Ποιες συνήθειες να αλλάξεις τώρα για να μην μετανιώσεις αργότερα

Ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα για το οποίο δεσμεύεσαι να αλλάξεις;
Ποιες συνήθειες να αλλάξεις τώρα για να μην μετανιώσεις αργότερα



Γιατί μετανιώνουν οι άνθρωποι; Τι είναι αυτό που τους δημιουργεί αυτό το αίσθημα; Και πότε έρχεται η στιγμή που αναθεωρούν τη ζωή τους και νιώθουν ότι δεν έχουν κάνει όλα αυτά που ήθελαν και πάνω από όλα όπως τα ήθελαν.

Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε με μία σειρά χωρίς εμπόδια και να τα κάνουμε και όλα σωστά. Σίγουρα όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούμε να διορθώσουμε έτσι ώστε να χαρούμε πιο πολύ τη ζωή και να αποφύγουμε όσο γίνεται τα λάθη. 

Η υγεία φέρνει μια ελευθερία που ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντιληφθεί επειδή την έχει δεδομένη. Αυτό και μόνο είναι μια ισχυρή σκέψη που μπορεί να πάει το μυαλό σου ένα βήμα παραπάνω. Ζήσε κάθε στιγμή και προσπάθησε να μην γκρινιάζεις!

Να εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο συχνά και πιο αληθινά. Κάτσε και σκέψου..γιατί να κάνεις τερτίπια και να μην εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι όπως είναι; Αφού είναι αληθινό, αφού το νιώθεις γιατί να μην το πεις; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κάθαρση από το να απελευθερώνεις όλα σου τα συναισθήματα. Είτε θετικά είτε αρνητικά δεν πρέπει να τα κρατάς μέσα σου γιατί τότε υπάρχει μια εσωτερική σύγκρουση που δεν μπορείς να διαχειριστείς και καταπιέζεσαι χωρίς λόγο.

Μην χάνεις την επαφή σου με τους φίλους σου. Την οικογένεια δεν την διαλέγεις ενώ τους φίλους τους διαλέγεις. Να περνάς χρόνο μαζί τους, να τους δίνεις αγάπη και να τους δίνεις ευκαιρίες.

Να επιτρέπεις στον εαυτό σου να είναι χαρούμενος. Είναι δική σου επιλογή και ευθύνεσαι μόνο εσύ! Κανένας άλλος δεν ευθύνεται για τη δική σου ευτυχία. Μόνο εσύ μπορείς να βρεις τον τρόπο και πρέπει να το κάνεις!

Η Νάνσυ Μαλλέρου από το Join Us σου δίνει συμβουλές για να αλλάξεις τώρα!

 

Τα 5 πράγματα που δεν πρέπει να σχεδιάσεις στη ζωή σου