Σκέφτεσαι να κάνεις λεύκανση; Δοκίμασε 3 φυσικούς τρόπους πρώτα!

Και θα έχεις super αποτέλεσμα!
Σκέφτεσαι να κάνεις λεύκανση; Δοκίμασε 3 φυσικούς τρόπους πρώτα!



Τόσο καιρό το γυροφέρνεις. Να κάνεις λεύκανση ή να μην κάνεις; Τελικά δεν θα κάνεις. Γιατί θα δοκιμάσεις αυτούς τους τρεις φυσικούς τρόπους. Αρκεί να έχεις 3 υλικά. Ή ένα από τα τρία: Κουρκουμά, μαγειρική σόδα και φράουλες! (Έχω δοκιμάσει το trick με τον κουρκουμά και έχω ξετρελαθεί με το αποτέλεσμα! Πραγματικά έκανε δουλειά.)

Κουρκουμάς
Βάλε σε ένα μπολάκι 1 κ.σ κουρκουμά και λίγο νερό. Ανακάτεψε το μείγμα σου καλά. Μπορείς να το βάλεις σε ένα βαζάκι και να το κλείσεις.
Χρήση: Πριν πλύνεις τα δόντια σου βάλε λίγη ποσότητα στην οδοντόβουρτσά σου και βούρτσισε τα δόντια σου καλά. Έπειτα ξέπλυνέ τα με άφθονο νερό και πλύνε τα με οδοντόκρεμα. Επανάλαβε τουλάχιστον δυο φορές την ημέρα. 

Φράουλες
Βάλε σε ένα μπολάκι μερικές φράουλες. Με ένα κουτάλι προσπάθησε να τις λιώσεις όπως μπορείς. 
Χρήση: Πριν πλύνεις τα δόντια σου πάρε το λιωμένο μείγμα και άπλωσέ το στα δόντια σου. Τρίψε το μείγμα με την οδοντόβουρτσά σου και έπειτα πλύνε τα δόντια σου κανονικά. Επανάλαβε μια φορά την ημέρα.

Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ο πιο διαδεδομένος και φυσικός τρόπος λεύκανσης. Έχεις δυο εναλλακτικές. 
1. Βάζεις σε ένα ποτήρι νερό και 2 κ.σ. μαγερική σόδα. Ανακατεύεις. Πλένεις τα δόντια σου. Ξεπλένεις την οδόντοβουρτσά σου και την βάζεις μέσα στο μείγμα με τη μαγειρική σόδα. Έπειτα βουρτσίζεις τα δόντια σου και ξεπλένεις.
2. Βάζεις στην οδοντόβουρτσά σου οδοντόκρεμα και από πάνω μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας. Βουρτσίζεις κανονικά τα δόντια σου και ξεπλένεις. Επανάλαβε μια φορά την ημέρα.

Δες και έναν ακόμα φυσικό τρόπο λεύκανσης!

Plus: Δες εδώ πως θα αποκτήσεις το τέλειο κορμι!