4 fitness tips για να κάνεις ανεπανάληπτο sex!

Νο pain...and gain!
4 fitness tips για να κάνεις ανεπανάληπτο sex!



Μπορεί με το αγόρι σου να κάνεις τέλειο sex...ωστόσο όμως θέλεις να κάνετε ακόμα καλύτερο! Βρίσκεσαι σε μια σεξουαλική εγρήγορση και είσαι έτοιμη για όλα! Το ήξερες ότι υπάρχουν κάποια μαγικά fitness tips που θα σου πάρουν λίγα λεπτά να τα κάνεις και θα σου προσφέρουν σαν αντάλλαγμα πολλούς οργασμούς; Τι, δεν το πιστεύεις; Και όμως είναι δοκιμασμένες!
Ιδού!

1. H μαγική άσκηση Kegel
Aυτή η άσκηση είναι όντως μαγική γιατί ουσιαστικά δεν χρειάζεται να κάνεις γυμναστική. Είναι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Δες στο video ποιες είναι οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις. Επανέλαβε κάθε μέρα από πέντε λεπτά! ΚΑΙ οι οργασμοί σου θα σε απογειώσουν!

2. Squat
Φυσικά το squat είναι η καλύτερη άσκηση αν θέλεις να γυμνάσεις τέλεια τα πόδια και τα οπίσθια σου. Η κίνηση αυτή είναι διεγερτική και σε κάνει πιο alert κατά τη διάρκεια του sex!
Kάνε 15-20 squats και όσο περισσότερα set μπορείς κάθε μέρα.

3. Η άσκηση standing hip thrust
Όσο πιο πολύ πιέζεις σε αυτή την άσκηση τόσο καλύτερο οργασμό μπορεί να πετύχεις.
Απλά μην το παρακάνεις! Να επαναλάβεις αυτή την άσκηση για όσο μπορείς και αντέξεις! 

4. Μαγική άσκηση: Κάνεις μισή γέφυρα και ανεβοκατεβάζεις τον κορμό σου
Η άσκηση αυτή δυναμώνει τον κορμό σου αλλά και τους μυς που χρησιμοποιείς όταν κάνεις sex. Για την ακρίβεια ενεργοποιεί τους μυς των κοιλιακών, των γλουτών, των μηρών και της μέσης, με αποτέλεσμα να γίνεις πιο ευλύγιστη.

Από την πράξη στη θεωρία ~> Δες εδώ και 7 συμβουλές για τέλειο σεξ!