Tι λένε τα άστρα σήμερα; Ταύροι και Τοξότες stay cool

Καλό μήνα είπαμε;
Tι λένε τα άστρα σήμερα; Ταύροι και Τοξότες stay cool



Τα άστρα σου δίνουν ενέργεια και δυναμισμό! Εσύ πρέπει να το εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να φύγουν έτσι απλά!

ΚΡΙΟΣ: Οι κοντινοί σου άνθρωποι θα σου ασκήσουν κριτική. Καλά θα κάνεις να τους ακούσεις και να δώσεις βάση στα λόγια τους! Μην είσαι ξεροκέφαλη! Χρειάζεσαι καθοδήγηση αυτή τη περίοδο!
Tip: Να έχεις υπομονή και επιμονή!

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εμπλακείς σε κουτσομπολιά χωρίς λόγο και θα επηρεαστείς αρνητικά. Όμως μην δίνεις βάση γιατί όλα αυτά που ακούς, αν τα σκεφτείς λογικά δεν στέκουν. Κάνε πιο δημιουργικά πράγματα. 
Tip: Βάλε παρωπίδες σε ότι σε χαλάει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα δεν είναι η ημέρα για παιχνίδια και γέλια αλλά για πιο σοβαρά πράγματα. Πρέπει να κάνεις focus στα σημαντικά θέματα και να αφήσεις στην άκρη για λίγο την ανεμελιά. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και κάνε ότι πρέπει.
Tip: Θα γίνουν όλα με τη σωστή σειρά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθεις ευάλωτη τον τελευταίο καιρό! Δεν έχεις όρεξη να συγκεντρωθείς με τα επαγγελματικά σου θέματα και έχεις ρίξει όλο το βάρος σου στα ερωτικά. Είσαι ανεβασμένη αλλά σε ρίχνουν που και που οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις!
Tip: Βρες μια λύση! Δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε να μην φορτώνεις αρμοδιότητες δικές σου στους άλλους. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένη στους στόχους σου. 
Tip: Όταν ξεκινήσεις τα νέα projects να έχεις στο μυαλό σου ότι χρειάζονται προσοχή και πειθαρχία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα ότι και αν συμβεί! Όταν έχεις υπομονή και δεν αντιδράς στο παραμικρό που συμβαίνει βλέπεις πόσο εύκολα λύνονται κάποια πράγματα. 
Tip: Συγκέντρωσε όλη σου την ενέργεια σε πιο δημιουργικά πράγματα!

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις αποξένωση σήμερα από όλους! Δεν θέλεις να έρθεις σε επαφή με κανέναν. Χρειάζεσαι να απομονωθείς για λίγο για να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Αν νιώθεις μοναξιά ή στενοχώρια καλό είναι να αποβάλλεις αυτά τα συναισθήματα. Δούλεψέ το μόνη σου διότι οι δικοί σου άνθρωποι έχουν και τα δικά τους θέματα!
Tip: Συγκεντρώσου στην δουλειά σου και μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθεις πίεση από παντού και νιώθεις αγχωμένη να τα προλάβεις όλα! Χαλάρωσε όμως γιατί με αυτή την ψυχολογία δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις και να κάνεις τίποτα. Είσαι κοντά στο στόχο σου μην τα παρατάς τώρα!
Tip: Εώς τώρα έφτανες στη πηγή και δεν έπινες νερό. Άλλαξέ το τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώσου στη δουλειά σου και σε τίποτα άλλο. Δεν το έχεις καθόλου στα ερωτικά το τελευταίο διάστημα. Έχεις full κατακτήσεις αλλά δεν μπορείς να τις χειριστείς. Δεν είσαι ο εαυτός σου και παρεξηγείσαι για πλάκα!
Tip: Κάνε για λίγο αποχή από όλα και προετοίμασε ένα comeback που θα θυμούνται όλοι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγάλε τον εαυτό σου έξω από τα σύννεφα! Μην αφήνεις να σε στοιχειώνουν καταστάσεις από το παρελθόν. Προχώρα παρακάτω! Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή!
Tip: Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιο καλά θα είναι για εσένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ότι δεν τελείωσες εχτές τελείωσέ το σήμερα! Ήρθε η στιγμή που πρέπει να προχωρήσεις! Μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μείνε ήρεμη. Μόνο έτσι θα πας μπροστά! 
Tip: Μην περιμένεις από κανέναν άλλο να σου δώσει τις λύσεις που ψάχνεις!

ΙΧΘΥΣ: Πρέπει να φτιάξεις το μέλλον σου. Μην κολλάς άλλο στο παρελθόν και κοίτα πως θα εξελιχτείς. Δράσε σαν να είσαι μόνη σου σε αυτή τη ζωή. Μην σε νοιάζει κανείς και τίποτα. Είσαι μόνη σου. Κάνε ότι σε ευχαριστεί και ότι μπορεί να σε πάει παρακάτω!
Tip: Προσπάθησε να μείνεις με ανθρώπους που σου παρέχουν ασφάλεια! 

Ο αστρολογικός σου χάρτης σου προτείνει προορισμούς για να πας διακοπές και να περάσεις καλά!