9 Beauty tips που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Εφάρμοσέ τα και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!
9 Beauty tips που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!



Τα μυστικά ομορφιάς δεν τελειώνουν ποτέ. Γι΄αυτό μην ανησυχείς αν νομίζεις πως έχεις κάνει ρυτίδες ή το δέρμα σου είναι θαμπό ή έχεις μαύρους κύκλους ή βγάζεις κατά διαστήματα σπυράκια. Τα παρακάτω tips είναι αυτά που πρέπει να ξέρεις και να εφαρμόσεις από εδώ και πέρα, για να γίνει το δέρμα σου πιο λαμπερό!

Τip 1#
Βάλε το eyeliner στο ψυγείο για 15 λεπτά. Θα μαλακώσει και θα εφαρμόζει τέλεια μετά πάνω στο μάτι!

Tip 2#
Ξέμεινες από αφρό ξυρίσματος; Κανένα πρόβλημα! H ερώτηση είναι αν έχεις conditioner. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα και άπλωσέ τη στα πόδια σου. Το δέρμα σου θα γίνει τόσο απαλό που δεν θα θέλεις να ξαναχρησιμοποιήσεις αφρό!

Tip 3#
H μπύρα, αν δεν το ξέρεις, είναι ένα μυστικό ομορφιάς που πρέπει να μάθεις asap! Πρόσθεσε στο σαμπουάν σου λίγες σταγόνες και λούσε τα μαλλιά σου. Έπειτα ξέπλυνε με κρύο νερό. 

Tip 4#
Αν θέλεις να έχεις ένα θεαματικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου τότε πάρε το ψαλιδάκι σου και τοποθέτησέ το σε απόσταση 5 εκατοστών από το σεσουάρ μαλλιών σου. Άφησε το λίγα δευτερόλεπτα, για να μην καείς και βάλε το στις βλεφαρίδες σου. Η θερμότητα κάνει θαύματα στις βλεφαρίδες!

Tip 5#
Θέλεις να καθυστερήσεις την εμφάνιση των ρυτίδων; Αυτό το tip θα σε σώσει!Κάθε πρωί και βράδυ αφού πλύνεις το πρόσωπό σου βάλε πάγο και κάνε απαλές κινήσεις γύρω από τα μάτια μέχρι να λιώσει τελείως ο πάγος.

Tip 6#
Μην παραλείπεις ποτέ να βάζεις αντηλιακό σε καθημερινή βάση. Να βάζεις ακόμα και με συννεφιά. 

Tip 7#
Αν θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου φυσικά αλλά και να μαλακώσεις τις άκρες σου τότε ανάμειξε σε ένα μπολάκι χαμομήλι με λεμόνι και ανατικατάστησε το conditioner σου.

Tip 8#
Έχεις μαύρους κύκλους; Μην ανησυχείς! Βάλε μια πατάτα ωμή στα μάτια σου και άφησέ την για πέντε λεπτά. 

Tip 9#
Το παρακάτω tip σίγουρα θα το έχεις ακούσει πολλές φορές. Αν βγάλεις σπυρί εφαρμόζεις επιτόπου λίγη οδοντόκρεμα. Την αφήνεις όλο το βράδυ και αφαιρείς το πρωί με ζεστό νερό. 

Δες εδώ γιατί πρέπει να πίνεις νερό με λεμόνι! Δεν θα το πιστεύεις!

Έχεις στρες; Δες εδώ πως θα νιώσεις καλύτερα! (Αποτελεσματικά tips)

Έχεις αϋπνίες και στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου; Ιδού πως θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!