15 πράγματα που μόνο οι αδερφές μοιράζονται

Αναγνωρίζεις κανένα από αυτά;
15 πράγματα που μόνο οι αδερφές μοιράζονται



Το να έχεις αδερφή είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου τύχει στη ζωή, χωρίς υπερβολή. Μόνο αν έχεις αδερφή μπορείς να το νιώσεις. Είναι ένα αίσθημα που δεν μπορεί να το αντικαταστήσει ολοκληρωτικά μία φίλη. Είναι ένας δεσμός βαθύτερος, είναι μία αγάπη ανιδιοτελής που τα έχει όλα!

Μαζί μοιράζεστε γέλια, τσακωμούς, απρόβλεπτες καταστάσεις, μυστικά.
Ακόμα και έξω φρενών να σε κάνει, ξέρεις πως είναι πάντα εκεί για εσένα και στις καλές και στις κακές στιγμές.

Εδώ είναι 15 λόγοι για τους οποίους κάθε αδελφή είναι μοναδική!

Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να γελάσεις όπως η αδερφή σου. Έχετε μεγαλώσει μαζί και ξέρετε η μία την άλλη, συνεπώς και τι αστεία σας αρέσουν.

Υπάρχει καλύτερη φιλοφρόνηση από αυτή της αδερφής σου; Θα είναι αντικειμενική, θα την εννοεί και θα είναι μέσα από την καρδιά της.

Μοιράζεστε όλα τα οικογενειακά θέματα: από τα πιο αστεία μέχρι τα πιο σοβαρά! Παραπονιέστε, γκρινιάζετε, μαλώνετε με τους γονείς αλλά ξέρετε τουλάχιστον ότι έχετε έναν σύμμαχο!

Τώρα που τα social media βρίσκονται σε έξαρση χρειάζεστε οπωσδήποτε support στα like. Από facebook μέχρι Instagram κάθε φωτογραφία σου θα έχει και ένα σίγουρο like από την αδερφή σου.

Αποδεδειγμένα θα κάνετε η μία στην άλλη πράγματα που θα σας πειράξουν, θα στενοχωρηθείτε, θα πληγωθείτε, θα κλάψετε, θα απογοητευτείτε. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως  να μην συγχωρήσετε η μία την άλλη. 

Μπορεί να πέφτεις στην παγίδα, λόγω οικειότητας, και να παίρνεις της μετρητοίς αυτά που σου λέει πάνω στα νεύρα της και ναι, κάποιες φορές είναι προσβολές και μπορεί να σε πειράξουν πάρα πολύ. Όμως μην τα λαμβάνεις υπόψη σου γιατί προφανώς και δεν τα εννοεί.

Σε ξέρει απέξω! Ξέρει κάθε σου αντίδραση καθώς και το τι θα πεις, σε ποια στιγμή θα το πεις και γιατί! Είναι μέσα στο μυαλό σου και εσύ στο δικό σου!

Δεν βαριέται ποτέ να ακούσει τα προβλήματά και τις ανησυχίες σου. Θα ακούσει με κάθε λεπτομέρεια οτιδήποτε σε απασχολεί επειδή νοιάζεται πραγματικά. 

Έχεις δύο ντουλάπες! Φυσικά και μπορείς να δανείζεσαι τα ρούχα της και αυτή τα δικά σου. Δεν υπάρχει καλύτερο. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα πράγματα της γιατί έτσι απλά συμβαίνουν παρεξηγήσεις! Και δεν το θέλεις σίγουρα! 

Θα σε καλύψει ο κόσμος να χαλάσει! Θα καταλάβει αμέσως από το πρόσωπό σου αν έχεις πει ψέματα στους γονείς και θα βρει μια δικαιολογία για να μην καταλάβει κανείς τίποτα.

Μπορείτε να λέτε όλα αυτά τα γλυκούλικα πραγματάκια που μόνο οι αδερφές μπορούν να καταλάβουν. “Ότι θα μείνουμε μαζί για πάντα”, “Μόνο εσένα αγαπάω”, “Είσαι η καλύτερη αδελφή του κόσμου”.

Νέος φίλος; Καινούρια δουλειά;  Η πρώτη που θα το μάθει και θα ξετρελαθεί με το νέο είναι η αδελφή σου. Θα συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια και δεν θα βαρεθεί. 

Έχετε μεγαλώσει μαζί και έχετε κάνει τις μεγαλύτερες γκάφες η μία στην άλλη, τις οποίες και δεν θα σταματήσετε να κάνετε ακόμα και να γεράσετε.

Είναι το αγαπημένο σου πρόσωπο, γι' αυτό και έχεις το “δικαίωμα” να την πειράζεις όποτε θέλεις. Μα καλά ακόμα να σε μάθει;

Είναι πάντα εκεί για εσένα όταν είχες μία ημέρα που δεν πήγε όπως πρέπει και χρειάζεσαι ψυχολογική υποστήριξη. Ακόμα και η παρουσία της μόνο είναι ικανή να σε βοηθήσει!

Σε έχει δει στα χειρότερα σου και δεν ντρέπεσαι να μοιραστείς μαζί της καμία κατάσταση σου ακόμα και τα πιο σκοτεινά μυστικά σου, που κανείς άλλος δεν ξέρει!

 

Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη. Για ρίξε μια ματιά!