Τα τραγούδια αγάπης που μισούμε να ακούμε (θα πατήσεις play ε;)

Δες την ακόλουθη λίστα και θα μας θυμηθείς
Τα τραγούδια αγάπης που μισούμε να ακούμε (θα πατήσεις play ε;)



Η σειρά είναι τυχαία, μα καθόλου ατυχής. Ακολουθεί μια λίστα με τα 7 κομμάτια που βαρεθήκαμε να ακούμε στα ραδιόφωνα κάτι τέτοιες μέρες αγάπης, στους γάμους κατά την είσοδο του ζευγαριού ή στο χορό λίγο πριν το κοπή τη τούρτα. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα αγαπο-τράγουδα που μας διέφυγαν, αλλά μείναμε στα πρώτα που μας ήρθαν στο μυαλό.

Wind of Change από Scorpions. Θεέ μου σώσε μας από το «μπλουζ» των προεφηβικών μας χρόνων, please. Χώρια που εδώ οι Scorpions δεν τραγουδάνε καν για κάποια μεγάλη αγάπη. Πρόκειται για ένα καθαρά πολιτικο-ανθρωπιστικό κομμάτι. Αλλά εμείς τότε με αυτό χορεύαμε με τον έρωτα του πάρτυ. 

 

One. Όταν οι U2 κυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο κομμάτι, το 1991, αγαπήθηκε τόσο από το κοινό. Η επανεκτέλεσή του πριν κάποια χρόνια και η ασύλληπτη επανάληψη που ακολούθησε, ήταν ικανή για να το ακούμε τώρα και να πατάμε μανιωδώς, forward.

 

My Heart Will Go On, από Celine Dion. Το λατρέψαμε στην πέμπτη δημοτικού, μαζί με τον Leonardo. «Jack? Jack?», λέγαμε στον ύπνο μας και μετά ακούγαμε Celine στο cd. Σήμερα λέμε enough.

 

Say you Say me. Lionel, βαριόμαστε από το 1985 που ήμασταν ακόμα αγέννητες. Τόσο πολύ.

 

Always από τους κατά τα άλλα αξιαγάπητους Bon Jovi. Τόσο κλασικό τραγούδι αγάπης που κατέληξε τόσο βαρετό. 

Total Eclipse of The Heart σιγοτραγουδούσε η Bonnie Tyler και η καρδιά της έλιωνε. Η δική μας όχι πια. 

 

Ι Will Always Love You έλεγε η αείμνηστη Whitney Houston. Το είπαμε κι εμείς μαζί της και σήμερα απλώς μας πιάνει… υπνηλία.

 

 
Stay tuned. Ακολουθεί η λίστα με τα ερωτικότερα, που τα ακούμε ακόμα και πορωνόμαστε σα να μην υπάρχει αύριο.