Beauty tips: Τι να κάνεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να ξυπνήσεις λαμπερή

6 μυστικά που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!
Beauty tips: Τι να κάνεις το βράδυ πριν κοιμηθείς για να ξυπνήσεις λαμπερή



Εσύ κοιμάσαι και ο οργανισμός σου δουλεύει non stop! Γι΄αυτό δώσε του μια ώθηση δίνοντάς του μια μικρή βοήθεια έτσι ώστε να κάνει θαύματα! Πως θα το κάνεις αυτό; Φυσικά με τα παρακάτω tips! 

Tip 1#
Όσο κουρασμένη και αν είσαι μην παραλείπεις ποτέ πριν κοιμηθείς να αφαιρείς το μακιγιάζ από το πρόσωπό σου και να το πλένεις με χλιαρό νερό. Ένα extra tip σε αυτή τη διαδικασία είναι να κάνεις ελαφρύ μασάζ κάτω από τα μάτια, στην περιοχή που σχηματίζονται οι ρυτίδες, μέχρι να λιώσει ο πάγος.

Tip 2#
Αν θέλεις το πρωί να ξυπνήσεις και τα πόδια σου να είναι μαλακά σαν μωρού τότε αυτό που πρέπει να κάνεις, το βράδυ, είναι να αλείψεις τα πόδια σου με βαζελίνη και μετά να βάλεις βαμβακερές κάλτσες. Το πρωί δεν θα το πιστεύεις πόσο απαλά θα είναι!

Tip 3#
Tώρα που έχει μπει για τα καλά το κρύο τα χείλη σου είναι σκασμένα non stop. Για να βάλεις ένα τέλος σε αυτό βάλε βαζελίνη ή ταμπονάρισε τα χείλη σου με λίγο ελαιόλαδο και κοιμήσου έτσι. Το πρωί θα είναι λες και ξύπνησες σε άλλη εποχή!

Tip 4#
Οι άκρες σου είναι σκληρές και ταλαιπωρημένες; Βάλε λίγο έλαιο καρύδας και άφησέ το να δράσει όλο το βράδυ! Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό!

Tip 5#
Zηλεύεις τις μακριές και πυκνές βλεφαρίδες και θα ήθελες να είχες και εσύ τέτοιο αποτέλεσμα; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποίησε καστορέλαιο. Βάλε σε μια μπατονέτα και άλειψε τις βλεφαρίδες σου. Άφησέ το όλη νύχτα και το πρωί ξέπλυνε με χλιαρό νερό! Επανέλαβε αυτή τη διαδικασία για 2 εβδομάδες και μετά οι βλεφαρίδες σου θα είναι λες και έχεις βάλει extensions!

Τip 6#
Βάλε λίγη οδοντόκρεμα πάνω στο σπυράκι. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχει εξαφανιστεί!

Εσύ ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο σχήμα φρυδιών για εσένα! Για ρίξε μια ματιά εδώ!