Σκυλίσια ζωή επεισόδιο παραλία: Τι να προσέξεις όταν θα πάτε μαζί με το σκύλο σου θάλασσα!

Αγαπημένες σκυλομάνες πετάξτε το άγχος από πάνω σας!
Σκυλίσια ζωή επεισόδιο παραλία: Τι να προσέξεις όταν θα πάτε μαζί με το σκύλο σου θάλασσα!



Έχεις αρχίσει καιρό τα μπάνια! Γιατί, όμως, να πηγαίνεις μόνη σου στην παραλία όταν μπορείς να πάρεις και το σκυλάκι σου μαζί; Αν είναι η πρώτη φορά που θα πάρεις το "παιδί" σου στη θάλασσα και έχεις αγχωθεί, είμαστε εμείς εδώ!

Η ομάδα του #followme θα σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές σε ό,τι θέμα σου προκύπτει! Παιδιά, γατιά, σκυλιά! Δες λοιπόν τι πρέπει να προσέξεις όταν θα πάρεις το σκύλο σου για μπανάκι στη θάλασσα !

1)Πάντα να κουβαλάς φρέσκο νερό μαζί σου!
Επειδή το νερό της θάλασσας περιέχει πολύ αλάτι καλό είναι να τον ξεπλένεις λίγο αμέσως μετά το μπάνιο του για τυχόν...παρενέργειες!

2)Βεβαιώσου ότι υπάρχει ένα σκιερό μέρος για το σκύλο σου!
Για να μην υπερθερμανθεί από τον ήλιο εξαιτίας του τριχώματός του!

3)Πάρε μαζί αντηλιακό!
Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το σκυλί σου μπορεί να πάθει ηλιακό έγκαυμα, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας  αντηλιακό ειδικό για την ηλικία του!

4)Ψέκασέ τον !

Φρόντισε ο σκύλος σου να έχει ψεκαστεί με το κατάλληλο αντιπαρασιτικό σπρέι ή να φοράει αντιπαρασιτικό κολάρο ή ακόμα να του έχεις βάλει την αμπούλα του! Αλλιώς θα μοιάζει λουκουμάκι για τους ψύλλους, τα τσιμπούρια και τα συναφή.

 

5)Μάθε του κολύμπι!

Δύο τινά υπάρχουν! Η που όταν δει τη θάλασσα θα ορμήσει να μπεί και θα παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο, ή απλά θα κάνει βηματάκια πίσω και θα τραπεί σε φυγή. Όπως και να έχει εσύ θα είσαι μια σωστή σκυλομάνα και θα σεβαστείς την επιλογή του, κι αν εν τέλει αποφασίσει το δρόμο της θάλασσα απλά έχε τον κοντά σου μέχρι να δεις ότι μπορείς να τον φωνάζεις και δελφίνι!


6)Μόλις γυρίσετε από την παραλία, κάνε του ένα πραγματικά καλό μπάνιο!
Πέραν του γεγονότος ότι θα φύγει από πάνω του ότι άμμος κυκλοφορεί, θα αποτρέψει την πιθανότητα να ερεθιστεί το δέρμα του!

 

Διαβασε ακόμα εδώ αν δεν έχεις σκύλο αλλά το σκέφτεσαι να πάρεις ένα!