Ομορφιά και ηλικία: Τα 7 μυστικά για να μεγαλώσεις ωραία

Από γυναίκες που έφτασαν τα 60 και μοιάζουν 10 χρόνια νεότερες.
Ομορφιά και ηλικία: Τα 7 μυστικά για να μεγαλώσεις ωραία



Υπάρχουν κρέμες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να παραμείνεις νέα. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι. Αυτοί της φύσης. Εμείς ρωτήσαμε 7 γυναίκες και η καθεμία μας έδωσε την απάντησή της, για το πώς παραμένουν νέες παρότι ο χρόνος έχει περάσει.

Αρίστη, 64 ετών
Θετική σκέψη. Αν σκέφτεσαι αισιόδοξα και δεν είσαι σε μία διαρκή μιζέρια, οι ρυτίδεσ θα αργήσουν να εμφανιστούν στο πρόσωπό σου.

Κατερίνα, 59 ετών
Καλός ύπνος. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω από πάντα. Ένα οκτάωρο τις ώρες που πρέπει. Δηλαδή 23:00-03:00 απαραιτήτως. Και όρθια στις 7 το πρωί.

Βασιλική, 67 ετών
Προστασία από τον ήλιο. Με καπέλο και αντιηλιακό. Δεν θυμάμαι να έχω περάσει καλοκαίρι στη θάλασσα, χωρίς αυτά τα δύο.

Μαρία, 62 ετών
Αγάπη. Ακούγεται κλισέ, αλλά δεν είναι. Το να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν, σου δίνει 50% περισσότερες πιθανότητες να ζήσεις καλύτερα και περισσότερο. Το λένε κι οι έρευνες, όχι μόνο εγώ.

Ευτυχία, 60 ετών
Καλή διατροφή. Και καλή διατροφή σημαίνει πολλά φρούτα και λαχανικά και λιγότερο κρέας. Επίσης μακριά από τηγανιτά. Προτίμησε να βράζεις τις τροφές σου.

Αγγελίνα, 57 ετών
Μικρά γεύματα ανά 3 ώρες. Παραμένεις σε σταθερό βάρος, χωρίς να στερείσαι. Ακόμα ένα μυστικό μου είναι το χαμομήλι. Που προστατεύει και από την εμφάνιση καρκίνου.

Πέννυ, 63 ετών
Κολύμπι. Χειμώνα- καλοκαίρι. Ούτε κυτταρίτιδα, ούτε χαλάρωση. Η γυμναστική που παρέχει το καλύτερο καμουφλάζ.

Δες εδώ τα 6 βήματα για να ξεπεράσεις τους φόβους σου.