Τι περίεργο μπορείς να κάνεις σε μια ντουζιέρα;

Κάποιοι κάνουν πράγματα που δε φαντάζεσαι! Δες ποια είναι αυτά.
Τι περίεργο μπορείς να κάνεις σε μια ντουζιέρα;



Μπορεί η ντουζιέρα ή η μπανιέρα σου να υπάρχει για να κάνεις μπάνιο, ωστόσο κάποιοι άνθρωποι τις χρησιμοποιούν για να κάνουν περίεργα πράγματα. Δες ποια είναι αυτά. 

Βάζουν μπουγάδα

Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου περίεργο αλλά «ιδιοφυές». Για να το κάνεις και εσύ μπορείς να βάλεις μία μικρή λεκάνη δίπλα σου και να της βάλεις λίγο απορρυπαντικό ρούχων. Πρόσθεσε το ρούχο που θέλεις να πλύνεις και κάνε κανονικά το μπάνιο σου. Μαζί με εσένα θα πλυθεί και αυτό. Στο τέλος μπορείς να το τρίψεις και λιγάκι αν έχει κάποιο λεκέ.

Καθαρίζουν το ντους

Πολλοί είναι αυτοί που μπαίνουν στο ντους γυμνοί, ξεκινάνε το καθάρισμα και μετά κάνουν το μπάνιο τους. Δεν είναι κακή ιδέα αν σκεφτεί κανείς πως ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές μετά το τρίψιμο του μπάνιου χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα μπάνιο.

Πλένουν τα δόντια τους

Και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις χρόνο.
Πίνουν μπύρα Αυτό είναι λίγο πιο περίεργο αλλά η αλήθεια είναι πως το κάνουν πολλοί. Το να πίνουν κρύα μπύρα και να κάνουν ζεστό μπάνιο είναι μία ιδιαίτερα χαλαρωτική εμπειρία - τουλάχιστον για τους άντρες.

Τρώνε σνακ

Πέρα από την μπύρα, λοιπόν, υπάρχει κόσμος που τρώει και ένα σνακ κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς τρώνε ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και cookies. Πώς μπορεί, όμως, κανείς να φάει ένα cookie στο ντους; Το μυστικό είναι ότι το τρώει με τη μία.
Κοιμούνται Μπορεί να μην είναι πολύ συχνό αλλά συμβαίνει. Κάποιοι θέλουν να κοιμούνται που και που στην μπανιέρα τους για αλλαγή. Κάποιοι άλλοι τσακώνονται με το ταίρι τους και καταλήγουν να κοιμούνται εκεί ο ένας από τους δύο. Αν βάλεις μια κουβέρτα από κάτω, η μπανιέρα γίνεται πολύ αναπαυτική.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue

Μήπως τα sneakers σου έχουν ημερομηνία λήξης;