Fitness: Bρήκαμε τα καλύτερα fitness blogs που πρέπει να ακολουθήσεις asap

Δεν φαντάζεσαι τι θα πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις με το σώμα σου!



Επειδή εμείς βλέπουμε μπροστά, ήδη μας μύρισε καλοκαιράκι και γκλουγκλάρουμε σαν μανιακές τι γυμναστική θα κάνουμε για να γίνουμε φέτες σε τρεις μήνες. Γίνεται; Με προσπάθεια, φυσικά. 

Οπότε: Για να είμαστε κάπως πιο εμφανίσιμες στην πρώτη βουτιά, ανακαλύψαμε και σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας fitness blogs που πρέπει να ακολουθήσεις asap.

Adrianne Ho / Sweat The Style
Είναι μοντέλο, έχει 529.000 followers στο Instagram και τους μαθαίνει πως να είναι πάντα fit μέσα από σωστή διατροφή και γυμναστική. 

Lindsey Calla / Calla In Motion
Τηλεπαρουσιάστρια, blogger, αθλήτρια και style expert, είναι γνωστή για τις συνεργασίες της με μεγάλες εταιρίες, όπως η Nike ή το ΜΤV. Στο blog της θα βρεις ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με style, fitness, lifestyle και beauty.


 

Faya / Fitness On Toast
Ρersonal trainer και fitness blogger από τη Σουηδία (με 121.000 followers στο Insta) και στο blog της αλλά και στους λογαριασμούς της στα social, θα βρεις workout tips, υγιεινές συνταγές, fitness fashion και μερικές φωτογραφίες από τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

 

Rachel Brathen
Γνωστή παγκοσμίως ως μια από τις καλύτερες δασκάλες yoga, η Rachel με 2.000.000 φανατικούς followers εκτός από το να διδάσκει, γράφει και δίνει motivational ομιλίες σε όλο τον κόσμο.

Hannah Bronfman / HBfit 
Ένα blog με θέματα wellness, fitness, fashion, travel και μουσική, για να εμπνευστείς μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της, να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (σε όλα τα επίπεδα).

 

Tedi Sarah
Με βάση της τη Νέα Υόρκη, η Tedi είναι μια super fit διατροφολόγος με αγάπη για τη μαγειρική. Ξεκίνησε το blog της όταν κατάλαβε πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή για τη ζωή μας, εμπλουτίζοντάς το τελικά με συνταγές και city guides, μέχρι θέματα ψυχολογίας και υγείας.

Tara / Get The Skinny
Η Λονδρέζα Tara δημιούργησε τη σελίδα της σαν ταξίδι ενός αθλητικού τρόπου ζωής με συνταγές, reviews, fitness και εικόνες απο τα ταξίδια της ή ό,τι άλλο την εμπνέει. 

Evann Clingan
Την ημέρα είναι senior analyst και το βράδυ fitness blogger. Η κοκκινομάλλα με το σώμα σαν και το δικό μας, δε σου μαθαίνει μέσα από το blog της να είσαι απλώς κορμάρα, αλλά κυρίως να αγαπάς το σώμα σου και να το φροντίζεις. Ordinary κορίτσι σαν όλες μας.

Δες εδώ πώς θα αποκτήσεις σφριγηλούς γλουτούς και σμιλεμένα πόδια.