Eίσαι άρρωστη; SOS beauty μυστικά που θα σε σώσουν!

Eφάρμοσέ τα όλα!
Eίσαι άρρωστη; SOS beauty μυστικά που θα σε σώσουν!



Είσαι άρρωστη, φοράς πιτζάμες, έχεις χωθεί στο παπλωματάκι σου και έχεις δίπλα σου ένα πακέτο χαρτομάντιλα. Τα μαλλιά σου είναι πιασμένα όπως να ΄ναι και είσαι στο χάλι σου το μαύρο. Δεν έχεις ενέργεια ούτε να μιλήσεις. Όμως πρέπει να πας για δουλειά και καμία δικαιολογία από τις παραπάνω δεν πρόκειται να πιάσει. 

Γι΄αυτό δες τα παρακάτω beauty μυστικά γι΄αυτή την sos κατάσταση! 

Tip 1# πρόσωπο
Το full face makeup είναι κάτι που ξεχνάς όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση. Η περιοχή γύρω από τη μύτη σου είναι κόκκινη και το δέρμα σου είναι ερεθισμένο. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις το δέρμα σου με περιττό makeup. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια ενυδατική κρέμα και έπειτα να βάλεις λίγο concealer γύρω από τα μάτια σου, για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους. Μπορείς να βάλεις και λίγο γύρω από τη μύτη σου που είναι κόκκινη. Πρόσθεσε και λίγο ρουζ για να δώσεις λίγο χρώμα.

Tip 2# μαλλιά
Πιάσε τα μαλλιά ψηλά και πρόσθεσε κάποιο hair band ή ακόμα καλύτερα βάλε σκουλαρίκια! Eπίσης μπορείς να εφαρμόσεις στα χείλη σου το αγαπημένο σου κραγιόν, για να μην πάει το βλέμμα στην κόκκινη μύτη σου.

Tip 3# μάτια
Αν τα μάτια σου είναι κόκκινα τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις μια σκούρα σκιά και όχι ανοιχτή. 

Tip 4# εμφάνιση
Φόρα κάτι άνετο!Έχεις 2 εναλλακτικές ~>
α) Ένα baggy jean με ένα απλό t-shirt είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να νιώσεις άνετα. 
β) Εκτός και αν θέλεις να βάλεις ένα ζεστό φόρεμα ζιβάγκο για να νιώθεις και sexy ακόμα και άρρωστη!

Tip 5#
Tα χείλη σου είναι αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα. Για να "συνέλθουν" μπορείς να κάνεις ένα scrub που τα επαναφέρει στην αρχική τους κατάσταση. Ανάμειξε λίγη βαζελίνη με ζάχαρη και τρίψε ελαφρά τα χείλη σου. Έπειτα ξέπλυνέ τα με νερό και βάλε ένα ουδέτερο liposan.

Tip 6#
Aν θέλεις να βάψεις τα μάτια σου τότε προτίμησε να χρησιμοποιήσεις μια αδιάβροχη μάσκαρα, διότι είναι πιθανό όταν είσαι άρρωστη τα μάτια σου να δακρύζουν.

  Και όταν επανέλθεις ~> δες πως θα αποκτήσεις την τέλεια επιδερμίδα!