Μήπως είσαι εθισμένη στο κρυφό φαγητό;

Όλο και περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι είναι secret eaters.
Μήπως είσαι εθισμένη στο κρυφό φαγητό;



Σου έχει τύχει ποτέ να νιώθεις άσχημα επειδή θέλεις να φας κάτι με αποτέλεσμα να το κάνεις μόνη σου στα κρυφά; Από ότι φαίνεται, πολλές γυναίκες τείνουν να τρώνε κρυφά σύμφωνα με μία νέα έρευνα που διεξήχθη από την εταιρία αδυνατίσματος LighterLife. Μάλιστα, τα στατιστικά που προκύπτουν είναι κάπως τρομακτικά.

Σύμφωνα με την έρευνα, έξι στις δέκα γυναίκες συνηθίζουν να απολαμβάνουν μυστικά φαγητά που ξέρουν ότι δεν θα έπρεπε να τρώνε. Μία στις έξι γυναίκες παραδέχτηκε ότι κρύβει σε ένα ιδιαίτερο μέρος τις «μυστικές» τροφές. Πόσο μακριά όμως είναι διατεθειμένες να φτάσουν μερικές γυναίκες όσον αφορά το «μυστικό» φαγητό;

Μία στις δέκα παραδέχτηκε ότι τρώει στο μπάνιο, ενώ μία στις πέντε καταναλώνει το «απαγορευμένο» φαγητό στο αυτοκίνητο για να μην την δουν. Προκειμένου να κρατήσουν κρυφή αυτή τη συνήθειά τους, το 23% δήλωσε ότι κρύβει τις άδειες συσκευασίες για να μην υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, και μία στις δέκα αποκάλυψε ότι έχει μέχρι και συρτάρι που κλειδώνει για το κρυφό φαγητό.

Πολλές από τις γυναίκες που τρώνε κρυφά (secret eating) συνειδητοποιούν ότι είναι ένα πρόβλημα, αλλά οι περισσότερες δεν νιώθουν ακόμα έτοιμες να το αντιμετωπίσουν. «Αυτό επιβεβαιώνει ότι για πολλούς, το φαγητό δεν έχει καμία σχέση με την κάλυψη μίας ανάγκης, αλλά έχει να κάνει με το τι συμβαίνει στο μυαλό» σχολίασε η εκπρόσωπος της εταιρίας Denise Welch.

Ποιο είναι το μυστικό συστατικό για να χάσεις βάρος; Ιδού η αποκάλυψη!