DIY smoothies: Έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και θα χάσεις κιλά

Με 6 μαγικά συστατικά!
DIY smoothies: Έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου και θα χάσεις κιλά



Tώρα που είναι καλοκαίρι ο οργανισμός σου έχει περισσότερη ανάγκη από δροσιστικά smoothies. Γι΄αυτό και είναι εύκολο να πέσεις στην παγίδα και να πιεις αναψυκτικά ή χυμούς με συντηρητικά. Αλλά κάνεις δίαιτα και πρέπει να προσέχεις. Καλύτερα είναι να φτιάξεις homemade smoothies με αγνά υλικά που θα δώσουν στον οργανισμό σου ένα boost, θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά, να κρατηθείς σε φόρμα και παράλληλα είναι και αντιοξειδωτικά. 
Εφοδιάσου με τα υλικά και φτιάξε τα αμέσως. Κάθε μέρα πρέπει να πίνεις και από ένα. Επίλεξε ποιο είναι το αγαπημένο σου!

1. Πράσινο τσάι
Βάλε σε ένα ποτήρι πάγο και νερό και ρίξε ένα φακελάκι πράσινο τσάι. Μην βάλεις ζάχαρη. Είναι full αντιοξειδωτικό και μπορείς να το πίνεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ!

2. Blueberries και ανανάς
Βάλε τα υλικά μέσα στο μπλέντερ και βάλε το μείγμα σε ένα ποτήρι με πάγο. Με αυτό το smoothie θα χάσεις το λίπος από την κοιλιά σου!

3. Cranberry και χυμός από λεμόνι
Βάλε στο μπλέντερ τα cranberries. Στύψε 1 λεμόνι. Σε ένα ποτήρι με πάγο ρίξε το μείγμα από τα cranberries και το χυμό λεμόνι.
Η ηθοποιός Nikki Reed πίνει καθημερινά αυτό το smoothie για να κρατιέται σε φόρμα!

4. Ανανά, αβοκάντο και γιαούρτι
Αυτό το smoothie είναι μαγικό! Αν θέλεις πιεις κάτι ενεργητικό που να σου δώσει πρωτεΐνες και φυτικές ίνες τότε πιες αυτό. 

5. Σέλερι, ginger 
Το smoothie αυτό είναι αντιοξειδωτικό, διουρητικό και ενισχύει τον μεταβολισμό. 

6. Μήλο και πιπέρι cayenne
Βάλε στο μπλέντερ ένα κομμένο μήλο και πρόσθεσε πιπέρι cayenne. Αυτό το smoothie ενισχύει τον μεταβολισμό, σε βοηθάει να χάσει λίπος από την κοιλιά.

Ακολούθησε τη δίαιτα που έκανε η Kate Moss! Θα δεις αμέσως θεαματικά αποτελέσματα!