Eίσαι beauty junkie; 4 πανεύκολα tips ομορφιάς που θα λατρέψεις!

Το μυστικό νεότητας βρίσκεται στη φύση!
Eίσαι beauty junkie; 4 πανεύκολα tips ομορφιάς που θα λατρέψεις!



Είναι τέλειο τα μυστικά νεότητας και ομορφιάς να είναι απλά και να μην χρειάζονται χρήματα αλλά να έχουν και αποτέλεσμα! Τι άλλο μπορεί να θέλει μια γυναίκα άλλωστε; 
Αν είσαι beauty junkie και σου αρέσει να ανακαλύπτεις συνέχεια καινούρια beauty tips τότε δοκίμασε και τα παρακάτω!

1. Μαύροι κύκλοι
Αντιμετώπιση: Kόψε μια πατάτα ωμή στη μέση και τοποθέτησέ την πάνω στα μάτια σου για 15-20 λεπτά, αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Μετά βάλε κρέμα ματιών.

2. Νύχια
Αν βάφεις τα νύχια σου non stop θα διαπιστώσεις σε κάποια στιγμή ότι τα νύχια σου θα κιτρινίσουν. Πως θα  αποβάλλεις όμως τη κιτρινίλα; Πάρε μια οδοντόβουρτσα παλιά, βάλε λίγη οδοντόκρεμα και κάνε scrub στα νύχια σου. Επίσης άλλη μέθοδο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι να βάλεις τα νύχια σου μέσα σε ένα μπολάκι με λεμόνι για 5-10 λεπτά. 

3. Ρυτίδες
Το παρακάτω tip θα το λατρέψουν οι γυναίκες από 35+! Κόψε ένα grapefruit στη μέση και τρίψε ελαφρά τις περιοχές όπου έχεις ρυτίδες. Άφησέ το για 20 λεπτά και πλύνε το πρόσωπό σου. Επανέλαβε αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

4. Μαλακό πρόσωπο
Αυτό το beauty tip θα σε ξετρελάνει! Βάλε σε μια κατσαρόλα νερό. Ρίξε μερικές σταγόνες λεμόνι και ευκάλυπτο. Πριν βράσεις το νερό βάλε μια πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και κάτσε πάνω από την κατσαρόλα για περίπου 2 λεπτά. Οι υδρατμοί θα ανοίξουν τους πόρους σου και τα έλαια θα χαλαρώσουν και θα κάνουν το δέρμα σου πιο απαλό. 

Βeauty tips που αν τα κάνεις το βράδυ, θα ξυπνήσεις full ανανεωμένη!