εκμεταλλευτούν οι άλλοι!
Tip: Βρες τον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις γιατί οι άλλοι σου συμπεριφέρονται έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που βρίσκεται διάχυτη γύρω σου! Υιοθέτησε μια άλλη στάση ζωής. Βγες από την ρουτίνα σου και δοκίμασε νέα πράγματα. Μα καλά δεν έχεις βαρεθεί ακόμα να κάνεις τα ίδια και τα ίδια; Άλλαξε...όχι μόνο για εσένα αλλά κια για τον σύντροφό σου!
Tip: Κάνε αυτό που σε προστάζουν τα άστρα και θα δεις πως η τύχη σου θα αλλάξει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις νέα πράγματα! Και οι ευκαιρίες σου είναι τόσες πολλές που δεν φαντάζεσαι. Δεν θα ξέρεις τι να πρωτοκάνεις! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε δικούς σου που σε έχουν ανάγκη.
Tip: Mόνο εσύ ξέρεις πως να τους κάνεις να γελάσουν!

ΙΧΘΥΣ: Κάνε ότι σε ευχαριστεί! Μην επηρεάζεσαι από το mood των άλλων. Τι σε νοιάζει στην τελική; Εσύ είσαι ανεξάρτητη και μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! Εκφράσου όπως νιώθεις ακόμα και αν δεν συμφωνούν μαζί σου!
Tip: Το highlight της ημέρας θα είναι όταν δεν θα σε νοιάζει τίποτα και θα είσαι ο εαυτός σου!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!