Ηealth project: Τροφές που πρέπει να τρως κάθε μέρα για να είσαι υγιής!

Δες ποιες είναι και πρόσθεσέ τις στο ψυγείο σου!
Ηealth project: Τροφές που πρέπει να τρως κάθε μέρα για να είσαι υγιής!



Μόλις μπήκε το φθινόπωρο και θέλεις να κάνεις μια επανεκκίνηση σωματικά και ψυχικά. Μήπως να αναθεωρήσεις και τις διατροφικές σου συνήθειες; Μήπως να ενημερωθείς για το ποιες τροφές μπορούν να σου χαρίσουν ενέργεια και θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός σου; 
Διάβασε την παρακάτω λίστα και πήγαινε super market αμέσως για να εφοδιαστείς με αυτές τις τροφές.

1. Μήλα
Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! Αναμφίβολα μια πρόταση που πρέπει να πάρεις σοβαρά υπόψη σου. Διότι τα μήλα προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρρώστιες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης περιέχει ένα συστατικό την πηκτίνη , που λειτουργεί σαν λιποδιαλύτης!

2. Αυγά
Ξεκίνα το πρωί με μια ομελέτα. Είναι το καλύτερο που μπορείς να φας για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με full ενέργεια! Επίσης θα σε κρατήσει και δεν θα πεινάσεις μέχρι το μεσημεριανό σου. Το αυγό περιέχει πρωτεΐνη και είναι κάτι που χρειάζεται ο οργανισμός σου!Περιέχει λεκιθίνη που βοηθάει τον μεταβολισμό να ενεργοποιηθεί.

3. Μπρόκολο
Το μπρόκολο περιέχει αντικαρκινικά θρεπτικά στοιχεία. 
Το καλό είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μπρόκολο με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορείς απλά να το βράσεις, να το φας ωμό, να το προσθέσεις σε σάλτσα και σε οποιοδήποτε φαγητό.

4. Μύρτιλλα
Το ήξερες ότι τα μύρτιλλα περιέχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά στοιχεία; Καταναλώνοντας μύρτιλλα μειώνεις τον κίνδυνο να πάθεις καρδιακή προσβολή και άνοια.

5. Σαλάτα
Κάνε το εξής: Δοκίμασε να φας 1-2 σαλάτες μέσα στην ημέρα για μια εβδομάδα. Μετά από αυτό θα παρατηρήσεις πόσο διαφορετικό θα είναι το δέρμα σου και πόσο υγιής θα νιώθεις.

6. Γιαούρτι 
Το γιαούρτι είναι μια πολύ καλή πηγή ασβεστίου. Το ασβέστιο χρειάζεται στον οργανισμό καθώς αποτελεί δομικό υλικό των οστών και των δοντιών μας. 

Δες και 8 ελαφριά, βραδινά σνακ για να διατηρήσεις τέλειο κορμί και να αποφύγεις να καταναλώσεις το οτιδήποτε ανθυγιεινό!