Oι προβλέψεις της ημέρας:Κριοί και Παρθένοι αλλαγές έρχονται στη ζωη σας

Λέοντες και Ζυγοί πρέπει να πάρετε αποστάσεις από ανθρώπους με αρνητική ενέργεια!
Oι προβλέψεις της ημέρας:Κριοί και Παρθένοι αλλαγές έρχονται στη ζωη σας



Tα άστρα σήμερα σου ζητούν να αναλάβεις δράση. Να είσαι ανοιχτή στις ευκαιρίες που έρχονται και να αφεθείς στις καταστάσεις!

ΚΡΙΟΣ: Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου. Άλλαξε ότι δεν σε ευχαριστεί! Κάνε παρέα με όσους έχουν να σου δώσουν πράγματα. Μην αναλώνεσαι από εδώ και από εκεί...δεν είσαι σε φάση!
Tip: Δώσε χρόνο στο σύντροφό σου για να συμβιβαστεί με την νέα κατάσταση!

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν μπορείς να διαχειριστείς τις καταστάσεις και είναι ξεκάθαρο πια! Τα προβλήματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο και δεν ξέρεις που να κάνεις focus. Relax! Πάρε τα πράγματα με τη σειρά. Δεν μπορείς μέσα σε μια ημέρα να τα λύσεις όλα. Θέλεις το χρόνο σου!
Tip: Οι λύσεις θα έρθουν αρκεί να είσαι ήρεμη και να μην τα βλέπεις όλα υπερβολικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα βρεθείς σε μια κατάσταση λίγο διαφορετική. θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τη ζωή σου, να αλλάξεις παλιές συνήθειες που σε κρατάνε πίσω. Πάει αυτή η ανεμελιά που είχες τόσο καιρό. Προσγειώσου στην πραγματικότητα και ανάκτησε δυνάμεις!
Tip: Μίλα με κάποιον για ότι σε απασχολεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Aκολούθα το ένστικτό σου και όλα θα πάνε καλά. Παράτα την καθιερωμένη τακτική που ακολουθείς και κάνε κάτι διαφορετικό. Άφησε τα συναισθήματά σου ελεύθερα και μην φοβάσαι.Είναι σχεδόν αδύνατο σήμερα ότι προγραμματίσεις να γίνει κιόλας.
Tip: Μην χαλάς το χρόνο σου σε θέματα που δεν είναι σημαντικά.

ΛΕΩΝ: Είσαι η ψυχή της παρέας αυτό το διάστημα. Είσαι στα καλύτερα σου. Είσαι cool, ok, fine! Όλοι χρειάζονται την ενέργειά σου και σε θέλουν στη παρέα τους. Πετυχαίνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις!
Tip: Μπες στο mood και ξεσάλωσε!Υοlo!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή εσύ είσαι φάση να ανοιχτείς ενώ οι άλλοι γύρω σου δεν έχουν όρεξη για συναισθηματισμούς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας με τα νερά τους. Βάλε στην άκρη τις ευαισθησίες σου και κάνε ανατρεπτικά πράγματα.
Tip: Nα έχεις στο μυαλό σου πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

ΖΥΓΟΣ: Ότι καινούριο στοιχείο ανακαλύπτεις καλό είναι για να σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν. Ανάλαβε δράση τώρα! Μην αργείς λεπτό. Τώρα έχεις καθαρό μυαλό και ξέρεις τι σου γίνεται! Μην χάνεις χρόνο άσκοπα!
Tip: Το προβληματικό διάστημα αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρόσεξε τις κινήσεις σου σήμερα. Μην λες πράγματα που δεν είσαι σίγουρη σε δικά σου άτομα γιατί θα παρεξηγηθούν χωρίς λόγο. Μην ανακατευτείς σε κουτσομπολιά γιατί εσύ θα βρεις το μπελά σου. 
Tip: Να έχεις στο νου σου πως και οι τοίχοι έχουν αυτιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνεις καμία εκκρεμότητα για άλλη ημέρα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και πάρε συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι! Μην επιμένεις σε καταστάσεις που δεν σου βγαίνουν. Μην πιέζεσαι να κάνεις πράγματα που δεν είναι του χαρακτήρα σου!
Tip: Βρες τον παλιό καλό εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν έχεις καμία συγκέντρωση και είσαι μπερδεμένη. Πάρε το χρόνο σου και ξεκαθάρισε τα πράγματα. Μην νιώθεις υποχρεωμένη να μείνεις σε μια κατάσταση που δεν σε βγάζει πουθενά.
Tip: Απόβαλε συνήθειες που δεν σε ικανοποιούν πια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι σημαντικό να ξεφύγεις λίγο αυτό το διάστημα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε μια νέα αρχή! Φαντάσου τι θέλεις να κάνεις και επιδίωξε το.
Tip: Να είσαι ανοιχτή σε νέες περιπέτειες!

ΙΧΘΥΣ: Kάνε μια πρακτική στις σκέψεις που έχεις συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα.Χρησιμοποίησε τη σοφία που έχεις αποκτήσει τον τελευταίο καιρό από τις καταστάσεις και πράξε σωστά αυτή τη φορά!
Tip: Ήρθε η στιγμή σου. Ανάλαβε δράση και άνοιξε τους ορίζοντές σου!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!