Υποφέρεις από ημικρανίες; Με αυτό το απλό tip θα σωθείς!

Δεν φαντάζεσαι πόσο αποτελεσματικό είναι!
Υποφέρεις από ημικρανίες; Με αυτό το απλό tip θα σωθείς!



Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί και εσύ πως ανακούφιζαν τον πόνο παλαιότερα οι άνθρωποι που δεν είχαν φάρμακα. Τι έκαναν; Πονούσαν και περίμεναν πότε θα τελείωνε φυσικά; Ή είχαν βρει τη λύση στη φύση;(!)

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα που τα φάρμακα υπάρχουν στη ζωή μας και μπορούν να θεραπεύσουν τα πάντα και έχουμε φτάσει να τα χρησιμοποιούμε σαν καραμέλες δεν έχουμε πια αυτό το θέμα. 

Ωστόσο όμως πάντα υπάρχουν μυστικά από τη φύση που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Και τα μαθαίνεις από τις γιαγιάδες και τους παππούδες, γιατί αυτά ήξεραν εκείνα τα χρόνια και αυτά χρησιμοποιούσαν.

Όπως είναι και το παρακάτω, το οποίο είναι και η πιο αποτελεσματική λύση για την ημικρανία. 

Αυτό που θα χρειαστείς είναι: αλάτι και λεμόνι!

Επίλεξε αλάτι Ιμαλαΐων  γιατί είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία. Περιέχει 84 στοιχεία που είναι πολύ χρήσιμα για τον οργανισμό σου. Το αλάτι μπορεί να σε σώσει από τους πονοκεφάλους, τις ημικρανίες και να αυξήσει τα επίπεδα σεροτενίνης στο αίμα και να δυναμώσει το νευρικό σου σύστημα.

Άρα αυτό που χρειάζεσαι είναι να στύψεις σε ένα ποτήρι λίγο λεμόνι και έπειτα να προσθέσεις 2 κουταλιές αλάτι. Το ανακατεύεις καλά και μετά το σουρώνεις. Το βάζεις σε μεγαλύτερο ποτήρι και το πίνεις με τη μια. 

Μπορεί να είναι λίγο αηδιαστικό και ξινό αλλά κάνει θαύματα!

Θέλεις να μάθεις τις πιο παράξενες αλήθειες που αφορούν την υγεία σου; Δες εδώ!