Αστρολογικές προβλέψεις: Καρκίνοι αλλάξτε ρότα στη ζωή σας

Λέοντες και Τοξότες να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό!
Αστρολογικές προβλέψεις: Καρκίνοι αλλάξτε ρότα στη ζωή σας



Ερωτική αναμπουμπούλα έρχεται! Είστε προετοιμασμένοι; Καλό είναι να είστε γιατί θα έρθουν ευκαιρίες που πρέπει να έχετε τα μάτια σας 45 για να τις πιάσετε! Αν τις χάσετε μετά πάει το πουλάκι πέταξε! Τα επαγγελματικά θέματα είναι σε ουδέτερη φάση γι΄αυτό μην παίρνετε και πολλά ρίσκα!

ΚΡΙΟΣ: Έρχεσαι αντιμέτωπη με προβλήματα συναισθηματικού τύπου. Αντιμετώπισε τα προβλήματα που έχεις με τον σύντροφό σου και μην αναβάλλεις τίποτα για αύριο. Διότι δεν πρόκειται να ασχοληθείς και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις το πρόβλημα μεγαλύτερο.
Tip: Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αναβάλλεις για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολούθα το ένστικτό σου σήμερα! Θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις για ότι σε απασχολεί! Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις την αλήθεια για πράγματα που δεν ήξερες αλλά πρέπει να μάθεις! Χρησιμοποίησε όλες σου τις ικανότητες για να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι!
Tip: Μην είσαι καχύποπτη με όλους! Εμπιστεύσου τους κοντινούς σου, μπορούν να σε βοηθήσουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οικογενειακά θέματα στο προσκήνιο! Να είσαι προσεκτική γιατί δημιουργείς παρεξηγήσεις με την συμπεριφορά σου χωρίς λόγο. Αυτή τη φορά όμως δεν σε παίρνει για λάθη. Πρέπει να δείξεις ποιες είναι οι προθέσεις σου σε όλους και να επιδιώξεις να κάνεις πράξη τα θέλω σου επιτέλους!
Tip: Προέχει ο εαυτός σου! Αν δεν είσαι εσύ καλά πως θα μπορέσεις να είσαι και με τους άλλους;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις μια μικρή νοσταλγία για το παρελθόν σου. Ίσως δεν έχεις ξεπεράσει έναν έρωτα από τα παλιά! Αλλά μην πτοείσαι γιατί νέοι έρωτες ευνοούνται αυτή την περίοδο! 
Tip: Μόνο θετικά vibes να αφήνεις να σε διακατέχουν!

ΛΕΩΝ: Κράτα μόνο τα καλά από όλες τις άσχημες καταστάσεις που σου έχουν συμβεί! Μην ξεχνάς πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Έλεγξε τα συναισθήματά σου γιατί είναι αρνητικά!
Tip: Υπομονή και επιμονή στους στόχους σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συναισθηματικό παραλήρημα σε έχει πιάσει σήμερα! Relax!Δεν υπάρχει λόγος για υπερβολικές αντιδράσεις! Όλοι άλλωστε γύρω σου βρίσκονται στο ίδιο συναισθηματικό κενό με εσένα. Το καλό είναι ότι δεν είσαι μόνη. Έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε στηρίζουν!
Tip: Μην φέρνεις την καταστροφή και βρες λύσεις!

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις ότι πρέπει να απολογηθείς για τα πάντα ξαφνικά! Μην πέφτεις σε αυτή τη παγίδα.  Δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Αν δεν τους αρέσει κάτι που κάνεις είναι πρόβλημά τους. Δεν θα αλλάξεις τη συμπεριφορά σου για κανέναν.
Tip: Κανένας άλλος δεν μπορεί να καταλάβει τη δική σου θέση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα ίσως καταλάβεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν. Οι συνέπειες των πράξεων σου είναι αισθητές τώρα! Καλό θα σου κάνει γιατί θα ξέρεις πως θα κινηθείς από εδώ και στο εξής.
Tip: Μην κριτικάρεις τους άλλους. Κοίτα μόνο τον εαυτό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τον περισσότερο καιρό συμβιβάζεσαι με τις καταστάσεις! Πόσο πια; Μήπως να διεκδικήσεις τα θέλω σου λίγο; Είναι καλό να κάνεις τα χατίρια στους άλλους αλλά και με εσένα τι θα γίνει; Αντιμετώπισε τους φόβους σου και κάνε πράξη ότι θέλεις!
Tip: Είσαι τα άκρα ~> ή παρτάκι ή θύμα! Άλλαξε ρώτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία κάποιες συναισθηματικές καταστάσεις που έχουν προκύψει τώρα τελευταία. Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο; Βρες μια άκρη τελοσπάντων και ζύγισε τις καταστάσεις όπως σε συμφέρει!
Tip: Σταμάτα να παριστάνεις ότι όλα πάνε τέλεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιστεύεις ότι οι άλλοι πρόκειται να καταλάβουν τις ανάγκες σου αν δεν τις κάνεις εσύ γνωστές. Δεν μπορούν να μαντέψουν τι ζητάς. Περίεργα συναισθήματα σε κυριεύουν και δεν ξέρεις πως να τα διαχειριστείς!
Tip: Μην αντιδράς σπασμωδικά! Άφησε τον αυθορμητισμό για πιο light καταστάσεις!

ΙΧΘΥΣ: Eίσαι σε δύσκολη θέση! Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν. Τα συναισθήματά σου είναι ακραία με αποτέλεσμα να είσαι κυκλοθυμική! Μην το ρίχνεις και πολύ στο δράμα όμως. 
Tip: Ανάκτησε δυναμισμό και αντιμετώπισε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!