Μόδα χειμώνας 2016: Τα sos clothing tips μιας στιλίστριας

Πως θα βγάλεις σε χρόνο dt το make up από το ρούχο σου; Μπορείς να φτιάξεις το χαλασμένο φερμουάρ σου με μία κίνηση;
Μόδα χειμώνας 2016: Τα sos clothing tips μιας στιλίστριας



Η Μαρούλα Αθανασάκου είναι μόλις 26 χρονών κι αφού σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Γεωγραφία, κατάλαβε πως η αγάπη της για τη μόδα δεν μπορούσε να περιοριστεί σε ένα blog ή ένα ωραίο everyday outfit της ίδιας. Θέλει να δημιουργεί style και να το μεταδίδει. Έτσι ξεκίνησε της σπουδές της πάνω στο styling, ενώ παράλληλα εργάζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά και videoclip. Οι συμβουλές που μας έδωσε, θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες. Ετοιμάσου να τις αποθηκεύσεις. 

Αν δεν έχεις σίδερο στο σπίτι μπορείς να «σιδερώσεις» με πιστολάκι μαλλιών το τσαλακωμένο ρούχο σου. Αν δεν έχεις ουτε πιστολάκι ,κρέμασε τα ρούχα στην μπανιέρα και άνοιξε το νερο στο ζεστό. Όταν πλέον το δωμάτιο θα έχει πολλους υδρατμούς, τότε θα γίνουν ατσαλάκωτα!

Ελαττωματικό φερμουάρ: Αν έχεις ένα παντελόνι με ελαττωματικό φερμουάρ που έχει την τάση να κατεβαίνει συνέχεια, πέρνα του μια παραμάνα όταν είναι κατεβασμένο και όταν το ανεβάσεις πιάσε την παραμάνα με το κουμπί. Λύθηκε το πρόβλημα για απόψε.

Καθάρισε τα παπούτσια σου με ξεβαφτικά μαντηλάκια ή με οδοντόβουρτσα και σαπουνι. Ακόμα και ο πιο δύσκολος λεκές θα φύγει.

Για να αφαιρέσεις υπόλειμμα make up από τα ρούχα σου, επίσης με μαντηλάκια ξεβαφτικά.

Αν γλιστράνε πολύ τα καινούρια σου παπούτσια μπορείς να τους ρίξεις λακ στον πάτο και να περπατήσεις άφοβα. Το ίδιο θα κάνεις κι αν φύγει πόντος από το καλσόν σου.

Αν θέλεις το σίδερο να μην αφήνει άλατα στα μαύρα ρούχα που σιδερώνεις και να είναι γεμάτα άσπρους λεκέδες, χρησιμοποίησε ειδικό πανί για σιδέρωμα ανάμεσα στο σίδερο και το ρούχο σου.

(Έξτρα tips που θα σου χρησιμεύσουν από τον Οκτώβρη πάλι)

Αν ανοίξει μία τρύπα στο πουλόβερ σου και το σιδερώσεις λίγο με ατμό αμέσως κλείνει. Αν είναι βαμβακερό, αρκεί να το βρέξεις.

Αν δεν έχεις σπίτι σου ρόλερ, για να ξεκολλήσεις από τα μάλλινα υφάσματα τα χνούδια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαρτοταινία.