Βάλε το χιούμορ και το γέλιο στη ζωή σου

Γέλα, είναι ευεργετικό!
 Βάλε το χιούμορ και το γέλιο στη ζωή σου



Άπειρες παροιμίες και γνωμικά έχουν βγει για το γέλιο. Όλες αποδεικνύουν το πόσο ευεργετικό και απαραίτητο είναι στη ζωή μας! Το πόσο ωφέλιμο είναι και το πόσο βοηθάει να δούμε αλλιώς τα πράγματα ούτε που το φαντάζεσαι. Η αλήθεια είναι ότι λίγο τα καθημερινά προβλήματα και οι υποχρεώσεις, λίγο η ρουτίνα, λίγο η έλλειψη χρόνου σε κάνουν να αμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Και το γέλιο είναι μία βασική ανάγκη αναμφίβολα! 

Εάν γελάς παράγεις από μέσα σου τέτοια ενέργεια που σε απελευθερώνει από το οτιδήποτε αρνητικό έχει εγκλωβιστεί στο λογισμικό του εγκεφάλου σου και σε κάνει στενοχωρημένη και θυμωμένη. Γι' αυτό βρες κάθε μέρα πράγματα που θα σε κάνουν να γελάς!

Kάνε αστείες φάτσες στον καθρέφτη σου! Κάνε practise κάθε μέρα πριν ξεκινήσεις τη ημέρα σου. Κοίτα τον εαυτό σου, χαμογέλα και κάνε δυνατά haha..!Κάν’ το αυτό κάθε πρωί και θα αρχίσεις να βλέπεις μια τεράστια διαφορά στη ζωή σου. Θα είσαι πιο δεκτική σε οποιοδήποτε ερέθισμα μπορεί να σου προκαλέσει γέλιο με αποτέλεσμα η διάθεση σου να είναι πιο θετική!

Το να έχεις την αίσθηση του χιούμορ και να αυτοσαρκάζεσαι σε κάνει να φαίνεσαι πιο sexy στα μάτια των αντρών και αυτό είναι αποδεδειγμένο μέσα από χιλιάδες έρευνες. Το ίδιο ισχύει φυσικά και από την μεριά των γυναικών, οι οποίες βρίσκουν εξίσου sexy τους άντρες που τις κάνουν να γελάνε και κερδίζουν επιπλέον πόντους!

Πάρε τη δουλειά σου σοβαρά αλλά όχι τον εαυτό σου είναι το motto! Ακολούθα το και θα σε απογειώσει στις πιο ψηλές επαγγελματικές θέσεις! Έτσι ισχυρίζονται διάφορες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς.
 
Προσπάθησε να γελάσεις δυνατά χωρίς λόγο και θα εντυπωσιαστείς με το γεγονός ότι θα σου δημιουργηθεί ένα αυθόρμητο γέλιο.

Κάνε παρέα με ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς. Ο Μένανδρος έλεγε “Αυτός που σε κάνει να γελάς, σε βοηθάει να ζεις!”

Παρακολούθα κωμωδίες, αστεία βίντεο και οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να γελάσεις. Το γέλιο είναι επουλωτικό όταν είσαι στενοχωρημένη. Το γέλιο μπορεί να αμβλύνει οποιαδήποτε σοβαρή κατάσταση!

Μην ξεχνάς πως ο άνθρωπος που ξέρει να γελά με τον εαυτό του δεν θα πάψει ποτέ να διασκεδάζει!

Δες και αυτό: Mάθε να αγαπάς τον εαυτό σου με τις ατέλειές του