Ένα κατάστημα NEF-NEF Homeware ανοίγει στoν Κορυδαλλό να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της ζωής σας

Ένας όμορφος κόσμος στο σπίτι σας
Ένα κατάστημα NEF-NEF Homeware ανοίγει στoν Κορυδαλλό να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή της ζωής σας



Το νέο NEF-NEF Homeware monobrand απλώνεται σε τρία επίπεδα, σε ένα εντυπωσιακό, από άποψη μεγέθους και σχεδιασμού, κατάστημα στο νούμερο 35 της οδού Αθηνάς, συγκεντρώνοντας όλες τις νέες σειρές της κορυφαίας Ελληνικής Εταιρείας που συμπληρώνει φέτος 55 χρόνια εξειδίκευσης σε εξαιρετικής ποιότητας Λευκά Είδη. Ο χώρος συνδυάζει τη high end αισθητική με τη φυσική αίσθηση, τα εμφανή βιομηχανικά στοιχεία με τις γήινες υφές και τις θερμές αποχρώσεις, το minimal design με τη ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα του σπιτιού.

Κάθε όροφος χωρίζεται ευρηματικά σε “δωμάτια” - Υπνοδωμάτιο, Μπάνιο, Καθιστικό, Κουζίνα, Βρεφικό & Παιδικό- αναδεικνύοντας ιδανικά τις διαφορετικές σειρές της νέας συλλογής NEF-NEF Homeware Autumn-Winter 2016-17. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, το ξεχωριστό άρωμα της NEF-NEF και η ευρηματική διακόσμηση, δημιουργούν την αίσθηση άνεσης και οικειότητας ώστε να περιηγηθείτε στο χώρο, να αντλήσετε έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις στο design και να επιλέξετε λευκά είδη σχεδιασμένα για να ομορφαίνουν κάθε χώρο του σπιτιού αλλά και για να περιβάλλουν με ζεστασιά και άνεση κάθε στιγμή της ζωής σας. Το έμπειρο προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας, προσφέροντας συμβουλές διακόσμησης και έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το σπίτι σας, να δημιουργήσετε ονειρεμένα δωμάτια, να στολίσετε για τα Χριστούγεννα και να επιλέξετε τα πιο ξεχωριστά δώρα διαλέγοντας δημιουργίες εμπνευσμένες από τη διεθνή μόδα, αλλά μαζί διαχρονικές, φιλικές στον άνθρωπο και το περιβάλλον, σε εύρος τιμών και άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Λίγα λόγια για τη NEF-NEF

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 από το Δημοσθένη Κλειδέρη. Το 2002 έγινε Ανώνυμη Εταιρία με μετόχους τη δεύτερη γενιά της οικογένειας, τους κκ Αλέξανδρο και Κωνσταντίνο Κλειδέρη.

Σήμερα η NEF-NEF μετρά 55 χρόνια λειτουργίας, κατέχοντας ηγετικό ρόλο στο χώρο των λευκών ειδών. Παραμένει Ελληνική, με έμφαση στην άριστη σχέση ποιότητας-τιμής, την προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό της και το κοινωνικό σύνολο αλλά και τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης.

Από το 2007 μπήκε δυναμικά και στη λιανική με shop-in-shop στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Το 2013 ίδρυσε το πρώτο εταιρικό κατάστημα NEF-NEF στο Χαλάνδρι, το 2015 άνοιξε το δεύτερο εταιρικό κατάστημα στην καρδιά της Νέας Σμύρνης και τον Ιούνιο του 2016 το NEF-NEF Factory Store στις Αχαρνές.

Τα προϊόντα της πωλούνται σε 330 καταστήματα Λευκών Ειδών, στο διαδίκτυο και σε καταστήματα του εξωτερικού. Έχει ευρεία γκάμα προϊόντων που εξελίσσει και ανανεώνει 2 φορές το χρόνο (Φθινόπωρο- Χειμώνας, Άνοιξη-Καλοκαίρι), καλύπτοντας κάθε χώρο και ανάγκη του σπιτιού: κρεβατοκάμαρα, living, μπάνιο, κουζίνα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο παιδί, με ξεχωριστή βρεφική, παιδική και teen σειρά.

Στο χώρο του Β2Β με τη μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση που διαθέτει, προμηθεύει περισσότερες από 1200 Τουριστικές Επιχειρήσεις εντός και εκτός της Ελληνικής Επικράτειας.

Όλα τα προϊόντα της φέρουν το πιστοποιητικό OECO TEX που δηλώνει ότι είναι οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον απαλλαγμένα από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα βρεφών και παιδιών.