8 προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να αντικαταστήσεις με λάδι καρύδας

Σκέψου πόσα λεφτά μπορείς να γλιτώσεις! Τέλειο;
8 προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να αντικαταστήσεις με λάδι καρύδας



Μήπως κατά τύχη έχεις έλαιο καρύδας στο σπίτι σου; Αν ναι τότε να ξέρεις ότι είναι ένας beauty θησαυρός. Διότι ούτε που είχες φανταστεί πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με αυτό. Και το καλύτερο; Μέχρι και προϊόντα ομορφιάς μπορείς να αντικαταστήσεις και να γλιτώσεις και χρήματα. Πόσο τέλειο!

1. Ξεβαφτικό
Φυσικά και πριν κοιμηθείς θα πρέπει απαραίτητα να ξεβάφεσαι. Για να βγάλεις σωστά τη μάσκαρα και να μην μείνουν υπολείμματα στις βλεφαρίδες σου καλό είναι να βάλεις σε λίγο βαμβάκι έλαιο καρύδας και να τρίψεις ελαφρά τα μάτια σου. 
Info: Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεις το σχηματισμό των ρυτίδων. 

2. Lip balm
Τα χείλη σου είναι ξηρά και χρειάζονται ενυδάτωση. Τι καλύτερο από το να απλώσεις λίγο έλαιο καρύδας. Δεν φαντάζεσαι πόσο αποτελεσματικό είναι. 

3. Αντί για αφρό ξυρίσματος
Άπλωσε στα πόδια σου έλαιο καρύδας και έπειτα χρησιμοποίησε το ξυραφάκι σου. Το δέρμα σου μετά θα είναι απαλό και full ενυδατωμένο!

4. Αντί για οδοντόκρεμα
Τι να κάνεις αν ξέμεινες από οδοντόκρεμα:
Το έλαιο καρύδας σκοτώνει τα μικρόβια από το στόμα και είναι ικανό να κάνει τα δόντια πιο άσπρα, ειδικότερα αν το συνδυάσεις με μαγειρική σόδα. 
Γι΄αυτό βάλε στην οδοντόβουρτσα σου λίγο έλαιο καρύδας και μαγειρική σόδα. Βούρτσισε τα δόντια σου και άφησέ το για 20 λεπτά στα δόντια σου. 

5. Brush cleaner
Μπορείς να απολυμάνεις το πινέλο σου με έλαιο καρύδας.

6. Conditioner
Νιώθεις τα μαλλιά σου ταλαιπωρημένα και ξηρά; Πρόσθεσε έλαιο καρύδας μέσα στο σαμπουάν σου. Και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

7. Highlighter
Βάλε στα μαγουλάκια σου λίγο έλαιο καρύδας και έπειτα βάλε ρουζ! 

8. Για το φριζάρισμα
Η υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών. Είτε είναι ίσια είτε σγουρά θα φαίνονται χάλια. Γι΄αυτό βάλε λίγο έλαιο καρύδας στις άκρες και κάνε μια περασιά όπου φριζάρουν. 
Πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις.

9 beauty disasters που σίγουρα σου έχουν συμβεί!

Photo by Brenda Godinez on Unsplash