Creepy Sunday: 5 ιστορίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι η ζωή είναι σαν ταινία τρόμου!

Σε αυτή τη ζωή όλα είναι πιθανά!Boo!
Creepy Sunday: 5 ιστορίες που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι η ζωή είναι σαν ταινία τρόμου!



Πέντε παράξενες και ανεξήγητες ιστορίες που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι πιο τρομακτική από οποιαδήποτε ταινία τρόμου. Γιατί μην νομίζεις, αυτά που βλέπεις στα θρίλερ δεν είναι όλα φανταστικά σενάρια που βγήκαν από το μυαλό κάποιου psycho σκηνοθέτη! Σε αυτή τη ζωή όλα είναι πιθανά!

Ιστορία 1η
Κάτι παιδιά από το Riverwood primary school στην Αυστραλία, βγήκαν έξω για διάλειμμα και πήγαν σε ένα ξύλινο σπιτάκι που είχε στο προαύλιο. Εκεί βρήκανε το σπιτάκι πλημμυρισμένο στο αίμα. Πιο συγκεκριμένα όταν οι εμπειρογνώμονες έφτασαν εκεί για να εξετάσουν το συμβάν οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι έγινε κάποιος φόνος και ότι το θύμα δεν είχε καταφέρει να βγει από κει. Πάντως η εξέταση DNA δεν φανέρωσε ποτέ ποιο ήταν το θύμα αλλά ούτε και κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Ιστορία 2η 
Αυτή η ιστορία είναι πραγματικά αλλόκοτη. Ο George Boyer  όταν ήταν παιδί δεν ήθελε να γίνει ούτε αθλητής ούτε ροκ σταρ. Ονειρευόταν να γίνει ο άνθρωπος με το ένα πόδι. Ο George  έπρεπε να περιμένει μέχρι τα 68 για να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. Ο Boyer πυροβολήθηκε στο ένα του πόδι. Ωστόσο οι  γιατροί στο νοσοκομείο τον διαβεβαίωσαν ότι θα μπορούσε να σώσει το πόδι του. Όμως αυτός προτίμησε να τον ακρωτηριάσουν και να ζήσει ευτυχισμένος με το ένα του πόδι για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ιστορία 3η
Το 1851 ένας άντρας έλαβε ένα γράμμα από τον αδερφό του στο ταχυδρομείο. Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο αδερφός του θεωρούταν νεκρός για 13 χρόνια. Το γράμμα όμως ανέφερε ότι ο αδερφός του ήταν νοητικά άρρωστος και πως πολύ σύντομα θα ερχόταν να τον επισκεφθεί. 
Ο άντρας παραξενεύτηκε και πήγε στο νεκροταφείο όπου ήταν θαμμένος ο αδερφός του. Όταν ξέθαψε την κάσα του διαπίστωσε ότι ήταν άδεια. 

Ιστορία 4η
O Edward Mordrake γεννήθηκε με δύο πρόσωπα. Ένα μπροστά και ένα πίσω. Το δεύτερο πρόσωπο δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά γελούσε και έκλαιγε ξεχωριστά από το μπροστά πρόσωπο. O Edward αποκαλούσε το δεύτερο πρόσωπό του "το διαβολικό δίδυμο". Αυτοκτόνησε στα 23 του όταν οι γιατροί αρνήθηκαν να του το αφαιρέσουν.

Ιστορία 5η
Ένας άντρας από την Ιαπωνία αποφάσισε να βάλει κάμερα ασφαλείας στην κουζίνα του γιατί υποψιαζόταν οτι κάποιος έκλεβε από την κουζίνα του τρόφιμα. Υποπτευόταν ότι μπορεί να ήταν κάποιο ζώο αλλά όταν είδε το υλικό από την κάμερα σοκαρίστηκε. Αποκαλύφθηκε ότι μία γυναίκα κρυβόταν μέσα στην ντουλάπα η οποία έβγαινε κάθε βράδυ, έτρωγε το φαγητό που υπήρχε στην κουζίνα και μετά έκανε και μπάνιο!

Η εξωσωματική εμπειρία είναι παραίσθηση ή πραγματικό φαινόμενο;