Άστρα: Κριαράκι σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο

Υδροχόε, αυτoσυγκράτηση είναι η λέξη κλειδί!
Άστρα: Κριαράκι σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο



ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο. Όλοι θα ζητάνε κάτι από εσένα. Θα κολακευτείς από όλο αυτό. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και δώσε τα “φώτα” σου σε όσους σε χρειάζονται!
Tip: Κάνε σωστές κινήσεις με μέτρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλά νέα και πληροφορίες παίρνεις σήμερα. Αφορούν τα επαγγελματικά σου και σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Ευκαιρίες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις! Έχε τα μάτια σου 24 και να είσαι alert!
Tip: Όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην σταματάς να κάνεις όνειρα! Ότι επιθυμείς μπορείς να το πραγματοποιήσεις αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου! Απόκτησε αυτοπεποίθηση και πάρε τα πάνω σου! 
Tip: Ξεκίνα άλλη τακτική. Βγάλε τη μιζέρια από τη ζωή σου! Ξύπνα είσαι ικανή!

KAΡΚΙΝΟΣ: Πολλές προσκλήσεις δέχεσαι για κοινωνικές εκδηλώσεις. Πες ναι σε όλα! Βγες έξω και πέρνα καλά! Το έχεις ανάγκη! 
Τip: Ακολούθα αυτή τη τακτική και θα δεις πως θα ξεχαστείς!

ΛΕΩΝ: Σήμερα κάνε στροφή σε έναν πιο πνευματικό δρόμο. Διάβασε ένα βιβλίο, παρακολούθησε μια διάλεξη, ένα σεμινάριο, άρχισε yoga και διαλογισμό. Απλά μην τα κάνεις όλα με τη μία! Επικεντρώσου σε ένα πράγμα κάθε φορά. 
Tip: Πάρε ενέργεια από αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προτεραιότητά σου σήμερα είναι η προσωπική σου ευχαρίστηση και κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις! Μπορεί να πας σε ένα εστιατόριο με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να έχετε ένα καλό γεύμα ή μπορεί να πάτε σε κάποιο spa. 
Τip: Χρειάζεσαι ανανέωση, χρειάζεσαι το κάτι διαφορετικό!

ΖΥΓΟΣ: Τα θέματα αγάπης είναι έντονα σήμερα! Ο σύντροφος σου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Βρες ευχάριστους τρόπους να περνάτε μαζί δημιουργικό χρόνο. Το έχετε ανάγκη και οι δύο.
Tip: Πάρε τα πράγματα πιο χαλαρά! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις την ελπίδα ότι η σημερινή ημέρα θα είναι χαλαρή. Όμως οι υποχρεώσεις σου δεν σε αφήνουν σε ησυχία! Μην προσπαθείς όμως να ασχοληθείς με κάθε πρόβλημα. Δεν γίνεται! Άφησε και τους άλλους να πάρουν πρωτοβουλίες. 
Tip: Μην κάνεις τόσες χάρες, δεν θα έχεις άλλη ενέργεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπερκαταναλωτισμός σε έχει πιάσει, γι' αυτό καλύτερα να μην πας για ψώνια σήμερα. Δεν θα αφήσεις τίποτα στα ράφια! Κλείσου σπίτι και βγες όταν θα μπορείς να την ελέγξεις αυτή την τρέλα.
Tip: Μην ξεμείνεις από τώρα! Έχεις μπροστά σου ένα καλοκαίρι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχεις παραπάνω αυτοπεποίθηση σήμερα και αυτό φαίνεται πως κάνει θαύματα γιατί φαίνεσαι ιδιαίτερα ελκυστική! Θα το διαπιστώσεις όταν βγεις έξω! Μια καλή ιδέα λοιπόν είναι να δεχτείς οποιαδήποτε πρόσκληση σου προτείνουν!
Tip: Εκμεταλλεύσου τον αέρα που αποπνέεις στους άλλους και πάρε θετική ενέργεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Σήμερα έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις δηλώσεις αγάπης! Αυτό είναι καλό αλλά αν η σχέση που έχεις είναι σχετικά νέα τότε κρατήσου λίγο μήπως και είναι σχετικά νωρίς! 
Tip: Αυτoσυγκράτηση είναι η λέξη κλειδί!

ΙΧΘΥΣ: Μια φίλη σου μπορεί να σου προσφέρει ένα δώρο σήμερα. Θα μπορούσε να είναι κάτι που έχεις ανάγκη. Γλυκιά χειρονομία εκ μέρους της που πρέπει να της την ανταποδώσεις πίσω. Να είσαι γενναιόδωρη όσο μπορείς!
Tip: Ότι δίνεις παίρνεις αγαπημένε μου ιχθύ!

Τα ίδια σε όλες λέει! Οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ