Αστρολογικές προβλέψεις: Κριοί και Ταύροι be careful!

Αιγόκεροι και Παρθένοι γίνετε λίγο αυθόρμητοι επιτέλους!



Η αλήθεια είναι ότι τα άστρα μας έχουν ταράξει όλους. Δεν υπάρχει κάποια ζωδιακή εξαίρεση όπως φαίνεται! Αλλά που θα πάει η κατάσταση θα στρώσει! Υπομονή και stay cool!

ΚΡΙΟΣ:  Από τι φαίνεται έχεις φτιάξει τα δικά σου σενάρια στο κεφάλι σου γιατί αλλιώς τα περίμενες τα πράγματα και αλλιώς εξελίχτηκαν! Ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή σου σε όλους τους τομείς! Προσαρμόζεσαι όμως στην κατάσταση αμέσως και βρίσκεις λύσεις!
Tip: Be careful!Τα πράγματα είναι σοβαρά! Οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι ώριμες!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις φτάσει σε ένα σημείο το οποίο δεν είναι το επιθυμητό για εσένα. Όμως αφού έφτασες ως εδώ πέσε και κολύμπα! Προσοχή γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται! Τσέκαρε όλα τα ενδεχόμενα πριν βγάλεις συμπέρασμα! 
Tip: Πήγαινε κατευθείαν στην πηγή του προβλήματος. Μην αναλώνεσαι σε περιττά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι πράξεις σου είναι λίγο αδιευκρίνιστες. Πάλι σε βρήκε ο παλιός σου εαυτός; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι γύρω σου θα σε παρεξηγήσουν, γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν τις πράξεις σου πλήρως!
Τip: Μην εκνευριστείς από τις αντιδράσεις των άλλων. Μην δίνει τροφή στην ήδη τεταμένη κατάσταση! Κάνε ένα break και χαλάρωσε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Aν είσαι οργανωμένη και καλά προετοιμασμένη σήμερα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα! Νιώσε ελευθερία και βγες από την ρουτίνα. Το αξίζεις άλλωστε μετά από τόση ταλαιπωρία! 
Tip: Πέρασε ανέμελο χρόνο! Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν!

ΛΕΩΝ: Μην νιώθεις άσχημα για πράγματα που ξέφυγαν από τον έλεγχο σου! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βγεις έξω με φίλους και να περάσεις καλά! Βάλε στην άκρη ότι σε προβληματίζει και σου δημιουργεί αρνητική ενέργεια! Have fun! Είναι δύσκολο αλλά πρέπει!
Tip: Άλλωστε το ξέρεις αν δεν πάρεις το χρόνο σου δεν θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιέζεσαι από παντού! Νιώθεις λες και σου έχουν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό! Γι' αυτό πρόσεχε τις κινήσεις σου! Το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για να πας κόντρα στις καταστάσεις! 
Tip: Stay cool και άφησέ το να περάσει. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις!

ZΥΓΟΣ: Πρόσεχε ποιον εμπιστεύεσαι σήμερα! Μην ανοίγεσαι σου λέω! Χαλάρωσε και βρες τα με τον εαυτό σου! Μην αποκαλύπτεις πράγματα που μπορεί μετά να μετανιώσεις! Επίσης κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει!
Tip: Τι σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Εσύ δεν έχεις τη δική σου κρίση;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρόσεχε τι κάνεις και τι λες! Dangerous! Γίνονται παρεξηγήσεις για πλάκα! Τέτοιο κλίμα επικρατεί σήμερα! Μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν είναι το μήνυμα της ημέρας! Τα συναισθήματά σου είναι διαχυτικά προς  όλες τις κατευθύνσεις!
Tip: Μείνε όσο πιο cool γίνεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρίσκεσαι στα σύννεφα σήμερα αλλά μήπως να προσγειωθείς από μόνη σου για να γίνει πιο ομαλά; Με τις τελευταίες απρόβλεπτες εξελίξεις είναι δύσκολο να βρεις ησυχία αλλά πρέπει να κάνεις και εσύ μια φορά τις σωστές κινήσεις!
Tip: Προσαρμόσου στις καταστάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται! Δεν έχεις άλλη λύση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τι έχεις πάθει Αιγοκεράκι; Ανάμεικτα συναισθήματα σε έχουν συνεπάρει και δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Ποια εσύ, που είσαι η πιο ρεαλίστρια του ζωδιακού; Πως την πάτησες έτσι; Ωραία δεν είναι όμως, να είσαι και λίγο αυθόρμητη;
Tip: Αφέσου και απόλαυσέ το μια φορά και εσύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο να διαχειριστείς τις καταστάσεις που έχουν προκύψει σήμερα αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή! Αν χρειάζεσαι βοήθεια από τους άλλους  τότε ζήτα την τι το σκέφτεσαι; Το αποτέλεσμα θα είναι χαοτικό αν αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν έτσι. 
Tip: Σε πήρε και εσένα η μπάλα! Τι κάνεις; Αντιμετωπισέ το!

ΙΧΘΥΣ: Επιτέλους μια καλή ημέρα που θα σου δώσει την ανεμελιά που χρειάζεσαι! Μην ξεγελαστείς πάλι από τον οποιοδήποτε που θα σου δώσει ψεύτικες ελπίδες! Διότι είσαι από αυτές που παραμυθιάζονται και φτιάχνουν τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό τους. Προσοχή!
Tip: Η υπομονή που κάνεις και ο ψύχραιμος τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα θα σε αποζημιώσει είναι το μόνο σίγουρο!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες