Που κρύβονται οι πιο sexy άντρες στον κόσμο;

Άνοιξε τον χάρτη.
Που κρύβονται οι πιο sexy άντρες στον κόσμο;



Δεκάδες hot άντρες βρίσκονται ανάμεσα μας. Άλλοι είναι από την Ελλάδα, άλλοι από την Αμερική, άλλοι από την "γη της Επαγγελίας" Ισπανία!

Θέλεις να σου θυμίσω και ονομαστικά; Ζεράρ Πικέ, Παρασκευάς Μπουμπούρακας, David Gandy, Ryan Gosling και άλλοι πολλοί!

Το θέμα που ακολουθεί είναι αρκετά hot, γι΄αυτό σου προτείνω να χαλαρώσεις και να διαθέσεις το χρόνο σου δημιουργικά! Το οφθαλμόλουτρο που ακολουθεί θα σε δικαιώσει!

1. Toυρκία
Μην αναρωτιέσαι γιατί οι τούρκικες σειρές είχαν, έχουν και θα έχουν μεγάλη τηλεθέαση. Δεν είναι η πλοκή, δεν είναι τα σκηνικά...είναι οι άντρες-πρωταγωνιστές! Είναι όλοι αρρενωποί, γοητευτικοί και brutal. 

2. Iταλία
Οι άντρες εκεί έχουν στιλ και ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα look! Είναι γοητευτικοί, έχουν γωνίες στο πρόσωπο, είναι αψεγάδιαστοι και έχουν six-pack...όπως ο Mariano Di Vaio (σέξι μοντέλο και blogger )!

Βέβαια το αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι περιποιούνται τόσο πολύ τον εαυτό τους που θα δεις ακόμα και άντρες με βγαλμένα και σχηματισμένα φρύδια...μέχρι και τον οδηγό του λεωφορείου! 

3. Αμερική
Ένας από τους πιο sexy άντρες του κόσμου βρίσκεται στην Αμερική και είναι ο George Clooney! Αναμφίβολα είναι ο άντρας που έχει γοητεύσει κάθε γυναίκα εκεί έξω όχι μόνο με την γοητεία του αλλά και με το απαράμιλλο στιλ του!

 

4. Ισπανία
Από που να αρχίσεις...από τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους ηθοποιούς,τους ποδοσφαιριστές, τα μοντέλα; Από που και να το πιάσεις θα διαπιστώσεις πως οι Ισπανοί άντρες( από όλα τα πεδία) έχουν ξετρελάνει το γυναικείο πληθυσμό!
Θέλεις και παράδειγμα; Ζεράρ Πικέ!

Enrique Iglesias


5. Ινδία
Κοίτα έναν Ινδό στα μάτια και θα καταλάβεις γιατί μπορεί να είναι τόσο επιθυμητός!

Μπορείς ωστόσο να παρακολουθήσεις και καμιά ταινία Bollywood!

6. Ελλάδα
Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει, λέει πολύ σοφά ο λαός.Και είπα να το παρακάνω!
Απολαύστε ελεύθερα!

Παρασκευάς Μπουμπούρακας 

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Δημήτρης Λαγιόπουλος


Ηλίας Αβαντήρας

Τεό Θεοδωρίδης

7. Αγγλία
Θα σου δώσω τα εξής στοιχεία ~> To 2013 ανακηρύχθηκε ο πιο sexy άντρας του πλανήτη από το Cosmopolitan. Είναι το κεντρικό πρόσωπο του οίκου Dolce & Gabbana. Έχει σχεδιάσει την δική του προσωπική συλλογή μαγιό "Autograph" for M&S. Και είναι ο David Gandy!
Πόσους six- pack αντέχεις  

Ryan Gosling


8.Αυστραλία
Eκτός από τους hot σερφάδες που κυκλοφορούν ελεύθεροι στις παραλίες...

υπάρχει και το πιο σοφιστικέ στιλ!

Ποιες σέξι Ελληνίδες θα ψήφιζαν οι Άγγελοι της Victoria’s Secret;