Πώς θα γίνεις κι εσύ εκατομμυριούχος στο YouTube

Τα unboxing videos θα λύσουν το οικονομικό μας πρόβλημα;
Πώς θα γίνεις κι εσύ εκατομμυριούχος στο YouTube



Οι παρακάτω γραμμές που θα διαβάσεις είναι απίστευτες κι όμως απολύτως αληθινές. Σε αυτό τον κόσμο, υπάρχει μία γυναίκα που έβγαλε πέρυσι 4.9 εκατομμύρια δολάρια. Πώς; Βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της να ανοίγει παιχνίδια της Disney και ανεβάζοντας τα βίντεο στο YouTube. Είναι τελείως τρελό, αλλά αληθινό.

Το Open Slate, μία πλατφόρμα analytics δημοσίευσε προ ημερών τα στατιστικά στοιχεία με τα κανάλια του YouTube που έβγαλαν τα περισσότερα χρήματα τον προηγούμενο χρόνο. Το κανάλι της Tayor Swift και το MovieClips Trailers μπήκαν στο top ten, γεγονός αναμενόμενο. Η έκπληξη ήταν πως στην κορυφή της λίστας σκαρφάλωσε το «DC Toys Collector», ένα κανάλι που δείχνει μία μυστηριώδη γυναίκα να ανοίγει κουτιά με παιχνίδια (τα περισσότερα από τα οποία έχουν σχέση με την Disney).

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα, τα media προσπαθούν απεγνωσμένα να εντοπίσουν αυτή την ευφυέστατη γυναίκα η οποία αποκαλύπτει μόνο τα χέρια της, ενώ το Buzzfeed έγραψε ότι ενδεχομένως πρόκειται για μία 43χρονη που ζει στην Florida και συλλέγει παιχνίδια της Disney. Αντίθετα, οι New York Times έγραψαν ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι μία 21χρονη Νεοϋορκέζα. Παρόλα αυτά, η ταυτότητά της παραμένει ακόμη άγνωστη.

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα, είναι ότι ανεβάζει ένα βίντεο την ημέρα και ότι ένα από αυτά συγκεντρώνει πάνω από 178 εκατομμύρια views.

Ξέρουμε επίσης ότι έχει εμμονή με τα νύχια της και πάντα κάνει τρελά μανικιούρ. 

Πώς όμως μπορείς και εσύ να βγάλεις χρήματα από το YouTube; Καταρχήν, πρέπει να συμμετάσχεις στο πρόγραμμα «You Tube Partner», ώστε να μπορείς να έχεις έσοδα από τις διαφημίσεις που προβάλλονται πριν από το βίντεό σου. Όσο περισσότερους viewers έχεις τόσο περισσότερα χρήματα βγάζεις. Αν και το θέμα είναι λίγο πιο περίπλοκο, περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

Βασικά, τα πολλά βίντεο, σε συνδυασμό με τα πολλά views και τις πολλές διαφημίσεις, ισοδυναμούν με πολλά πολλά λεφτά. 

Η παραπάνω διαδικασία για τους περισσότερους ανθρώπους είναι γνωστή. Αυτό που όμως είναι νέο και σοκαριστικό είναι πόσο κερδοφόρα μπορεί να είναι τα «unboxing» βίντεo. 

Αν ρωτάς τι είναι το unboxing βίντεο τότε να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει κάποιον να ανοίγει ένα πακέτο και να περιγράφει το περιεχόμενό του. Και πολύ συχνά αυτός που το ανοίγει κάνει παράλληλα κριτική στο προϊόν που παρουσιάζει. 

Αυτή τη στιγμή στο YouTube γίνεται χαμός από unboxing βίντεο καθώς υπάρχουν χρήστες που περιγράφουν video games, κονσόλες και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. Αλλά παιχνίδια της Disney; Αυτό ήταν κάτι πραγματικά πρωτότυπο. 

Αυτά τα βίντεο δεν λένε ψέματα στους καταναλωτές. Οι περισσότεροι viewers του καναλιού DC Toys Collector είναι γονείς και παιδιά που ψάχνουν να αγοράσουν παιχνίδια on-line. Είναι ένας πραγματικά αξιόπιστος τρόπος για να δει κανείς πώς πραγματικά δείχνει το εσωτερικό ενός παιχνιδιού. Επίσης, καμιά φορά είναι απλά ωραίο να βλέπεις κάποιον να ανοίγει ένα παιχνίδι. Ίσως έτσι νιώθεις ξανά παιδί. 

Λέτε, λοιπόν, η σωτηρία να βρίσκεται στο «unboxing»;

Πηγή: http://hellogiggles.com/