9+1 φυσικοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια

Την λύση θα στην δώσουν υλικά που δεν είχες φανταστεί!
9+1 φυσικοί τρόποι για να αντιμετωπίσεις τα σπυράκια



Σπυράκια: Ο εφιάλτης κάθε γυναίκας. Εμφανίζονται αυθόρμητα και απροετοίμαστα. Ξυπνάς απλά ένα πρωί και βλέπεις στο όμορφο προσωπάκι σου ένα μεγάλο σπυρί. Η πρώτη αντίδραση είναι ένας μορφασμός που εκδηλώνει όλη την δυσαρέσκεια σου! Λογικό!

Μακάρι να είχαμε ένα ραβδάκι και κάθε φορά που εμφανιζόταν αυτός ο μπελάς έτσι ώστε να μπορούσαμε να απαλλαγούμε! Όμως επειδή κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει σου έχουμε εμείς και πάλι τη λύση!

Μέσα στο σπίτι σου έχεις υλικά που δεν φαντάζεσαι πόσο χρήσιμα είναι.Έχουν χίλιες και μία ευεργετικές ιδιότητες. Δες ποια είναι αυτά και πως να τα χρησιμοποιήσεις!

Σκόρδο: Παίρνεις μία σκελίδα σκόρδου τη λιώνεις και τοποθετείς την ποσότητα στο σπυράκι για 3 λεπτά.

Listerine: Λίγες σταγόνες είναι ικανές να εξαφανίσουν “δια μαγείας” το σπυράκι που σε ταλαιπωρεί.

Αυγά: Παίρνεις τα ασπράδια αυγών τα ανακατεύεις σε ένα μπολ και βάζεις λίγη ποσότητα στο σπυράκι για 15 λεπτά.

Ασπιρίνη: Λιώνεις μια ασπιρίνη με λίγο νερό και την αφήνεις  για 10 λεπτά.

Οδοντόκρεμα: Βάλε οδοντόκρεμα πάνω στο σπυράκι και άφησέ το για όλη τη νύχτα έτσι ώστε να μειωθεί ο όγκος του.

Μπανάνα: Μπορείς να τρίψεις τη φλούδα της μπανάνας στο πρόσωπό σου (το εσωτερικό της) και το αφήσεις στο πρόσωπό σου για 30 λεπτά.(έτσι ώστε να μην βγάλεις σπυράκια)

Ντομάτα: Μέρα παρά μέρα τρίβεις το εσωτερικό της ντομάτας στο πρόσωπό σου. 
Τέλειο scrub: Παίρνεις μία φέτα ντομάτα και τη βουτάς σε λίγο ζάχαρη. Με αυτό τρίβεις ελαφρά το πρόσωπο σου. Δεν υπάρχει καλύτερο αντιοξειδωτικό!

Αλόη: Βάλε αλόη στο πρόσωπό σου και άφησέ το για 15 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο Θα αφαιρέσεις τη λιπαρότητα και θα αποφύγεις διακαώς τα σπυράκια!

Μαγειρική σόδα: Νερό+μαγειρική σόδα = ένα τέλειο μείγμα που το αφήνεις για 15 λεπτά στο πρόσωπο και εκτός από scrub, είναι ικανό να σταθεί σαν ασπίδα στα σπυράκια και να χαρίσει λάμψη στο πρόσωπο!

Λεμόνια: Στύβεις ένα λεμόνι και με την ποσότητα του περνάς το πρόσωπό σου και το αφήνεις για 15 λεπτά. Τέλειο αντιοξειδωτικό και αφαιρεί τη λιπαρότητα!

 Όσα πρέπει να ξέρεις για να προστατεύσεις τα μάτια σου! Να και κάτι χρηστικό!