Γκρινιάζεις διαρκώς; Πώς να σταματήσεις την κακή συνήθεια!

Κανείς δεν θέλει έναν γκρινιάρη μαζί του. Κανείς!
Γκρινιάζεις διαρκώς; Πώς να σταματήσεις την κακή συνήθεια!



Η γκρίνια είναι πολύ κακή συνήθεια. Το χειρότερο; Ο γκρινιάρης δεν καταλαβαίνει πως γκρινιάζει. Οπότε, επειδή μπορεί να έχεις καταλάβει κάτι αλλά δεν θες να το παραδεχτείς, υπάρχουν μερικά βήματα για να την εξαφανίσεις.

Θέλεις να δοκιμάσεις;

  1. Κατάλαβε τον λόγο που γκρινιάζεις

Το πρώτο βήμα είναι να δεις το θετικό σε κάθε πράγμα. Αντί να δεις το αρνητικό και να ξεκινήσεις την γκρίνια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις την ευγνωμοσύνη. Πριν ανοίξεις το στόμα σου και μεταμορφωθείς στο συμπαθέστατο… Στρουμφάκι, προσπάθησε να δεις την θετική πλευρά και να κατανοήσεις τι συμβαίνει.

  1. Κάθε πρωί ρώτα τον εαυτό σου «Πως είσαι;»

Θα σου φανεί αστείο, αλλά κάθε πρωί στον καθρέφτη του μπάνιου σου, αφού πλύνεις το πρόσωπό σου, ρώτα τον εαυτό σου αυτή την ερώτηση. Αναρωτήσου πώς είναι η διάθεσή σου σήμερα και μετά ξεκίνα την ημέρα σου. Αν έχεις κατανοήσει την διάθεση σου από το πρωί, η ημέρα θα είναι ευκολότερη.

  1. Κάνε θετικές σκέψεις το βράδυ

Όταν ξαπλώνεις το βράδυ, μετά από μια κουραστική ημέρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις σκέψεις για το πέρασε από το «σήμερα» και σε έκανε να χαμογελάσεις. Οι επιστήμονες αναφέρουν πως και καλύτερο ύπνο θα κάνεις αλλά και θα χαλαρώσεις.

  1. Ασκήσεις ηρεμίας!

Βασική αρχή στην καταπολέμηση της γκρίνιας είναι να βρεις τεχνικές που θα διώξουν το άγχος και θα σε ηρεμήσουν. Αναπνοές και γιόγκα είναι τα προτεινόμενα από τους ειδικούς, οπότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.

  1. Μάθε να πατάς…. Φρένο

ΟΚ, δεν είσαι ρομπότ, αλλά άνθρωπος Και σίγουρα κάποια στιγμή θα «σπάσεις» και θα γκρινιάξεις για κάτι. Το μεγάλο ατού σου πρέπει να γίνει η διαίσθηση του πότε πρέπει να σταματήσεις. Πότε η γκρίνια σου γίνεται εχθρός της κοινωνικότητας και χαλάει την καθημερινότητά σου. Αν καταφέρεις αυτό, τότε η γκρίνια θα είναι μακρινή ανάμνηση!

Tags: