Αστρολογικές προβλέψεις: Τα αστέρια μίλησαν και πρόβλεψαν

Zυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι αφήστε την ενέργεια να σας συνεπάρει!
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα αστέρια μίλησαν και πρόβλεψαν



Το πλανητικό προσκήνιο προμηνύεται ιδιαίτερα καλό! Περίεργο; Μην ματιάσουμε τα άστρα γιατί μας φέρνουν εκπλήξεις από το πουθενά. Όλοι χρειαζόμαστε suspence και ενέργεια για νέα πράγματα! Ας το εκμεταλλευτούμε!

KΡΙΟΣ: Κάνε focus στους στόχους σου! Άφησε τα υπόλοιπα για μετά. Μην αποσπάς την προσοχή σου σε λεπτομέρειες. Μόνο τα σημαντικά έχουν προτεραιότητα τώρα! Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν συνεργαστείς με άτομα που έχουν ίδια οπτική με εσένα παρά μόνη σου!
Tip: Από την άλλη πλευρά ίσως έχεις μια ρομαντική, συναρπαστική και  παθιασμένη συνάντηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα η δουλειά που θα έχεις να αντιμετωπίσεις θα είναι τόσο μεγάλη που δεν θα το πιστεύεις! Θα νομίζεις ότι σε πετάξανε στον ωκεανό. Αλλά με τη βοήθεια των αξιότιμων συνεργατών σου, δεν θα είσαι σε θέση μόνο να το χειριστείς, αλλά και να παράγεις εξαιρετικά αποτελέσματα.
 Tip: Φυσικά, είναι πιθανό να νιώσεις μια ξαφνική δύναμη και αντοχή! Μην  εκπλαγείς γιατί θα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η επιθυμία να ταξιδέψεις και να επισκεφτείς στενούς φίλους μπορεί να σε κυριεύσει σήμερα. Μπορεί να βάλεις πολλή ενέργεια και να κάνεις χίλια πράγματα που είχες καιρό.Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι καλλιτεχνική έμπνευση για τις δημιουργικές εργασίες που ετοιμάζεις. 
Tip: Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου είναι σε υψηλά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περίμενε αρκετή κινητικότητα  σήμερα στο σπίτι σου. Πρόκειται να γίνουν συζητήσεις που αφορούν οικογενειακά θέματα που έπρεπε να είχαν λυθεί από καιρό. Τώρα είναι η ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα! 
Τip: Η ενέργειά σου είναι αστείρευτη και πρέπει να την εκμεταλλευτείς! Κάνε νέα πράγματα.

 ΛΕΩΝ: Έχεις την ανάγκη να νιώσεις στοργή και προδέρμ! Θέλεις να κάνεις ρομαντικά πράγματα με τον σύντροφό σου και μαζί να εξερευνήσετε νέα πράγματα! Γιατί όχι; Τι σε κρατάει; Κάνε ότι σε ευχαριστεί! Υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να πραγματοποιηθούν!
Tip: Μείνε ανοιχτή σε προτάσεις και σε νέες γνωριμίες για τις ελεύθερες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταμάτα να ενεργείς όπως θέλουν οι άλλοι. Κάνε ότι νιώθεις χωρίς να υπολογίζεις πάντα την γνώμη των άλλων. Οι πλανήτες σε ευνοούν! Είναι η ώρα να εκφράσεις τον εαυτό σου, τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις σου και τις επιθυμίες σου! 
Tip: Μη σκέφτεσαι διπλά και τριπλά πριν κάνεις κάτι!

ΖΥΓΟΣ: Η ενέργεια σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία και κάνε νέα, extreme πράγματα. Κάνε πράγματα που φοβόσουν πριν να κάνεις! ΄Αφησέ το πάθος να σε κυριεύσει! 
Tip: Ελεύθερη ή δεσμευμένη οι ερωτικές ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παλιές αναμνήσεις σε βασανίζουν! Είσαι πιο συναισθηματική από ποτέ! Κάθε εξωτερικό ερέθισμα έχει επίδραση στη ψυχολογία σου! Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά. Η ψυχολογία σου έχει σκαμπανεβάσματα. 
Τip: Εξέτασε τα πράγματα πιο αντικειμενικά! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: To μυαλό σου είναι αλλού σήμερα! Ταξιδεύεις και που πας; Σε μέρη που πολύ θα ήθελες να ήσουν τώρα! Δυστυχώς θα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να αντικρίσεις τις υποχρεώσεις σου! Επικεντρώσου στα σημαντικά!
Tip: Έχεις αρκετή ενέργεια για να τα κάνεις όλα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα έχεις αποφασίσει να τα δώσεις όλα στη δουλειά σου. Αφιερώνεις περισσότερο χρόνο και έχεις θέσει νέους όρους! Εφόσον νιώθεις τόση ενέργεια και δύναμη εκμεταλλεύσου το. Απλά μην το παρακάνεις.
Τip: Αφιέρωσε χρόνο και σε πράγματα δικά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ενέργειά σου σήμερα πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα! Είναι η τέλεια ημέρα για να προχωρήσεις στο στόχο σου! Μπορεί να εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις δυνατότητές σου! Δες που μπορείς να φτάσεις!
Tip: Έχεις δύναμη...keep going!

ΙΧΘΥΣ: Φόβοι και παλιά απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και προσπαθείς να τα ξεπεράσεις! Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για να κάνεις την κάθαρση που χρειάζεσαι! Move on up!
Tip: Χρειάζεσαι ξεκούραση! Μην τα κάνεις όλα μαζί...δεν έχεις τόση αντοχή πια!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!