Τα άστρα υποκινούν Καρκίνους και Ιχθύες να ξυπνήσουν

Ταυράκι, δίνεις βάση σε πιο ουσιαστικά πράγματα σήμερα.
Τα άστρα υποκινούν Καρκίνους και Ιχθύες να ξυπνήσουν



Το mood αλλάζει και συγχρονίζεται με τον καιρό και την αγαπησιάρικη μέρα. Βέβαια φαίνεται πως πια τίποτα δεν μπορεί να μας πτοήσει! Τα καλύτερα έρχονται!

KΡΙΟΣ: Μήπως σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι σε ένα μέρος που πάντα ονειρευόσουν; Αν έχεις αμφιβολίες ως προς το αν μπορείς να το πραγματοποιήσεις , έλεγξε τα οικονομικά σου και μπορεί να εκπλαγείς . Προσκάλεσε μια φίλη  ή το σύντροφό σου να σε συνοδεύσει . 
Tip: Ένα τέτοιο ταξίδι θα μπορούσε να  σε αναπτερώσει πνευματικά! Μήπως να το ξανασκεφτείς;

ΤΑΥΡΟΣ: Δίνεις βάση σε πιο ουσιαστικά πράγματα σήμερα. Αφήνεις για λίγο πίσω σου υποχρεώσεις και προσπαθείς να χαλαρώσεις! Ίσως και εσύ καταβάθος να χρειάζεσαι να ξεφύγεις από όλα και από όλους. Οι διακοπές θα ήταν η καλύτερη λύση αλλά ίσως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος. Μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου! 
Tip: Οι αλλαγές έρχονται σταδιακά , όχι από τη μία μέρα στην άλλη . Πάρε το χρόνο σου και μπες σε ρυθμό!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα σε διακατέχει η ρομαντική φύση σου! Απόλαυσε στιγμές με το σύντροφό σου. Ζήσε για λίγο στα άκρα. Κάνε πράγματα που έχεις να κάνεις καιρό. Ξύπνα τον δημιουργικό σου εαυτό!
Tip: Μην αφήνεις τίποτα αρνητικό να σε διαβάλλει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πιθανότατα σήμερα να μην είσαι σε θέση να επικεντρωθείς σε επαγγελματικά θέματα. Το μυαλό σου είναι αλλού. Έχεις πολλές ανησυχίες και δεν μπορείς να λειτουργήσεις λογικά.
Tip: Επικεντρώσου σε πράγματα που μπορείς να κάνεις χωρίς σκέψη! Διασκέδασε!

ΛΕΩΝ: Τα επαγγελματικά σου έχουν μια ανοδική πορεία! Νέες προοπτικές έρχονται αρκεί να τις εκμεταλλευτείς δεόντως! Στα αισθηματικά σου πρέπει να αρχίζεις να εκφράζεσαι! Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους.
Tip: Άνοιξε ορίζοντες σε όλους τους τομείς και ποιος σε πιάνει;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτή την περίοδο είσαι ιδιαίτερα σπάταλη. Πας μια βόλτα στα μαγαζιά και θέλεις να τα πάρεις όλα! Ότι και αν σε έχει πιάσει απόλαυσε το. Κάνε ότι θέλεις και σε ευχαριστεί! Καιρό έχεις να αφεθείς στις ανάγκες σου και ήρθε η ώρα να το κάνεις!
Tip: Μην πολυσκέφτεσαι τα πράγματα!

ΖΥΓΟΣ: Πιστεύεις στα φαντάσματα; Μερικά περίεργα τηλεφωνήματα, μηνύματα έρχονται από το παρελθόν! Κάποιος μπορεί να κάνει comeback! Να είσαι προετοιμασμένη να το αντιμετωπίσεις!  
Tip: Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνεις! Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απροσδόκητες ευκαιρίες έρχονται από παντού! Επαγγελματικά και ερωτικά θέματα στο προσκήνιο! Πρόσεξε πως θα τα διαχειριστείς. Όλα κρέμονται από μία κλωστή!
Tip: Λεφτά θα πάρεις που σου χρωστάνε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις βάλει τον πήχη πολύ ψηλά και θέλεις να τα κάνεις όλα τέλεια. Χαλάρωσε! Στάσου στα πόδια σου και πάρε σωστές αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν. Μην βιάζεσαι! Μην νομίζεις πως όλα μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά. Πάρε και καμία γνώμη κάποιου φίλου!
Tip: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διαίσθησή σου πιθανότατα να σε οδηγήσει σωστά.  Μερικοί φίλοι μπορεί να έχουν κάποια καλά νέα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σου το συντομότερο δυνατόν. Έρχονται ερωτικές εξελίξεις γι' αυτό να είσαι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσεις! 
Tip: Όλα είναι θετικά για εσένα. Μην ανησυχείς καθόλου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνεις νέες γνωριμίες. Να είσαι κοινωνική όπως παλιά. Βρες τον εαυτό σου πάλι και θα έρθουν στιγμές χαρούμενες! Έχεις πολλά να μάθεις ακόμα. Αφέσου στις καταστάσεις! Μην το ψάχνεις και πολύ!
Tip: Ζήσε την κάθε στιγμή σου σαν να είναι η τελευταία!

ΙΧΘΥΣ: Πες ναι σε όλα---> Όπου σε καλούν να πας, σε οποιαδήποτε έξοδο σου προτείνουν να δέχεσαι! Πρέπει να ξελαμπικάρεις από όλα και από όλους! Να αλλάξεις παραστάσεις! Να κάνεις νέα πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει στο παρελθόν! 
Tip: Καλή διασκέδαση! H ζωή είναι μικρή για να αναλώνεσαι σε μικρότητες!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!