Τα άστρα σήμερα δίνουν λάμψη, ενέργεια και τσαχπινιά σε Ζυγούς και Ιχθύες

Παρθένοι και Αιγόκεροι μην έχετε αρνητική ενέργεια. Μην πέφτετε πάλι σε αυτή τη παγίδα!
Τα άστρα σήμερα δίνουν λάμψη, ενέργεια και τσαχπινιά σε Ζυγούς και Ιχθύες



Τι λένε τα άστρα σήμερα; Από το καλό στο καλύτερο είναι η απάντηση! Δεν το έχεις διαπιστώσει άλλωστε; Τουλάχιστον στα ερωτικά θέματα γιατί τα υπόλοιπα θέλουν το χρόνο τους ακόμα!

KΡΙΟΣ: Περιμένεις να γίνουν πράγματα σήμερα και είσαι σε αναμονή. Όμως μην βασιστείς μόνο σε αυτά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει από μόνο του. Μπορεί όχι σήμερα αλλά σύντομα. Μην πιέσεις καταστάσεις. 
Tip: Μην χάσεις την δημιουργικότητά σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις μπλοκάρει είναι γεγονός! Σου έχουν πέσει όλα μαζί και δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Μην σε αφήσει αυτή η κατάσταση να σε πάρει από κάτω. Αν δεν το έχεις ασχολήσου με κάποια άλλα πράγματα πιο δημιουργικά για να ξελαμπικάρεις.
Tip: Χαλάρωσε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα νιώθεις δημιουργική και είσαι γεμάτη με ιδέες. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και αυτό κρατάει το μυαλό σου σε εγρήγορση. Γράψε τις ιδέες σου κάπου για να μην τις ξεχάσεις. 
Tip: Μάθε επιτέλους τι ζητάς στα ερωτικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να δώσεις βάση μόνο στα σημαντικά σήμερα. Μην αφήσεις να σε απασχολήσουν ανούσια θέματα. Μείνε focus στους στόχους σου! Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση!
Tip: Μοve on up!

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι σου σε έχουν ανάγκη. Είσαι μια θετική παρουσία και όλοι θέλουν λίγο από την ενέργεια σου. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο και αυτό σε βοηθάει να πας πιο γρήγορα παρακάτω.
Tip: Πήγαινε για το χρυσό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Είναι απαραίτητες για τα επαγγελματικά σου. Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν τα προσωπικά σου θέματα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Ξεχώρισέ τα. 
Tip: Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις στο κεφάλι σου!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις αλλάξει περιβάλλον και αυτό σε δυσκολεύει. Θέλεις το χρόνο σου και είναι κατανοητό. Δεν πειράζει αν έχεις ανάμεικτα συναισθήματα. Πρέπει να περάσεις από όλα τα στάδια.
Tip: Μην αναλώνεσαι περαιτέρω!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις ακούσει διάφορες φήμες τον τελευταίο καιρό και αυτό σε έχει επηρεάσει αρνητικά. Δεν πρέπει όμως να το αφήνεις αυτό να σε καταβάλλει διότι δεν υπάρχει λόγος καταβάθος. Μάθε να είσαι προσηλωμένη στους στόχους σου και να μην σε βγάζει τίποτα εκτός.
Tip: Μην ασχολείσαι με κουτσομπολιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα από τι φαίνεται σε απασχολούν οικογενειακά θέματα και επηρεάζουν αρκετά την προσωπική σου ζωή. Γενικότερα όμως μήπως να κοιτάξεις να βρεις τον εαυτό σου; Γιατί τον έχεις χάσει και δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Tip: Άλλαξε τακτική και να είσαι πιο προσεκτική με τις κινήσεις σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαγγελματικές σου ευκαιρίες είναι άπειρες. Δεν έχεις χρόνο για όλα και δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Χαλάρωσε και ανάλαβε μια μια τις υποχρεώσεις σου. Βρες και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου γιατί θα κλατάρεις.
Tip: Προσπάθησε να τα βγάλεις πέρα με όλα. Το έχεις και θα τα καταφέρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις χαθεί στον κόσμο σου και εκεί να μείνεις. Η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη. Μην μπλέκεις χωρίς λόγο. Μείνε απέξω. Δεν σε αφορούν άλλωστε. Κοίτα τα δικά σου θέματα.
Tip: Βγες έξω και διασκέδασε!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου!Αντανακλάς ενέργεια και λάμψη και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι γύρω σου και γι΄αυτό και τους κερδίζεις. Είσαι αστείρευτη πηγή ενέργειας!
Tip: Επιτέλους άλλαξες το παιχνίδι! Κάνε ότι σου έρθει! Μην σκέφτεσαι τίποτα, μην σε κρατάει τίποτα!

Ερωτική συναστρία: Σε βλέπει σοβαρά ή όχι και τόσο;