Οι προβλέψεις της ημέρας: Kαρκίνοι και Ζυγοί αφεθείτε στις καταστάσεις!

Λέοντες και Αιγόκεροι έρχονται επαγγελματικές και ερωτικές ευκαιρίες!



Το πλανητικό προσκήνιο κρύβει πολύ παρασκήνιο. Από το πουθενά έρχονται ευκαιρίες και από το πουθενά εξαφανίζονται! Γι'αυτό να είσαι focus έτσι ώστε να τις πετύχεις και να τις εκμεταλλευτείς!

ΚΡΙΟΣ: H φαντασία σου οργιάζει! Πρόσεξέ το αυτό όμως ε;Μην σε επηρεάσει αρνητικά στα ερωτικά σου! Κατά τα άλλα είσαι σε καλό mood και αυτό φαίνεται! Οι φίλοι σου επωφελούνται από εσένα γιατί είσαι ανοιχτή σε όλα. Έχεις όρεξη να βγεις έξω και να περάσεις καλά. 
Tip: Κράτα το αυτό το mood!

ΤΑΥΡΟΣ: Αναμνήσεις σου έρχονται από τα παλιά και αναρωτιέσαι τι να κάνει ένα άτομο από τα παλιά. Μην ανοίγεσαι όμως. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Μην γυρνάς πίσω. 
Tip: H επικοινωνία είναι στα πάνω της!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είσαι ιδιαίτερα κοινωνική σήμερα! Θα κάνεις νέους φίλους και θα περάσεις ευχάριστες και ανέμελες στιγμές. Είσαι στα πάνω σου πάντως αυτό το διάστημα! Άφησε την ενέργεια που έχεις να συνεπάρει και τους γύρω σου! 
Tip: Kάνε πράγματα για να καθαρίσει το μυαλό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια οικονομικά θέματα που προκύπτουν χρειάζονται την προσοχή σου. Μην παίζεις με τέτοια πράγματα και μην είσαι επιπόλαιη. Κάνε τα πάντα με μέτρο. Ανάκτησε δύναμη και αυτοπεποίθηση και όλα θα πάνε καλά!
Tip: Λάμψε..όπως μόνο εσύ ξέρεις!

ΛΕΩΝ: Μια νέα ερωτική σχέση είναι στα σκαριά. Κάποιος που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα θα σε κερδίσει. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες; Μια θετική όψη δημιουργείται σε όλους τους τομείς στη ζωή σου. 
Tip: Οι προσδοκίες σου πρέπει να είναι ρεαλιστικές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έλεγξε τις αρνητικές σκέψεις σου. Σε επηρεάζουν χωρίς λόγο και σου χαλάνε τη διάθεση!Για ποιο λόγο; Είσαι κυκλοθυμική όπως πάντα αλλά σήμερα το παρακάνεις. Μετρίασε το λίγο γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.
Tip: Είναι εύκολο να σε παρεξηγήσουν! 

ΖΥΓΟΣ: Έχεις καινούριο γείτονα; Κάτι κινείται σήμερα. Κάποιος που μένει δίπλα σου σου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος και κάτι πάει να ξεκινήσει! Δώσε την ευκαιρία που χρειάζεται. Άνοιξε κουβέντα και γενικότερα μείνε ανοιχτή.
Tip: Από το πουθενά μπορεί να εξελιχτεί μια κατάσταση που μπορεί να σου βγει σε καλό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να δώσεις βάση στα σημαντικά σήμερα. Μπορεί αυτό να είναι λίγο κουραστικό για εσένα αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν θέλεις να πας μπροστά θα πρέπει να κάνεις και πράγματα που δεν θέλεις στη δουλειά. 
Tip: Κάνε υπομονή και όλα θα έρθουν στην ώρα τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναπολείς το παρελθόν αλλά κάτι σε κρατάει και δεν θέλεις να γυρίσεις στα παλιά. Οι λόγοι είναι ανούσιοι και θα τους καταλάβεις πιο μετά. Απλά πρόσεξε γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αν το παρακάνεις θα είναι αργά. 
Tip: Και δεν έχεις καταλάβει ακόμα τις συνέπειες των πράξεων σου. Και αυτό είναι κρίμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Eυκαιρίες έρχονται από παντού! Θα αυξήσεις το εισόδημά σου για πλάκα. Οι οικονομικοί πόροι σου αυξάνονται ξαφνικά. Πες ναι σε όλα! Τσέκαρε όλα τα θετικά και αρνητικά των καταστάσεων. 
Tip: Μην είσαι προκατειλημμένη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμμετέχεις σε κοινωνικά events και έχεις όρεξη να συναναστραφείς με πολλά άτομα και αν γελάσεις.Είσαι ο εαυτός σου και έχεις πάρει τα πάνω σου! 
Tip: Κάνε την ανατροπή και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει!

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται ευχάριστες καταστάσεις στη ζωή σου και αυτό θα σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Οι προσδοκίες σου είναι κοντά στην πραγματικότητα και αυτό σημαίνει ότι οι επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν!
Tip: Όλα θα γίνουν όπως πριν γι΄αυτό κράτα δυνάμεις για να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα που έρχονται!

Τι θέλεις ένας Ζυγός στο κρεβάτι; Τα σεξουαλικά βίτσια των ζωδίων!